Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
První indoorek - Klikni zde pro originální téma
zhulbong
Zdravím Growery.

Tak po zhodnocení,že GrowLab 100x100x200cm je prostě zbytečně příliš(budu pěstovat jen pro sebe a bydlím s dcerou a ženou v bytě ;) jsem tedy pořídil menší box a začal svůj první indoor.

Box:
DARK STREET 60 Rev 2,5 -60 x 60 x 150cm
Stínění obstará Stínidlo Waveflector XL
Na rostlinky budu svítit úspornou žárovkou ELEKTROX 200W, 6500K, první tři týdny poté přejdu na výbojku Sony Master SON-T PIA Plus 250W flower spectrum
O elektriku se stará předřadník GIB PRO-V-T 250W 230V
Odtah a regulaci teploty má na starost ventilátor TT 125 U 280m3/hod. s integrovaným vnitřním termostem
Pacháč jsem zvolil filtr CAN-Lite 300m3/hod. průměr 125mm
Cirgulaci vzduchu obstarává ventilátor s klipsou Hurricane 18cm
Teplotu mi zobrazuje digitální wifi meteostanice Hama EWS 110
Vlhkost má na starost zvlhčovač Neptune Kit M1 s plovákem
PH měřím klasickým testerem později plánuji pořídit digi

Osazenstvo:
5x BUBLEGUM feminizované (1x půjde na outdoor)
1x NORTHLIGHT femizované (půjde na outdoor)
3x AF AMNEZIA (půjde na outdoor)
2x AF JACK HERER (půjde na outdoor)
2x AF BLUEBERRY (půjde na outdoor)

Takže v boxíku my zůstane 4x BUBLEGUM

Pěstební medium:
Plagron Growmix
Plagron Lightmix

Hnojiva:
Plagron Terra Grow
Plagron Terra Bloom
Plagron Power Roots
Plagron Vita Race
Plagron Pure Enzym
Plagron Sugar Royal
Plagron Green Sensation
Plagron Diamond Shield
Plagron Seedbooster

Tak toť něco o mé výbavě. S dalším postupem se budu hlásit.

Mějte se a smějte se a ať to Všem krásně a voňavě roste.

Growu zdar!!!

Smoke weed every day ;)
ten_hodnej
taky mam jednoho prcka 60x60 ale jenom na matky a docela koukam, ze se ti tam ten waveflektor XL vesel :) ja mam jen to male hobby stinidlo a vejde se tam tak tak... kazdopadne na rustu je tam ten pachovej filtr zbytecne, ja ho na zacatku vyndavam jelikoz jsem nekde cetl ze ta vlhkost mu nedela dobre (na rustu tam budes mit opravdu vlhko) a snizuje to efektivitu i zivotnost toho filtru... vonet stejne zacnou az tak dva tydny po prepnuti.... kazdopadne budu sledovat jak ti to roste :)
zhulbong
díky za radu s tím filtrem. V nejbližších dnech box ještě půjde do klasické skříňě z estetického hlediska(jak sem psal bydlím s dcerou a ženou ;) takže pak odpojím pacháč. Jinak stínidlo by se tam,samo o sobě nevešlo bez menší úpravy a to že jsem ho hodně stáhl díky těm závitkům a odštípl štípačkama ten přebytečný drát ....
zhulbong
Zdravím příznivce indoor growingu

Tak jsme 4.den v boxíku... teplota a vlhost bez problému ustálena.... vše zaplé jen vzduchotechnika cca na 50% a za 4 dny provozu vše on(světlo,vzduchotechnika,zvlhčovačka,ofuk) měřič spotřeby ukazuje 80Kč ( cenu mám nastavenou 4.80Kč/kWh) takže spokojenost ze všech stran. Termostat funguje jak má,s vlhostí kolem 80% není problém a cena provozu boxu zatím taky potěšující a rostlinkám se daří jak má...

Growu zdárek párek ;)
zhulbong
Tak laminátové desky nařezané a vše připravené a může sr jít na kompletaci krycí skříňe pro můj box...
senssistar
Taky jsem premejslel o schovani boxu do skrine ale 120x120uz je moc velky:/ tak sem to musel vyresit, ze navstevy nepoustim do loznice kde je box. Jen furt nevim co rikat proc tam nesmi chodit :x
crazyben
citace:
Původní příspěvek od zhulbong
Tak laminátové desky nařezané a vše připravené a může sr jít na kompletaci krycí skříňe pro můj box...


Tak tohle mě hodně zajímá... resp. jestli to nějak výrazně přitíží ventilátorum, protože to bude určitě překážka navíc. A hlavně, jestli to plánuješ třeba nějak odhlučnit (vata, polystyren, plata z vajec) a jestli to potom nějak znatelně pomohlo snížit ten hluk.

Chci totiž dát box do ložnice ale ikdyž ten muj odtah moc neřve, spát se u toho nedá... a pak to vypadá o dost líp než ta černá "krabice". Nikde jinde sem tu žádnej takovej nápad neviděl, takže za mě K+ sem zvědavej jak to dopadne.
ten_hodnej
no rozhodne by tam mela byt vyvrtana dira na odtah a pritah...asi by nebylo nejlepsi aby se v te skrini tocil porad ten samy vzduch... nehlede na to ze ta vlhkost tomu drevu taky moc neprida, ba naopak muze natahnout vlhko a vytvori se ti tam plisen, tak bacha na to.)
zhulbong
myslím že za prvé nejsem idiot takže ve skříni budou tři otvory 1) odtah 2) přítah 3) kabeláž Jinak vlhosti se nebojim netvoří se nikterak pod boxem samo o sobě tak se toho,nebojím jinak to bude jen na polystyrenu radeji sedet. Nic víc nic míň. Žádné odhlučnebí krom,boxu na ventilátor z polysťáku dělat nebudu.... jinak skříň postavená,zítra do ní udělám,díry na odtah,přítah,kabeláž a strčím do ní box a je to... ;-)
Mějte se a smějte se
crazyben
psal ze to je laminat... Je to sice drevotriska uvnitr, ale kdyz neposkodis tu vrnchi vrstvu s pryskyrici tak ti v zivote nemuze navlhnout, bys na to musel strikat z hadice, vlhkost vzduchu tomu neublizi. Horsi je ze se ruznyma zmenama teplot se ten laminat rad krouti a to asi bude problem... z jedny strany bude pravdepodobne tepleji nez z druhy a to neni dobre pro zadny drevo, natoz tyhle desky.

Ono staci i kus dreva dobre nalakovat a naimpregnovat aby nenavlhlo... když to uděláš jednou za rok, tak nemusíš nic řešit. Nebo by to šlo nějakou folii zevnitr resit...

Navíc tyhle lamino desky budou do tří let zkroucený ať sou v suchu nebo vlhku... dneska z toho dělaj spoustu věcí a všechny stojí za hovno z dlouhodobýho hlediska.
zhulbong
crazyben: přesně jak pravíš. Nemá to šanci i kdybych na to chcal,nalvhnout pač je to pryskiřicovaný a lakovaný.... ;) :) :P

Jinak cena se vším byla 2290Kč. 2055Kč lamino desky plus řezání a zbytek panty,úchyty,abs hrana,šroubky a vše k tomu...
zhulbong
crazyben: jinak taky další důvod krom,estetického je hluk.... ten box prostě nějaký ty decibely vydává a já u toho spát těžko,můžu.. takže zítra dodělám a pár dnů na to dám vědět ;) jestli to pomohli či nikoliv hlučně :)
crazyben
Tak ta cena neni zla (cekal sem tak o litr vic)... jinak se mi to moc libi ( zlaty cesky rucicky :D ).

A i bez toho odhlucneni me zajima jestli se hluk aspon malinko snizi... az to zapojis dej vedet, diky.
zhulbong
senssistar: Jo tak to máme podobný problém,pač já mám v ložnici balkon. A když chce někdo na cígo nebo se mnou na bong tak... :D :D taky už sem nevěděl co říkat. A tímto problém vyřešen. Jinak mám taky growlab 100x100x200 a na to bych taky skříň nestavěl... ;) proto sem pořídil 60x60x150 a šup s ním do skříňe ...

crazyben: Jdem rád,že to někdo cenní jako já. Púvodně sem to chtěl zadat truhlářovi. Jenže ta hloubka atypycká(skříň je 70x70x175cm) tak chtěl tak 4500-5000Kč. Pak sem kontaktoval nějaké firmy a výrobny nábytku. Cena stejná 4-5 tisíc. Tak sem pátral po netu na bazarech a tak a sehnal sem ale tak kolem 1500-2000Kč a hnusy.Tak sem si řek to né,svých těžce vydělaných prachů si vážím. No a tahle varianta ve finále nejlevnější,nejlepší pač na míru a navíc v barvě nábytku v ložnici... takže sem plňe spokojen za necelý 2300Kč :) ;)
zhulbong
Takže dnes jsem dofinišoval skříň. Musím říct,že ta práce a to sraní a ty nervy s tím stály za to. 1) efekt na oko úplňe perfektní 2) ve chvíly kdy jsem box zavřel do skříňe se hluk snížil cca o 30% ,ale ve chvíli kdy sem vetřák oddělil 3cm tlustým polystyrenem hluk se snížil o 50% né li více .... prostě neříkám nic a za ty prachy a hlavně žena neříká nic a návštěvy mohou v klídečku do ložnice a z ní na balkon.... :) ;) :)
zhulbong
fotky ;)
zhulbong
celek ;)
zhulbong
foto celku ;)
crazyben
JJ je to fakt povedený... asi se taky pustim do něčeho podobnýho, hlavně kvůli tomu hluku. Zas nějak extra mi to neřve, ale čim míň tim líp... jen to bude asi pěkně velká kráva na muj stan 1x1x2m.

Díky za inspiraci


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma