Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Komunita > Úvod do Groweru

 
Zdravíčko :) pár dotazů od nováčka O:) - Klikni zde pro originální téma
BIO23
Pic :)

Jedu svojí třetí sezónu začátečníka ( první dopadla kytkou na 3 špeky :D) z druhé (Vencouver) mi zbylo něco až do teď , pročítal sem si fórum a jelikož jsem se chtěl na něco zeptat a nenašel jsem odpověď regnul jsem se a v rámci představení bych se tedy rád zeptal a rovnou představil :)

Nejprve představím moji zahrádku pro letošek :po úvaze sem se rozhodl postavit velkej foliovník (1,8 x 1,8 x 2m) a dát něco i ven na zahrádku všechno AF krom jednoho Early skunku(je venku už zasazenej) ,ve foliáku mám 2xAK47 od natural , 3xBig Devil XL,1x Sweet tooth, 1xcream mandarine XL a 1xBlue Cheese venku.

A teď k dotazu : koupil jsem Bio Bizz TRY PACK

3x-025-ml-fishmix-biobloom-topmax - můžu se zeptat co je na co ? nebo třeba pokud už s tím máte na outdooru někdo zkušenost tak kdyby jste jí sem napsali i s dávkovánim a odkdy do kdy byl bych moc rád , pokud to tu už někde je tak se moc omlouvám ale já to nenašel.

dík za schovívavost :)
!ZAU!
Cau..na zacatek..Staci hledat! A kdyz ti nic nenajde Grower,piuzi google najdes tam vsechno.Pouzivam jen fish mix a pro me to je jedno z nej hnojiv na rust.Zacinal jsem davkovat 2ml/l a postupne zvedal..biobloom je na kvet a top max booster/stimulator kvetu..A davkovani mas na obalu.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma