Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor > Galerie Mikropěstování

 
1. microgrow 125w cfl 3x WW 1x JH - Klikni zde pro originální téma
reworgout
Ahoj chci se s vámi podělit o můj 1. indoor.

Takže setup skříně:
Růst 125w cool cfl, květ 125 warm cfl.
Diamantová folie.
Nejlevnější stínítko co na grow shopu měli (musel jsem ho ořezat jelikož bylo moc velky).
Květníky jsou krabice od mléka 1litr.
Hnojiva guano kalong grow a guano galong bloom.
Přítah pasivní, odtah 2x za sebe připevněné pc ventilátory o ofuk se starají 4 malé pc ventilátory upevněny na dráty, to z důvodu aby se daly nastavovat do prostoru.
Měřím PH i EC (6, 14)

Osazenstvo:
3x Fair seeds White Widow
1x Jack Herrer Green house seeds

K fotkám vždy připíšu datum pořízení.
Budu moc rád za vaše názory ať pozitivní tak i negativní. :)
reworgout
Takže počáteční fáze + růst: Sadba 17.3.2015 semínka se ukázaly 21.3.2015
reworgout
Abych nezapoměl tak poslední fotka příspěvku č.2 je fokus o FIM (2.4.2015).
Kytičky rostly krásně a po přepnutí se začaly pěkně tahat nahoru.
12.4.2015 přepnuto na květ a vyměněna 125w cfl cool za warm cfl 125w.
Růstová fáze trvala: 27 dní

Edit pořadí fotek:

1. foto 18.4.2015 (6. den květu)
2.-3. foto 1.5.2015 (19. den květu)
4.-5. foto 8.5.2015 (26. den květu)
reworgout
Další sada fotek:
1.foto 8.5.2015 (26 den květu)
2.-3. foto 19.5.2015 (37 den květu)
Darsilius
Pěkné to máš, jedu stejný setup, v trošku jine skříni.. jsem zvědavý na tvůj výnos :)
reworgout
Další sada fotek:
27.5.2015 (45 den květu)

Na listech je vidět nějaká známka stresu asi teplota nebo moc hnojiva. EC po výtoku je až 22. Jinak už střádám plány na druhé kolo, hlavně chci předělat můj milkbox na hydro milk box :) a místo 4 kytek dám pouze 3 jelikož se mi zdají až příliš namačkané.
Děkuji za k+ potěší a podpoří :-).

Darsilius: Díky, díval jsem se na tvůj grow a máš to pěkný a hlavně box se mi moc líbí. Ten můj je moc malý ale tak dá se. Gratujuji ke 40gé kéž bych toho taky dosáhl. Ať se daří.
reworgout
Ahoj. Abych to zakončil. Bohužel na posledních cca 14 dní přestala svítit warm cfl úsporka a tak to muselo finišovat na cool růstovém osvětlení. Celkový výsledek jsem nevážil. Lehce mne zklamala chuť materiálu. Sušeno bylo přímo v boxiku a následně uloženo do menší sklenice od kávy. Abych to nevypadalo tak zle tak musím dodat že síla tomu nechyběla ovšem ultra ozembouch to taky nebyl :). Nyní poučen po 1. kole bych chtěl rozjet kolo 2. a tímto se obracím na Vás zkušené growery. Mám v merku tento box http://www.e-grow.cz/products/profi...0w-s-ventilaci/ . Chtěl bych slyšet váš názor cena/výkon a pokud již máte někdo zkušenost tak jak je tento box hlučný a jaké kvality dosahuje ten pachový filtr. Na závěr přidám jednu fotečku ještě z 1. kola. Pěstu zdar.
Mard
Chuť materiálu byla po zkaženém mléku? :frog:

K tomu tvému dotazu - já z toho kompletu znám dobře jen box Dark street 90x90*170 a pro potřeby dvou mírných konzumentů je to dostačující velikost. V boxu je 250W HPS a celkem dobře to vysvítí.
crazyben
Já bych dotoho nešel. Mam taky 400w... nic proti dual spektu ale čistě květová mi přijde prostě lepší, většinu času to stejně bude kvést... odtah TT125 to taktak uchladí bez nasazenýho pacháče (s pacháčem neuchladí, běží pořád naplno) a to ale až teď kdy je chladno (a to mam v o kousek většim stanu), hobby stínítko taky nebude nic extra... pacháč je špatnej k tomuhle odtahu to chce aspoň 300m3, protože to TT umí až 280m3 a ten klipsňák hurricane taky neni nic extra... a místo aluflex pořiď rovnou sonoflex (sníží hluk, je to fakt znát)

Jedu sice poprvá indoor, ale mam dost podobný věci a teď lituju že sem nedal hned víc za kvalitní aWing (nemusí zas bejt origo), lepší a tichej odtah, digit. předřadník a k tomu navíc zvlhčovačku... chápu že to stojí hromadu peněž, ale taky sem snažil uštřit a nakonec mě to bude stát víc než kdybych tyhle věci koupil hned. Podle mě to v týhle sestavě nebude fungovat zrovna optimálně.
MocnyOkurek
No ten tt125 bych tak nehanil. Je to poctivy kousek plastu :)). Jedu s nim tedka box viz indoor galerie a vse je v poradku. Teplota 26.5 stupnu nad vrcholky lampa zhruba 35cm nad vrsky. Box mam 100x100x200 takze asi jeste vetsi nez tady zminujete. Jedine kdy byla teplota vyssi bylo jak jeste bylo to slusne teplo. Jak je venku pod 20 stupnu tak neni problem tam mit prijemnou teplotu. Jinak ktomu setreni ani nevis jak mas pravdu :)). Ja mam uz 3 stany, obyc predradnik, lumatek, nekolik lamp a tak bych mohl pokracovat. Vetsina veci je ve sve podstate pak neprodejne bo lidi se divaji s podezrenim proc to prodavas tak si to secko nechavam. Dneska bych asi slozil i 2 boxy a mohl fungovat :).
crazyben
Urcite bude na vine i cirkulace vzduchu v mistnosti, ale at sem delal co sem delal pod 28 se stabilně nedostanu a spis se to drzi kolem 31. A to tam jeste nemam pachac... zkousel sem i ruzne prenastavit klipsnak a poridil druhej vetsi, ale nic nepomohlo ani stinitko s odtahem. Lampa taky 30-35cm nad vrchama a taky v 100x100x200.

Nerikam ze je spatnej, vim ze by mel stacit videl sem tu nekde 400w growy i se slabsima odtahama a teploty mely stabilne kolem 26 stupnu cehoz bych chtel dosahnout... neco zkratka delam spatne ale nemuzu prijit na to co... samozrejme nejlepsi by bylo tahat cerstvej vzduch zvenku, ale to si v panelaku nemuzu dovolit.
reworgout
Diky za rady. Takze po tom co jste mi zde poradili nejspis vemu set s 250w osvetlenim. To uz by to uchladit melo ne? Jinak vim ze dualka neni uplne top. Vyuziju ji pouze z duvodu ze ji set obsahuje a az odejde tak dokoupim cool a warm osvetleni. Dulezita otazka tedy zní. Bude set se 250w ok? Tedy kdyz pominem dualku. Jde mi o to aby se to dalo normalne uchladit. Proste at to jede jak ma. Pokud je set spatny a i se 250 to stoji za prd tak je jeste moznost si box poskladat svepomoci (slepit z polystirenovych desek a dily jednotlive dokoupit). Pisu z mobilu tak se omlouvam za chyby a citelnost. Pestu zdar.
crazyben
Hele zas te nechci od 400w odrazovat jen sem prispel svoji zkusenosti. Spich bych dal neco navic za trochu lepsi odtah pokud je moznost. Urcite box postavit muzes sam jen polystyren je spatnej material... treba naky MDF desky? Vylepit folii... zkus to tu projit urcite najdes spoustu inspirace
reworgout
Mard- :D ne po mléku to nebylo.

Jinak mám rozhodnuto. Kopím ten box 250w + tt125 odtah. Jako hydro system jsem si vybral Platinium Hydro Pro 60x60 se 4 květináči a nebo Atami WILMA S 4 – 6L, spíš se ale přikláním k tomu Platinum hydro.. Co myslíte který je lepší?

Dál bych měl ještě jednu otázečku. Myslíte si že by můj "milkbox" mohl posloužit jako micro-matkárnička? :-). Rád bych si udržoval nějakou tu "svou" na řízky pro sebe... Díky
reworgout
Ahoj.
Takže dal jsem naklíčit 5x Orange Skunku a 1x Nepál Gold.
4 semínka Orange skunku naklíčily bez problému ale 5. ne a ne naklíčit a tak jsem se rozhodl pro "poslední možnost". Půjčil jsem si od mé drahé přítelkyně pilníček na nehty a semínku jsem lehce ubrousil špičku té skořápky. Co jsem našel na druhý den se můžete podívat na přiloženém fotu. :)

Nepál Gold zatím nic. :( Aplikoval jsem "poslední možnost" tak uvidíme.
reworgout
Ahoj growers, tak mi dneska přišel dark street 60 250w. Při skládání jsem ale narazil na překážku. Nevíte na co použít příslušenství na fotce? Dále aluflex máte k tt100 pouze přilepen izolačkou? Kde máte položený ten předřadník? Kábl který má být z předřadníku do stínidla rozhodně není tak dlouhý až na zem(má 2m). Moc díky.

+ fotka Orange skunku ze semínek ve skříni 125w cfl. (příprava pro dark street)
reworgout
Ahoj growers. Prosím o kontrolu někoho kdo se v tom vyzná. Jinak co jsem pročetl a pochopil tak po rozsvícení sodíku a následném zhasnutí musím nechat sodík min 10 minut vychladnout? Diky za radu.
petr616
zapojeny to vypada ok, ano i profi lampy maji na 10 min pojistku pro opakovane zapnuti.
reworgout
Díky k+ letí. Už s tím tady bojuji několik hodin. Rád bych už zažehl :)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma