Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

Stránky: 1 [2] 
Benovo 400w 1m2 - poprvé doma - Klikni zde pro originální téma
crazyben
citace:
Původní příspěvek od FrYnK
A ty si myslis ze kdyz si koupis hlinu na pokojovky tak je bez hnojiv nebo co?? To by bylo asi k hovnu ne?

No nic koukam ze mas odpoved na vsechno...zbytecny ti neco psat... mej se cus..

Presne uz nereaguj.. myslis ze si neumim precist co kupuju? zbytecna diskuse cuz
AladinWarrior
Jojo.Plně souhlasím.Tohle bude asi mnohem logičtější důvod :-D
Ovšem mutace vznikají všude v přírodě celkem často i bez feminizace a nedá se to nijak ovlivnit.My můžeme snad jen kupovat reguléry,kde by měly být mutace mnohem méně časté:-D
crazyben
Ještě sem nedojel a dlouho už přemejšlim nad dalšim kolem, bohužel řezy co sem dlouho domlouval mi matkař nakonec odřek, prej má ňáký breberky... další runda v nedohlednu, tak přemejšlim že dám zase semena. A protože mě nebaví hulit to samý a mam toho k dispozici víc, tak to bude nejspíš následující indikovej mix

Brainstorm / Dutch Passion
S.A.D. / Sweet Seeds
Critical Kush / Barneys Farm

A možná přibude ještě něco, S.A.D bude od známýho a říkal že tam možná má ještě překvápko k vánocum :) Ještě něvim přesně kolik čeho je, ale rozdělilo by se to nejspíš mezi 8-12 kusů. Co říkáte na výběr, neni to kravina? Máte zkušenosti jak se táhnou a jak rychle to dozrává?
Samulele
Tak jasne že to kravina je..alebo tiez nieje :D Záleží čo od toho čakáš, mix odrôd bude vzdy dobrodrozstvo. Je otázka ako sú na tom jednotlivé strainy s hnojením, strečom a dozrievaním , to všetko musíš riešiť naviac... podkladat, lamat, preplachovať, dohnojovať niektoré kusy zvlásť atd
Takže menší výnos, ale viac modelov-kazdopádne bude prdel :D
murmur
Je to věc názoru, ze semínek nejsou všechny stejný, a jelikož jsou to samý indiky, neviděl bych v tom problém. Osobně jsem ještě nikdy nejel kolo s jedním strainem a klony jsem měl jen vlastní, vše ze semínek.
AladinWarrior
Taky zkusím další kolo dva různý:
Think Different a OG Kush.
Snažil jsem se vybrat modely s podobnými vlastnostmi a stejnou dobou květu.
crazyben
O vynos mi nejde tak jako o kvalitu, takze v tom problem nevidim. Vyhody a nevyhody obecne znam, slo mi spis o zkusenosti primo s touhle genetikou... prave kvuli tomu hnojeni, stavbe a rychlosti... nejaky drobny rozdily jeste zvladnu korigovat, ale nerad bych mel jedny dvakrat vetsi nez druhy. Ikdyz mi je jasny ze kazdy semeno je trochu jiny. tohle sou vsechno 90-100 indiky tak to snad nebude tak horky, diky za reakce, mam rozhodnuto :)
crazyben
citace:
Původní příspěvek od AladinWarrior
Taky zkusím další kolo dva různý:
Think Different a OG Kush.
Snažil jsem se vybrat modely s podobnými vlastnostmi a stejnou dobou květu.

OG Kush mi taky leží v hlavě dlouho, sem zvědavej na ten critical kush od barneys farm, loni sem měl skleníkovej od dinafemu a nebyl špatnej, stejný ména jiný geny sem zvědavej na rozdíly... od koho ten OG Kush chceš brát? Už bych ho taky měl doma, ale sem nemoh rozhodnout od jaký banky bych to vzal.
FrYnK
citace:
Původní příspěvek od Jamés
říkám tomu,že je to syndrom placaté větve a měl jsem ho taky,ikdyž jsem vubec nehnojil,není to přehnojením ale feminizací semen.

jak mi teda vyvsetlis ze me se to stalo uz i u klonu ? u klonu z jedny varky.. kdy nektery jsem prehnojil a jinyny ne...hmm? ze by se posrala genetika klonu ?? dobry no...

koukam ze je to tady samej raketovej vedec a expert na genetiku...ale zaklady vam chybej hosi... az nasbirate par zkusenosti tak si za par let mozna reknete ze ncco na tom co jsem rikal bylo...

citace:
Původní příspěvek od crazyben
O vynos mi nejde tak jako o kvalitu, takze v tom problem nevidim. Vyhody a nevyhody obecne znam, slo mi spis o zkusenosti primo s touhle genetikou... prave kvuli tomu hnojeni, stavbe a rychlosti... nejaky drobny rozdily jeste zvladnu korigovat, ale nerad bych mel jedny dvakrat vetsi nez druhy. Ikdyz mi je jasny ze kazdy semeno je trochu jiny. tohle sou vsechno 90-100 indiky tak to snad nebude tak horky, diky za reakce, mam rozhodnuto :)

jak se muzes na tohle vůbec ptat ? pokud by si jel z klonu od nekoho tak to beru.. ale ze semen ? nikdy nevis jaka kytka ti ze semínka vyroste... to ze si někdo kopupil pakl a mel samy indiky ktery zraly tolik a tolik a vyrosly o tolik a tolik neznamena ze když si ty koupis pakl tak ze to budou taky samy indiky... navíc stejnejch vlastnosti a pozadavku jako mel on...každý seminko je jedinecny...proto se delaj klony, aby si mel identicky rostliny se stejnym genem...když koupis 10 semen tak kazda kytka muze byt uplne jina....s uplne jinými nároky na hnojeni.. s jinym vynosem, stavbou palic... vyskou...vsim...

citace:

Presne uz nereaguj.. myslis ze si neumim precist co kupuju? zbytecna diskuse cuz

evidentne ne kdyz pak pises nesmysli o tom ze to nebyl predhnojenej substrat...ale substrat pro pokojovky...

PS: nevim jak ses schopnej nebo neschopnej, ale když se kouknu do bazaru tak i ted je tam minimalne 5 lidi který nabizej klony...takze to ze kamos je ma zavsiveny nebo ze jeden sliboval ale pak to padlo a dalších milion vymluv je o nicem...když chces klony tak napis do bazaru a nazdar.. někdo ti nabidne nebo si vyber z nabídky co tam ted je... domluvíš termin... místo... zajedes tam... a tradaaa jsou doma...jak jednoduchy... jen nebejt neschopnej...pokud nemas auto tak existuje i věc jako je vlak a autobus.. navíc ti kazdej rozumnej matkar rekne jak se ta genetika chova...

jizda ze semen a v hline ac se to nezda není pro uplny zacatecniky...coz ty evidentne si...
crazyben
jo me mozna zaklady chybi, ale kdyz ctu co pise frek pride mi to logicky... nechci vytvaret zadnej flame, jen bych rad zase napsal svy...

muze to mit v genu uz matka, gen co se neprojevil, v tvym pripade byl spoustec prehnojeni v mym zmena fotoperiody. Nebo mohl bejt spioustec vetsi stres matky pri rezani, rizku pri koreneni...

Ja nevim neberte me za blba, nikdy sem nerezal klony a nedrzel matku. Ale prijde mi to logictejsi nez "obycejny" prehnojeni.
Jamés
Frynku tak zkus neřezat femky :-D ...ne tož vubec mi nestojí za to abych ti něco vyvracel nebo tě přesvědčoval(ještě když jsou vevéce),ale stojím si za tím,že to přehnojením není a u OB od Dutch Passion už vubec ne,je dojebaný už nějaký ten pátek...
crazyben
citace:

evidentne ne kdyz pak pises nesmysli o tom ze to nebyl predhnojenej substrat...ale substrat pro pokojovky...

Nesmysli ze substratem tu pises ty! Psal sem nekde ze sem mel prednojenej? Ne! Psal sem ze sem na pokojovky kterej predhnojenej nebyl a ty si o tom mysli co chces. :D
FrYnK
no... tak to potom jo.. sice to tak nemusi byt... ja tady taky nemam nic prezentovayho,,, ale frek ma v podpisu odkazdy na outdoory a na paprickyatd...
ale konopi v hline v indooru u nej nevidim tak trosku nechapu jak muze mluvit o necem o cem vi asi taky prd...
FrYnK
citace:

Nesmysli ze substratem tu pises ty! Psal sem nekde ze sem mel prednojenej? Ne! Psal sem ze sem na pokojovky kterej predhnojenej nebyl a ty si o tom mysli co chces. :D

no tak to ses pak uplnej ... když utrácíš peníze za hlinu která je absolutne bez zivin :D gratuluju.. si priste kup radsi kokos teda...ještě jsem snadnevidel substrat pro pokojovky kterej by nebyl predhnojenej.. ale asi kupuješ nejaky speciály jak tak koukam...
FrYnK
citace:
Frynku tak zkus neřezat femky :-D ...ne tož vubec mi nestojí za to abych ti něco vyvracel nebo tě přesvědčoval(ještě když jsou vevéce),ale stojím si za tím,že to přehnojením není a u OB od Dutch Passion už vubec ne,je dojebaný už nějaký ten pátek...

garantuju ti ze z femek nic nerezu a ani tahle gentika není z femek...
To ze dutch pasiion ma kriply femky o tom není třeba debatovat ty maj kriply i regulary....
o tom ze prehnojeni nemá vliv na mutaci si myslim svoje....(ozkouseno mnohaletou praxi a videno u nejednoho člověka i s ruznejma genetikama...)
FrYnK
predhnojeny substráty ti vydrzej bez hnojeni klidne i mesic nebo celej pest... zalezi jak velky kytky a jak hladovou genetiku mas...hnojit hned po par dnech od presazeni je nesmysl a vede to prave většinou k tomu co se stalo tobe...

tim koncim... napis mi jestli to chces cely promazat...

edit:

koukni/kouknete se třeba SEM

opet mi budete tvrdit ze je to genetikou? ze se aktivovala po prepnuti když je to ještě v rustu ? ze je to vhlkosti ?? nebo ja uz nevim cim ? nicim.... je to prehnojeny... a svete div se kytky se vzpamatovali a jednou dal a jsou zdravy a tuhle "mutaci" nechali za sebou... divny co ?
Jamés
citace:

edit:

koukni/kouknete se třeba SEM

opet mi budete tvrdit ze je to genetikou? ze se aktivovala po prepnuti když je to ještě v rustu ? ze je to vhlkosti ?? nebo ja uz nevim cim ? nicim.... je to prehnojeny... a svete div se kytky se vzpamatovali a jednou dal a jsou zdravy a tuhle "mutaci" nechali za sebou... divny co ?
můžeš to nějak upřesnit? vždyt to má v pohodě.
crazyben
¨
citace:

no tak to ses pak uplnej ... když utrácíš peníze za hlinu která je absolutne bez zivin :D gratuluju.. si priste kup radsi kokos teda...ještě jsem snadnevidel substrat pro pokojovky kterej by nebyl predhnojenej.. ale asi kupuješ nejaky speciály jak tak koukam...

Videl si snad co sem kupoval a kolik za to utratil? Zkratka predhnojenej nebyl. tecka... nemusis mi verit, ale to je tak jediny co s tim muzes udelat. Treba si na tebe jednou vzpomenu jak si psal, ale ted o tom silne pochybuju.

Ten odkaz je taky vtipnej ten ma dokazat co? Ty rizky vypadali spatne hned po presazeni tak jakypak v rustu a pise ze hnojil ze zacatku jen power root coz je jen korenak jestli se nemylim. A na kvetu zadny podobny mutace jako u me nevidim. Prosimte vykasli se na to jo ;)
FrYnK
citace:
můžeš to nějak upřesnit? vždyt to má v pohodě.

poslední fotka u prvního prispevku a všechny fotky u tretiho prispevku....zuzeny zmutovany listy... jasny prehnojeni (je to na hranici poskozeni listu.. tim jak se kytka postupne zvetsuje tak pak uz to množství hnojiv dal zvladne..ale zuacatek v predhnojenym substratu muze udelat tohle...)...ze se jedna o lightmix neznamena ze se musí hned hnojit...i lightmix ma dost zivin skoro na celou růstovou fazi... není potřeba tam lejt ani enjaky posrany zakorenovace a další tyhle blbosti..bohate staci zakladni hnojky az budou třeba..
crazyben
Jinak ono i v takovym lightmixu od biobizz za par stovek je tech zivin uplny minimum, na takovy substraty se pise mirne predhnojena, takovej substrat ti na pest vubec nevystaci bez hnojek.
FrYnK
citace:
¨

Videl si snad co sem kupoval a kolik za to utratil? Zkratka predhnojenej nebyl. tecka... nemusis mi verit, ale to je tak jediny co s tim muzes udelat. Treba si na tebe jednou vzpomenu jak si psal, ale ted o tom silne pochybuju.

Ten odkaz je taky vtipnej ten ma dokazat co? Ty rizky vypadali spatne hned po presazeni tak jakypak v rustu a pise ze hnojil ze zacatku jen power root coz je jen korenak jestli se nemylim. A na kvetu zadny podobny mutace jako u me nevidim. Prosimte vykasli se na to jo ;)

tak jsem hod odkaz na ten pytel pokojového substratu co si kupoval...
FrYnK
citace:
Jinak ono i v takovym lightmixu od biobizz za par stovek je tech zivin uplny minimum, na takovy substraty se pise mirne predhnojena, takovej substrat ti na pest vubec nevystaci bez hnojek.

a ty s nim mas urcite hodne zkusenosti vid... když pises ze tohle je tvůj první indoor... a navíc to jedes v nejaky zablesenym substratu pro pokojovoky v kterym sis pritah i smutnice...parada gratuluju,,, vybornej vyber... utrácet za hluchej substrat se smutnicema tomu rikam terno.... vzpamatuj se... cim dal vic mam pocit ze se tady bavim s nejakym 16-ti letym klukem...
crazyben
kupoval sem v obycejnym zahradnictvi u nas ve vidlakove a nehodlam hledat kde jinde to prodavaj online :)

Dost, uz nebudu se s tebou dal dohadovat... sem "kluk" z vesnice co videl rust kytky primo z kopy hnoje ikdyz by to podle tebe mely bejt minimalne mutanti (jestli by vubec prezili co :D) ale vypadali krasne. Zadna chutovka ale to uz je neco jinyho, tak mi nebulikujes ze par kapek hnojek udela takovyho mutanta jako mam v boxu ja. Cau!
AladinWarrior
citace:

OG Kush mi taky leží v hlavě dlouho, sem zvědavej na ten critical kush od barneys farm, loni sem měl skleníkovej od dinafemu a nebyl špatnej, stejný ména jiný geny sem zvědavej na rozdíly... od koho ten OG Kush chceš brát? Už bych ho taky měl doma, ale sem nemoh rozhodnout od jaký banky bych to vzal.

Mám tohle:foto
Chci vyzkoušet v boxu automaty ale pořád váhám,jestli nekoupit regulary,nebo spíše zase feminizovaný.Záleží taky jak budu spokojený s BB.U automatu si nejsem jistý tím výnosem.Co myslíš?
FrYnK
citace:
kupoval sem v obycejnym zahradnictvi u nas ve vidlakove a nehodlam hledat kde jinde to prodavaj online :)

Dost, uz nebudu se s tebou dal dohadovat... sem "kluk" z vesnice co videl rust kytky primo z kopy hnoje ikdyz by to podle tebe mely bejt minimalne mutanti (jestli by vubec prezili co :D) ale vypadali krasne. Zadna chutovka ale to uz je neco jinyho, tak mi nebulikujes ze par kapek hnojek udela takovyho mutanta jako mam v boxu ja. Cau!

proc mutanti...z hnoje to roste paradne :) a ano i par kapek hnojek muze uskodit...vyrobcu substratu zas tak moc není takze by nemel bejt problém ho na netu najit..

jinak ja jsem taky z vesnice :D:D:D takze to je uplne jedno odkud kdo je :)

Pokud chces poradit tak se rid radama a hlavne selskym rozumem. Jestli nejsi schopnej prijmout krititku tak nic nepublikuj a budes mit klid se svyma seschlejma kostatma a smutnicema....
crazyben
Smutnice byly v prvnim pokusu s noname semenama co sem nedojel, poucen sem ho na tenhle round upek, je videt ze si necet ani pulku vlakna ale vis co vsechno mam a jak sem k tomu prisel. :D vazne uz toho nech...
FrYnK
citace:
Smutnice byly v prvnim pokusu s noname semenama co sem nedojel, poucen sem ho na tenhle round upek, je videt ze si necet ani pulku vlakna ale vis co vsechno mam a jak sem k tomu prisel. :D vazne uz toho nech...

jasny a ještě v 30.dnu kvetu pises ze ti tam poletujou brebery...uz to nekur a rekni mame at ti udela místo na zahrádce a počkej si na jaro...
Jamés
citace:

poslední fotka u prvního prispevku a všechny fotky u tretiho prispevku....zuzeny zmutovany listy... jasny prehnojeni (je to na hranici poskozeni listu.. tim jak se kytka postupne zvetsuje tak pak uz to množství hnojiv dal zvladne..ale zuacatek v predhnojenym substratu muze udelat tohle...)...ze se jedna o lightmix neznamena ze se musí hned hnojit...i lightmix ma dost zivin skoro na celou růstovou fazi... není potřeba tam lejt ani enjaky posrany zakorenovace a další tyhle blbosti..bohate staci zakladni hnojky az budou třeba..
zase stebou nemůžu souhlasit,lightmix je fakt skoro bez živin a vydrží ti max.tyden bez hnojů,už vněm mám něco odjeto a když si pod těma fotkama přečteš ten můj příspěvek tak myslím,že tam je řešení problému,ten xxxdavidxxx to totiž zaléval vodou bez upraveneho ph a ty kytky jak jsi psal jsou právě nedohnojené a ta kytka by i žádné živiny nepřijímala se zálivkou s ph okolo 7-8,ale to jistě víš ;-)
FrYnK
citace:

Mám tohle:foto
Chci vyzkoušet v boxu automaty ale pořád váhám,jestli nekoupit regulary,nebo spíše zase feminizovaný.Záleží taky jak budu spokojený s BB.U automatu si nejsem jistý tím výnosem.Co myslíš?

automaty jsou predne delany na outdoor aby stihli dokvést...
pro indoor jsou nevhodny..mnohme lepsi jsou femky když uz...
samozrejmne muzes to enchat i v indooru... ale automaty nedosahujou takových kvalit jako femky...navíc nemas moznost kontrolovat delku rustu a to je dost podstatny...bud ti to preroste...coz nepředpokládám nebo ti spis vyroste zakrslej prcek...pokud automat ve skrini tak jedine v bubleru, aeur ebbflow v necem v cem to fakt jee v hline to je pomaly a většinou nevynosny...
crazyben
citace:

jasny a ještě v 30.dnu kvetu pises ze ti tam poletujou brebery...uz to nekur a rekni mame at ti udela místo na zahrádce a počkej si na jaro...

V druhym roundu byly problemy zase s molici, ktera se objevila az po dlouhy dobe tak se prober radsi ty a nepis kraviny kdyz si to evidente nesledoval a nevis.
FrYnK
citace:
zase stebou nemůžu souhlasit,lightmix je fakt skoro bez živin a vydrží ti max.tyden bez hnojů,už vněm mám něco odjeto a když si pod těma fotkama přečteš ten můj příspěvek tak myslím,že tam je řešení problému,ten xxxdavidxxx to totiž zaléval vodou bez upraveneho ph a ty kytky jak jsi psal jsou právě nedohnojené a ta kytka by i žádné živiny nepřijímala se zálivkou s ph okolo 7-8,ale to jistě víš ;-)

tyden jo ??? mi chces rict ze po prvním zaliti musíš hnojit ? :D:D:D hosi vy me bavite... nasypu 20 litru kybl timhle substrátem...jednou zaleju (klidne vodou z kohoutku bez jakykoliv upravy ph) zasadim klon a 14 dni na to nemusim sahnout... natoz to hnojit...

jinak zadne zivini neprijma při ph 7-8 ?? koukni na ten obrazek prosimte....při tohme ph prijma ziviny jako NPK celekem ještě dst dobře.. další ziviniy muzou vykazovat zhorseny vstrebavani ...ale zadny ?? ze by za hranici ph 7-8 bylu uplne mrtvo ?? ne to vazne ne
FrYnK
citace:

V druhym roundu byly problemy zase s molici, ktera se objevila az po dlouhy dobe tak se prober radsi ty a nepis kraviny kdyz si to evidente nesledoval a nevis.

no vidíš to se mas cim chlubit to je ještě horsi.. 2 kola s tvym super special nepredhnojenym substrátem a 2x hmyzaci :D:D parada...
Jamés
citace:

tyden jo ??? mi chces rict ze po prvním zaliti musíš hnojit ? :D:D:D hosi vy me bavite... nasypu 20 litru kybl timhle substrátem...jednou zaleju (klidne vodou z kohoutku bez jakykoliv upravy ph) zasadim klon a 14 dni na to nemusim sahnout... natoz to hnojit...

jinak zadne zivini neprijma při ph 7-8 ?? koukni na ten obrazek prosimte....při tohme ph prijma ziviny jako NPK celekem ještě dst dobře.. další ziviniy muzou vykazovat zhorseny vstrebavani ...ale zadny ?? ze by za hranici ph 7-8 bylu uplne mrtvo ?? ne to vazne ne
:-D :-D to máš asi nějakou zázračnou vodu :-D ..jo stěma žádnýma živinama jsem to přehnal uznávám :-D .já se svojí zkušenosti píšu,že když jsem držel matky a řezal to tak jsem zakořeněný prcky v malé rw kostce přesazoval do lightmixu a tak po týdnu ta barva byla mnohem světlejší než když jsem je přesazoval a šlo vidět že už mají hlad..zálivka,podmínky byly ok..takže tak..
FrYnK
citace:
:-D :-D to máš asi nějakou zázračnou vodu :-D ..jo stěma žádnýma živinama jsem to přehnal uznávám :-D .já se svojí zkušenosti píšu,že když jsem držel matky a řezal to tak jsem zakořeněný prcky v malé rw kostce přesazoval do lightmixu a tak po týdnu ta barva byla mnohem světlejší než když jsem je přesazoval a šlo vidět že už mají hlad..zálivka,podmínky byly ok..takže tak..

vodu zaracnou nemam ph cca 8 a EC 0,4 -0,5 takze spis spatnou, ale i tak to vali :)

no ono taky ty kytce musíš dat nejakej cas nez se ji rozrostou koreny... tyden v hline je doba kdy kytka teprve zacina rust a tahat ziviny z hliny... do ty doby investuje svoje ziviny do tvorby korenu...takze klony většinou trosku ztratej barvu po presazeni do hliny, když jim das pak ještě nejakej cas zase se to vrati :)... ale to uz je všechno na kytkách videt...pokud uz mas nejaky to knowhow tak vis kdy prihnojit...ale rozhodne to není po 7 dnech od zasazeni....takovej substrat by pak uplne ztratil svůj vyznam a kupovat ho by bylo vicemene kravina a kratkozrakost...nehlede na tu cenu která je kolem 300 za pytel... to uz si radsi koupim za 400 plne nahnojenej a mam mesic klid
Jamés
citace:

vodu zaracnou nemam ph cca 8 a EC 0,4 -0,5 takze spis spatnou, ale i tak to vali :)

no ono taky ty kytce musíš dat nejakej cas nez se ji rozrostou koreny... tyden v hline je doba kdy kytka teprve zacina rust a tahat ziviny z hliny... do ty doby investuje svoje ziviny do tvorby korenu...takze klony většinou trosku ztratej barvu po presazeni do hliny, když jim das pak ještě nejakej cas zase se to vrati :)... ale to uz je všechno na kytkách videt...pokud uz mas nejaky to knowhow tak vis kdy prihnojit...ale rozhodne to není po 7 dnech od zasazeni....takovej substrat by pak uplne ztratil svůj vyznam a kupovat ho by bylo vicemene kravina a kratkozrakost...nehlede na tu cenu která je kolem 300 za pytel... to uz si radsi koupim za 400 plne nahnojenej a mam mesic klid
no právě že jsem to přesazoval do cca 1,5dcl kelímků a prokořeněný to bylo krásně a lightmix jsem volil proto že neobsahuje tolik živin,protože v allmixu to na tak čerstvý klony dělalo trochu bordel..a hnojit jsem začínal až byly prorostlé takže cca 10dní po přesazení...no stou vodou když ti to valí je jen tvoje plus,mě to takhle nefunguje a rozdíly byly znát...asi se shodneme,že se neshodneme :-D ...ps : doufám ,že to tady pak Benovi někdo promaže :-D
FrYnK
citace:
no právě že jsem to přesazoval do cca 1,5dcl kelímků a prokořeněný to bylo krásně a lightmix jsem volil proto že neobsahuje tolik živin,protože v allmixu to na tak čerstvý klony dělalo trochu bordel..a hnojit jsem začínal až byly prorostlé takže cca 10dní po přesazení...no stou vodou když ti to valí je jen tvoje plus,mě to takhle nefunguje a rozdíly byly znát...asi se shodneme,že se neshodneme :-D ...ps : doufám ,že to tady pak Benovi někdo promaže :-D

1,5 dcl kelímek... pak se není cemu divit :D:D takhle velkej kelímek ti vyzere kytka za 10 dni at tam budes mit substrat jakej chces...navíc většina korenu se koncetruje u dna kam stece většina ty cisty vody kterou to zalejes a to je pak jasny ze z toho kytka nebude na vetvi :D

ted uz nevidim důvod to tady promazávat,, alespoň az si to ostatní prectou budou vedet cemu se vyvarovat... to je jako darwinovy ceny..peknej priklad toho jak se to NEMA delat....

ne vždy ale z 90% minimalne klon zvladne normlane predhnojenej substrat (priklad třeba, plagron royalmix nebo canna terra professional plus a dalso...)
lightmix bych pouzil jen na semínka...a na prvních par dnu...1,5 dcl kelímek. zasadit seminko a max po tydnu co vyklici tak presadit do neceho vyzivnejsiho
crazyben
citace:

no vidíš to se mas cim chlubit to je ještě horsi.. 2 kola s tvym super special nepredhnojenym substrátem a 2x hmyzaci :D:D parada...

Nebyly ze substratu, ten byl propecenej. A nechlubim se tim. Hlavne ze s toho mas radost, mysli si co chces ja si taky myslim svy :) ponekolikaty te prosim aby ses na to uz vysral a prestal psat, cau
FrYnK
citace:

Nebyly ze substratu, ten byl propecenej. A nechlubim se tim. Hlavne ze s toho mas radost, mysli si co chces ja si taky myslim svy :) ponekolikaty te prosim aby ses na to uz vysral a prestal psat, cau

Ja z niceho radost nemam...me je to ve finále uplne jedno... jestli ti to ještě nedoslo slo mi o to poradit ti...pomoct ti...(vlastne ne tobe.. ale tvym kytkam) tvoje obraceni věci a placani nesmyslu me ale dovedlo k tomu co pisu ted...ano ted uz se ti smeju... ne za tvoje kytky...tech je mi lito... ale za to jak ses ....natvrdlej
FrYnK
citace:

Ja z niceho radost nemam...me je to ve finále uplne jedno... jestli ti to ještě nedoslo slo mi o to poradit ti...pomoct ti...(vlastne ne tobe.. ale tvym kytkam) tvoje obraceni věci a placani nesmyslu me ale dovedlo k tomu co pisu ted...ano ted uz se ti smeju... ne za tvoje kytky...tech je mi lito... ale za to jak ses ....natvrdlej

smutny totiž je ze ty a tobe podobni tady pak radite zacatecnikum a placate nesmysli a přitom sami byjste potrebovali poradit...

viz tenhle příspěvek Dr.Demovi

citace:
Ono to spálení živinama má za následek že kořeny je přestanou přímat, proto se nakonec může zdát že trpí nedostatkem. Ty hnědý konečky sou přesně příznaky spálení živinama, takže bych je párkrát prolil jen vodou a pak začal hnojit menšíma dávkama, ale počkej i na rady zkušenějších já kokos nikdy nejel.

Tohle je spálení živinama...důsledkem maj některý nedostatek dusíku, přehnojení dusíkem vypadá přesně opačně, hodně tmavě zelená barva i na nejnovějších přírůstkách. Kokos je na tohle všechno citlivější než hlína.

ta první veta je mi dost povedoma... rek bych ze jsem ti to napsal dokonce i ja :D:D a ejhle hned to prezentujes dal... takze to o tobe svedci jen ze praxe nula a jenom tady siris nevyzkouseny teorie... kdybych napsal ze pomuze dat ke kytce hovno z vanocniho kapra tak ty by si mu to snad prepolsla...

radis tady něco cloveku kterej jede v kokosu a přitom si kokos nikdy nemel ....tak se na to vyser spis ty...kdyby si znal kokos vedel by si ze zalejvat ho cistou vodou je to nejhrosi co muzes udelat...ale je fakt ze tobe rostou kytky i z hilnybez zivin tak třeba jim vecer vypravis pohádky a oni z toho rostou...

a propo při prehnojeni maj nejnovejsi vyrusty svetle zelenou az zlutou barvu... ne tmave zelenou... takze zase uplne spatne...
Jamés
citace:

1,5 dcl kelímek... pak se není cemu divit :D:D takhle velkej kelímek ti vyzere kytka za 10 dni at tam budes mit substrat jakej chces...navíc většina korenu se koncetruje u dna kam stece většina ty cisty vody kterou to zalejes a to je pak jasny ze z toho kytka nebude na vetvi :D

ted uz nevidim důvod to tady promazávat,, alespoň az si to ostatní prectou budou vedet cemu se vyvarovat... to je jako darwinovy ceny..peknej priklad toho jak se to NEMA delat....

ne vždy ale z 90% minimalne klon zvladne normlane predhnojenej substrat (priklad třeba, plagron royalmix nebo canna terra professional plus a dalso...)
lightmix bych pouzil jen na semínka...a na prvních par dnu...1,5 dcl kelímek. zasadit seminko a max po tydnu co vyklici tak presadit do neceho vyzivnejsiho
VÁŽNĚ??to jsem vůbec netušil (ironie)...píšu jak to bylo a proč jsem volil ten lightmix,ony byly v tom lightmixu jen v těch kelímcích,potom už šly normálně do předhnojenýho plagronu,ale některý zustaly i v lightmixu a prostě MĚLY HLAD :-D ..jak už ti to mám vysvětlit proboha?:-D ..no myslím že bys to mohl promazat protože ta naše diskuze je už uplně mimo toto téma. Ať se ti daří FrYnku
FrYnK
citace:
VÁŽNĚ??to jsem vůbec netušil (ironie)...píšu jak to bylo a proč jsem volil ten lightmix,ony byly v tom lightmixu jen v těch kelímcích,potom už šly normálně do předhnojenýho plagronu,ale některý zustaly i v lightmixu a prostě MĚLY HLAD :-D ..jak už ti to mám vysvětlit proboha?:-D ..no myslím že bys to mohl promazat protože ta naše diskuze je už uplně mimo toto téma. Ať se ti daří FrYnku

napsal si ze v lightmixu uz to musíš po tydnu hnojit...na to jsem reagoval ze je to blbost... az pak si napsal ze v 1,5 dcl kelimku... coz meni situaci...
crazyben
radilo mi vic lidi (i tech s indorem zkusenejsich) a vic jich rikalo ze sem to mel spis nedokrmeny. Taky kdyz sem jim na kvetu zacal davat vic cca po mesici, zacali se rychle lepsit. Ty si zatim jedinej kdo si mysli ze to mam od zacatku prehnojeny a porad mi to tady cpes dokola. Kdyby takovejch nazoru bylo vic asi bych se zamyslel, ale si jedinej zatim.

Jestli sem nekde nekomu poradil spatne tak se omlouvam, najdi mi schvalne nakej priklad... ;)
FrYnK
citace:
radilo mi vic lidi (i tech s indorem zkusenejsich) a vic jich rikalo ze sem to mel spis nedokrmeny. Taky kdyz sem jim na kvetu zacal davat vic cca po mesici, zacali se rychle lepsit. Ty si zatim jedinej kdo si mysli ze to mam od zacatku prehnojeny a porad mi to tady cpes dokola. Kdyby takovejch nazoru bylo vic asi bych se zamyslel, ale si jedinej zatim.

Jestli sem nekde nekomu poradil spatne tak se omlouvam, najdi mi schvalne nakej priklad... ;)

staci mi hned ten první co jsem nasel... prolej kokos několikrát jen vodou ....

ono je rada a rada.... musíš si vybrat tu co ma nejakou vahu... to ze ti 10 lidi rekne ze je to takhle neznamena ze to tak skutecne je.. spousta z nich jsou totiž jen další šířiči blábolu a toho co kde slyseli a precetli... ale jedina informace ma vahu a to ta co vychazi z praxe...

když ti 10 lidi rekne zeje super sezrat hovno tak ho taky sezeres ?? nebo mas svůj rozum a reknes si ze nebudes zrat smradlavy hovno... ?
crazyben
a cetl si to cely... taky sem tam psal "ale počkej i na rady zkušenějších já kokos nikdy nejel."

Podsouvas mi tu od zacatku nejaky svoje domenky ktery nejsou pravdivy at si o tom myslis co chces a stavis na nich svoje zavery, tak se nediv ze te neberu vazne ;) To se pak nediv ze radsi verim deseti jinejm ikdyby to byly jak rikas dalsi sirici blabolu. Vime?!
Jamés
citace:

napsal si ze v lightmixu uz to musíš po tydnu hnojit...na to jsem reagoval ze je to blbost... az pak si napsal ze v 1,5 dcl kelimku... coz meni situaci...

Já zase reagoval na to,že tvrdíš že tady ta mutace u Benových kytek je zpusobená přehnojením..to je zase pro mě blbost.
FrYnK
citace:
a cetl si to cely... taky sem tam psal "ale počkej i na rady zkušenějších já kokos nikdy nejel."

Podsouvas mi tu od zacatku nejaky svoje domenky ktery nejsou pravdivy at si o tom myslis co chces a stavis na nich svoje zavery, tak se nediv ze te neberu vazne ;) To se pak nediv ze radsi verim deseti jinejm ikdyby to byly jak rikas dalsi sirici blabolu. Vime?!

hele me staci ze ses schopnej tvrdit ze rizek bude mit stejny koreny jako stejne velkej semenac... ses uplne mimo...uz nikomu nic nrad akorát tady tomu foru skodis...servus a jinak pekny Vanoce :D
frek
Takhle si představuju debatu. :)

FrYnk. Ano, indoor jsem nejel. Mám ho pouze na předpěst. Ale venku už jsem odpěstoval hodně modelů. Zrovna letos mi tohle udělala SSH z řezu. Ale byla nakvetlá. Před 5 lety mi ovšem to samý v květu udělal řízek. Ostatní 2 ne. Ale za 2 týdny se to hodilo zase do normálu. Tak jsem to neřešil.

Mimo to pěstuju i hromadu jinejch rostlin. Zejména chilly, který taky rádo mutuje. Ale většinou to jsou jen bodový mutace.

Jinak jsem psal, že náhodné mutace se vyskytujou zhruba 1:100 000. To muže bejt způsobený chybnym přečtenim gen. informace při replikaci DNA, kde DNA polymerasa tam prostě dá špatnou sekvenci nukleotidů a pak dál se tahle somatická buňka množí už i s touhle mutací. A pokud byla mutace v exonu, tak projev týhletý mutace je deformace listů. Pokud by to bylo hlínou, musel by tam být nějaký faktor, který opět způsobil mutaci genu. Ale to umí jenom pár prvků. ostatní kytky to nemaj.

Nebo to bylo způsobený během meiozy, kdy se mohla špatně zreplikovat sada chromozomu u spermatocytu nebo oocytu. Opět je důsledkem takovejhle kryplík. Je to jako u lidí. Občas se někdo narodí s Downem a taky to nemá z toho, že by pil blbý mlíko.

Ale největší pravděpodobnost je ta feminizace. U DP bych tomu i věřil , sám sem měl 2013 dva postižený šamany už od začátku a dost lidí tady mělo špatnou zkušenost se semínkama od DP. :)

frek.
AladinWarrior
citace:

automaty jsou predne delany na outdoor aby stihli dokvést...
pro indoor jsou nevhodny..mnohme lepsi jsou femky když uz...
samozrejmne muzes to enchat i v indooru... ale automaty nedosahujou takových kvalit jako femky...navíc nemas moznost kontrolovat delku rustu a to je dost podstatny...bud ti to preroste...coz nepředpokládám nebo ti spis vyroste zakrslej prcek...pokud automat ve skrini tak jedine v bubleru, aeur ebbflow v necem v cem to fakt jee v hline to je pomaly a většinou nevynosny...

Jasný.To máš pravdu že jsou předně dělaný pro out,jsem si toho vědom.
Šlo mi o to,sklidit ze čtyř kytek právě za tu krátkou dobu těch 50g/Rostlinu.
Cca. 200+ každé,řekněme dva a půl měsíce?Nešlo by to?Právě si myslím že v boxu-pro lepší podmínky dosáhnu vyšší kvality (myšleno jen u automatu),než venku.Aby to případně nepřerostlo myslím,se můžu postarat ne?Co mě malinko odrazuje je právě to,jak píšeš,aby se nevyklubal zakrslý prcek :-D Proto se raději zeptám odborníků tady na groweru,když už jsme u těch semen :-D Nerad bych svítil dva měsíce sodíkem na čtyři bonsaje :)
FrYnK
citace:

Jasný.To máš pravdu že jsou předně dělaný pro out,jsem si toho vědom.
Šlo mi o to,sklidit ze čtyř kytek právě za tu krátkou dobu těch 50g/Rostlinu.
Cca. 200+ každé,řekněme dva a půl měsíce?Nešlo by to?Právě si myslím že v boxu-pro lepší podmínky dosáhnu vyšší kvality (myšleno jen u automatu),než venku.Aby to případně nepřerostlo myslím,se můžu postarat ne?Co mě malinko odrazuje je právě to,jak píšeš,aby se nevyklubal zakrslý prcek :-D Proto se raději zeptám odborníků tady na groweru,když už jsme u těch semen :-D Nerad bych svítil dva měsíce sodíkem na čtyři bonsaje :)

sezen si klony a za 2,5 mesice uple v klidu sklidíš taky.. doba rustu je zavisla na genetice a množství kytek v boxu...když budes mit 4 sativy staci ti rust jen par dnu když 4 indiky budes muset rust třeba 3 tydny...
sativa pokvete 9-10 tydnu indika třeba jen 7...ve vysledku to vyjde ale nastejno skoro.(vse jsou to jen obecny infomramce, vždy zalezi na konkretni genetice)..idealni jemit mensi box na predpest... a pak jenom kvetovej box.. pak sklidíš každý 2 mesice... nebo kazdej mesic když si vždy zaplnis jen pulku boxu kazdej mesic...moznostije hodne... ale jen kvůli tomu aby si to uspisil tam hodit automaty je spatna cesta...

do toho tvyho boxu muzes dat třeba i 16 kytek.a nechat jen tyden na rustu. nebo i 25 a rovnou prepnout.. moznosti je hodne... pokud ti jde o počet kytek a chces jich mit doma malo... muzes tam mit klidne i jen jednu velkou kytku.. s tim ze v druhem boxu budes mit taky jednu kytku, ale na rustu aaz ti dokvete jedna hned tam hodíš druhou a místo ni zasadis novej klon.. a porad dokola...vyhoda je ze vždy sklidis priblizne za 2 mesice (podle genetiky)
kcb
Jak uz psal Frynk, automaty jsou v boxu na prd, lepsi je to s femkama, opravdu muzes regulovat rust. Porid si hydro, nebo aero a muzes sklizet co 2 mesice na stejne plose mnohonasobne vice, dobu kvetu nikdo moc neochcije, ale muzes minimalizovat dobu rustu. A pokud si myslis ze zasadis 4 semena automatu a ve finale sklidis 4 kytky po 50g, dobry joke pri vanocich )))
AladinWarrior
citace:
Původní příspěvek od kcb
Jak uz psal Frynk, automaty jsou v boxu na prd, lepsi je to s femkama, opravdu muzes regulovat rust. Porid si hydro, nebo aero a muzes sklizet co 2 mesice na stejne plose mnohonasobne vice, dobu kvetu nikdo moc neochcije, ale muzes minimalizovat dobu rustu. A pokud si myslis ze zasadis 4 semena automatu a ve finale sklidis 4 kytky po 50g, dobry joke pri vanocich )))

Jasně no...ber to jako nadsázku:-D
Ale tak některý novější už jsou na tom trochu lépe než dřív ne? :)
Asi máte pravdu hoši.Pojedu dál reguléry nebo femky a tohle nechám na léto :-D
AladinWarrior
citace:

Tak na ty automaty raději seru.Objednal jsem OG Kush Fem. od Dinafemu a k tomu jsem nechal přibalit Mazara od DP,taky fem. a hotovo:-D.Ty automaty nechám na léto někam ven.
crazyben
Tak a dost bylo OT, řekli sme si svý a teď zpátky k tématu! :) Pokud má někdo dál potřebu se v tom šťourat, tak prosím založte třeba vlastní téma o mutacích, rád přispěju s tim svym mutantíkem. Jiný dilemata si prosím řešte ve svých vláknech.

Zítrá, pozítří půjdou pod nůž minimálně první tři orange budy. Teploty a vlhkosti mam téměř ideální, škoda že až ke konci. Slyšel sem tu spooustu rouzdílnejch názorů na světlo/tmu před kosou... no rozhod sem se vyzkoušet. Ty první orange, půjdou na jeden den do tmy do kumbálu, některý pak vemu normálně a těm opozdilcum dám zase noc světla navíc.
crazyben
Už to má vážně slušnej odér... v některejch hodinách je cítit víc, opakuje se to pravidelně. Nejvíc z rána a pak cca v půlce deního cyklu... vždycky mě to plácne přes noc ikdyž sem jinak celej den doma a vlastně to čichám pořád.
AladinWarrior
Taky jsem četl něco o té tmě,tak budu sledovat jestli zaznamenáš nějaký rozdíl.Jsem zvědav:)
crazyben
Tak si nejsem jistej... dneska sem byl rozhodnutej, že dvě budou mít poslední den... na oko už vypadaj, ale každý ráno sou ještě o maličko hutnější.

Nemam lupu, takže můžu jen hádat, no zas to nechci mít úplně přezrálý ikdyž mam radši nějakej den navíc. Co myslíte, mam počkat až přestanou "hutnět", nebo je seknout?

Přecejen sou na květu dlouho (68 dní). PP počká ikdyž má bejt rychlej pořád je to sativa, taky vypada ze tam budou o par dni dyl ikdyz ma vetsi pallky, ale orange měl dávno bejt.
AladinWarrior
Nojo,škoda že nemáš ten mikroskop.Vypadá to moc hezky.
Nech to na zítra když se ti to nezdá a uvidíš.Tím se nic nezkazí:)
crazyben
K tý tmě/světlu před kosou, narazil sem na vlákno kde je cituji "Ed Rosenthal v jednej knížce psal že by se konopí mělo sklízet ráno - než do něj začne prát sluníčko - s přibývajicim sluncem THC malinko degraduje a přes noc se zase malinko "regeneruje"...

Dokonce je tam krásnej graf kde to je krásně vidět, to je ale pořád něco jiného než delší denní/noční cyklus resp den tmy/světla. Myslim, že při delším denním cyklu by THC mělo teoreticky ještě více degradovat (je to logický, na světle jak známo degraduje, proto sušíme ve tmě)... co když ale dám 24světlo čímž kytku vystresuju a nakonec dám i nějakej čás (6-12hod.) tmy na regeneraci?

No asi bych potřeboval laborku abych zjistil rozdíly, ale vyzkoušim to. Co si o tom myslíte?
Severus
Jen abys to neupalil, taky by ti to dle me mohlo zhermit, az se vratis zase na 12 hodin tmy.
crazyben
za poslednich 36 hodin na zralejch palicich ze bych to jeste zhermil? Silne pochybuju... samo ze lampu bych dal o nejakej centak vejs abych to nespalil.
crazyben
up

chtel sem kosit, ale porad houstnou sisky tak tomu jeste par dni necham a prvni pudou do kumbalu na 24hod tmy.
Severus
Ja bych to ještě teda nechal určitě dýl, třetí fotka tak týden-10 dnů? Nebo dle čeho odhaduješ, kdy sklidit? Sleduješ barvu krystalů? Samožřejmě tím myslím pryskyřici :D
crazyben
Nesleduju nemam lupu/mikroskop takže opravdu jen hádám podle vzhledu a "hutnosti" což je dost problém. Ten poslední je PP a ty sou trochu opožděnější.
crazyben
Ať sem říkal co sem říkal, dozrává to pomalu... pestíky pořád nevadnou, takže dnes poslední den světla nebyl, zítra uvidim...

Orange Bud, už vypadá že každou chvilku bude...
crazyben
PP tam bude o pár dní déle... už teď mam ale z něj větší radost. Má větší a hutnější paldy... zvlášť jedno pheno (na fotce) se náramě vydařilo... má ty salámy největší a zároveň nejtvrdší, takový "balvany"... ještě uvidim jak to bude chutnat, ale už teď mam pocit že PowerPlant nejedu naposled :D

Jinak sem byl nakupovat vybavení na další round, to abych kytkám udělal napříště lepší podmínky a jako bonus sem dostal ATAMI ALGA-C. Na tohle kolo to sice používat nebudu, ale... ačkoliv je to nerozbalený, lahev je pokroucená (jako když do petky nalejete čaj, zavřete a necháte vychladnout). Nemohlo se to skazit? Je to bio, na bázi řas, takže bych se nedivil.
frek
Spíš to bude staršího data.... kdyby se to zkazilo, tak se to naopak nafoukne.

Mám doma Bio Thrive od GHE. Asi 3 roky se mi to válelo v regálu. No bylo to zrkoucený jak paragraf, ale voní to tak, jak má. Až to otevřeš, tak čuchni a poznáš. :D
AladinWarrior
Přesně tak.Čuchni a uvidíš:)Objednal jsem to samé ale od BioBizzu:Alg-A-Mic.
Je to z mořských řas.Bio,jak píšeš.Kdyby to bylo zkažený smrdělo by to jak bolavá noha.Takhle se mi za dva dny zkazila namíchaná Acti-Vera.To byl smrad:)

P.S. Parádní paldy :D
crazyben
No já mam právě doma taky alg.a.mic a dnes sem dokupoval ještě fishmix... takže tohle už by bylo nošení dříví do lesa. Až to přijde na řadu, tak čichnu, ale mě tyhle bio hnojiva z řas smrdí všechny jak bolavá noha a zkažený sem ještě neviděl/necejtil... jak by to zhruba smrdět mělo ale vim.

Jinak dík
crazyben
Tak první tři Orange Budy měly dnes světlo naposled... jedný dám 12h tmu, dalším dvoum 28h (24 nestíhám, dovolená skončila a už v sobotu musim do roboty).
crazyben
Ve skříni zůstalo pět kusů... dva Orange Budy z toho je jeden ten mutant a třikrát Power Plant. Trošku se to prosvětlilo a rovnou sem (poněkolikátý) srovnal vejšku vypodloženim, tak jim to snad trošku pomůže na těch posledních pár dnů.

P.S. dva powerplanty sem musel trochu přivázat, už se celý nahejbali pod tíhou palic a to nemá žádný slaboučký větvičky :)
AladinWarrior
citace:
Tak první tři Orange Budy měly dnes světlo naposled... jedný dám 12h tmu, dalším dvoum 28h (24 nestíhám, dovolená skončila a už v sobotu musim do roboty).

Mmm,ňam ňam :)
AladinWarrior
citace:
Ve skříni zůstalo pět kusů... dva Orange Budy z toho je jeden ten mutant a třikrát Power Plant. Trošku se to prosvětlilo a rovnou sem (poněkolikátý) srovnal vejšku vypodloženim, tak jim to snad trošku pomůže na těch posledních pár dnů.

P.S. dva powerplanty sem musel trochu přivázat, už se celý nahejbali pod tíhou palic a to nemá žádný slaboučký větvičky :)

Jsem zvědav kolik to hodí a jaké to bude :)
crazyben
No myslim že toho dokopy nebude zrovna moc... taky sem sám zvědavej.
crazyben
Tak první po cca 13hodinách tmy kořenama nahoru... žádná vizuální změna oproti přesunu těsně po zhasnutí. Sem zvědav večer na zbytek jestli těch 24h (u mě cca 28h) bude nějak znát.

EDIT: Tak už visí tři. Nevim, ale ani po 24h nebyla žádná výrazná změna... možná o chlup lepší než 12h, ale nic výraznýho.
crazyben
Během jednoho dne v práci a jedný noci ten mutant neskutečně zhnědnul...na fotce, de do tmy a ráno bude vyset. Ve stanu zbyl už jeden Orange (kterýmu se nějak nechce ani "blednout" ani dozrávat... dneska dostal naposled napít.
crazyben
A tady PowerPlanty... taky poslední zálivka a maj dva-tři dny do konce života. Celkově se mi líbí víc... maj lepší stavbu, strukturu i velikost palic a sou i obsypanější než ty pomeranče, jen nevodní tak krásně ikdyž je to vůně taky intenzivní.
crazyben
Orange Bud šel už včera ráno a teď došlo i na power planty... tady mam pár jejich posledních fotek.
crazyben
A už je to vzhůru kořenama všechno :)
Rostlo to celkem 29 dní
Květ byl trochu spožděnej... od 76 do 81 dní! I díky stresum a nevalný kondici kytek při přepnutí se až tak moc nevytáhly na sativy... no nakonec se mi jim podařilo udělat lepší podmínky a paličky pak narostly slušný. Prostor ale nebyl dost dobře zaplněnej takže to ani náhodou nebude žádnej zázrak... no uplná tragédie to taky neni, do papírku bude co :) A podle spodků co sem zaštíp před tejdnem by to vůbec nemuselo bejt špatný co se týče kvality kouření, uvidim až seschnou ty vrchy pořádně :D

Kdo chce může tipovat jak to dopadne co se týče váhy, sám sem na to zvědavej.
kubok
Tak ja si tipnem rovných 300?
!ZAU!
Muj odhad je 237g
Jamés
275g si tipuju,ale přeju víc;-)
Kreator1993
253gurmánskejch potěšení
crazyben
Tak Orange je suchej a zváženej, ještě dva tři dny počkáme na PP... zatim to vypadá že sušina bude jak to rostlo. Orange je takovej řídkej a docela dost chlupatej... za to power je porad trochu vlhkej, ale uz ted tvrdej jak kaminky.

Takze posledni moznost si tipnout :)
Mard
230 gramáčů.
techem
Tipuju 287g
AladinWarrior
Taky neodolám a tipnu si 244g ... a nezapomeň podat podrobnou zprávu z první degustace :)
Kifo
293ge...:)
EqwiLL
Nadhera mam sa co ucit :-) ak mozem tipnem aj ja a prajem ti 320g+-
crazyben
Tak dopadlo to takhle...
OB 124,5g na pěti kusech
PP 116g na třech kusech
Suma sumárum 240 a půl gramu.
crazyben
A teď koukám že to je přesně mezi dvouma tipama... :D Karma pro !ZAU! a AladinWarrior, oba s neuvěřitelnou odchylkou 3,5g.

Edit: Musim asi koupit nějakej trimmer... to byla šílenost... a pořád sem to neostříhal tak hezky od těch lístků... za to sem pak seškráb z prstů dvě slušný kuličky shitu. Z OB dvakrát větší ikdyž na váhu měly skoro stejně :D
AladinWarrior
citace:
Tak dopadlo to takhle...
OB 124,5g na pěti kusech
PP 116g na třech kusech
Suma sumárum 240 a půl gramu.

Teda chlape...
Připadám si jak malej kluk před výlohou Cukrárny :)Škoda že si nemůžu jít dovnitř jeden koupit :-D Gratuluji a přeji dobrou chuť.
crazyben
citace:
Teda chlape...
Připadám si jak malej kluk před výlohou Cukrárny :)Škoda že si nemůžu jít dovnitř jeden koupit :-D Gratuluji a přeji dobrou chuť.

Díky, Orange je takovej řidší a neni to moc rozdíl oproti tomu když sem ho jel out před pár rokama... ten moc nedopad, upřímě sem čekal že indoor to bude lepší. Takovej pohoda klídek... prda sem, prda tam a dá se hulit celej den.

Za to power se vzhledem k vývoji poved. Na kytce bylo průměrně víc, větší a hlavně hutný paličky, na poslední detailnější fotce je vidět jak se i suchej třpytí. A je to slušnej stoner model... sem byl sice dost unavenej po práci, ale odpad sem pak jak kdybych hulil první dva měsíce :D Pak tradiční nálet na ledničku.

Škoda jen podprůměrnýho výnosu, ale když si vzpomenu jak to vypadalo zhruba v půlce tak sem za to rád, snad se ted vyvaruju stejnejch chyb. Laťku sem si nasadil a teď ji překonávat :)
AladinWarrior
citace:

Díky, Orange je takovej řidší a neni to moc rozdíl oproti tomu když sem ho jel out před pár rokama... ten moc nedopad, upřímě sem čekal že indoor to bude lepší. Takovej pohoda klídek... prda sem, prda tam a dá se hulit celej den.

Za to power se vzhledem k vývoji poved. Na kytce bylo průměrně víc, větší a hlavně hutný paličky, na poslední detailnější fotce je vidět jak se i suchej třpytí. A je to slušnej stoner model... sem byl sice dost unavenej po práci, ale odpad sem pak jak kdybych hulil první dva měsíce :D Pak tradiční nálet na ledničku.

Škoda jen podprůměrnýho výnosu, ale když si vzpomenu jak to vypadalo zhruba v půlce tak sem za to rád, snad se ted vyvaruju stejnejch chyb. Laťku sem si nasadil a teď ji překonávat :)

Ten Power beru jako inspiraci a píšu si ho do seznamu úkolů :)Už máš něco připraveno na zahrádku nebo bude přestávka?
crazyben
Mam tu pár prcků co pudou brzo pod 400w (viz. vlakno v podpisu), na jaro pak musim sehnat nějaký "léčivky" pro babču a jestli udělám políčko ještě nevim. Práce mi už takhle dává zabrat, tak jedině ňákej guerilla grow.
crazyben
OB... power plant už neni jinak bych ho taky blejsknul

Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma