Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Odrůdy a Šlechtění > Autoflowering Odrůdy

 
Test AF Fair seeds 2015 - Foliovník! - Klikni zde pro originální téma
Tony612
Zdravím všechny growers,

letos jsem se rozhodl, že otestuji autoflower odrůdy od české seedbanky Fair seeds. Slyším na ně vždy chválu ve stylu hodně muziky za málo peněz nebo naopak negativy ohledně klíčení, nerovnoměrného růstu atd... Od Fair seeds jsem již minulý rok sázel AF blueberry a musím říct, že mě velice překvapila. Výnos nebyl velký, ale chuť se dala srovnávat s kvalitním indoorem. Zkušení uživatelé mi po ochutnání nevěřili, že se jedná o out.

Takže se jdem na to mrknout!

Odrůdy - Cream Caramel
- Northern Light
- Sweed Dwarf
Tony612
Tady jen na ochutnávku makro již hotové blueberky, opravdu chuťově to byla pecka. Násládlá, absolutně jemná příchuť, žádné škrábání v krku. Stav lehce energický.. postupné upadání do gauče s neskutečným množstvím jídla. Však to dobře znáte.
Tony612
A teď už aktuálně! Semena AF jsem předpěstoval doma pod úsporkami. Vím, že nejlepší je AF prdnout rovnou do hlíny a už nepřesazovat, ale neměl bych k nim přístup každý den a nechtěl jsem to podceňovat.

Klíčivost byla 100% u všech odrůd. Některá semena byla malá, některá větší. Nicméně do 2 dnů všechna vyklíčila.
Tony612
1. týden růstu

Palmičky už se táhnou za světlem, mou chybou jsem jednoho Sweed Dwarfa zlikvidoval... Takže Afka bojují v konečném počtu 5xCC, 5xNL, 4xSD.
Tony612
2. týden růstu

Holky nabývají na síle. Rostou téměř všechny stejně. Nevidím žádné větší rozdíly. Dostávají světelnou periodu 20/4. Teplota 26 stupňů. Vlhkost jsem řešil petkami, teď už jsou volně.
Tony612
3. týden růstu

A jde se ven! Začíná Out!
Kvůli holkám jsem zkonstruoval foliovník, kde budou pobývat až do svého konce. Jako půdu dostaly zahradnický substrát s potřebným Ph, kompostem a rašelinou. Snad se jim tam bude líbit.
Tony612
4. týden

Kytí rostou, už jsou aklimatizované. Počasí se zatím daří, tak snad to tak půjde i dál. Zatím není moc co fotit. Tak posílám nějaký výběr. Ať vidíte jak to frčí.
Tony612
6. týden

Po delší odmlce se vracím zpět s nějakými novinkami. Přes můj ,, co dům dal,, foliovník se přenesla menší bouře a dostal tedy pěkně na p*del... viz foto. Protrhlo to střechu a jedno NLko to schytalo a zlomilo se v půlce, ale vypadá to, že to rozdýchá a poroste vesele dál. Foliovník už je opraven a vystužen, tak snad už nic většího nepřijde.. =D

Kytí už mají něco kolem 30-40 cm, NL a SW už kvetou. CC zatím v pozadí, ale nebude to jistě dlouho trvat. Zálivku jsem jim trochu doplnil o nějaký ten biobizz co mi tu zbyl.

Přikládám pár fotek z výběru. Kytky mají trochu špinavé listy, kvůli silnému dešti který pral do hlíny skrz díru ve střeše... Tento týden budu mít více času, tak jim to vynahradím a trochu to tam zvelebím...

Foto:
1. Foliovník
2. NL
3. SW
4. SW
5. CC
nice bloom
Čau kolego jak to valis? Žije ti to ještě :-) sem hodně zvedavej GL peace
Sandokan007
Zdravím, loni jsem jel AF Auto Jacka od Fair Seeds a přesně jak psal Tony, kamarádi nevěřili ze se jedná o outdoor (balkonovku) měl jsem 5 kytek a na kazde 15g, coz není moc, ale celý sem to pokazil v brzké fázi pri presazovani, klasická nedockavost pri první jízdě (vyklicil sem a za tyden uz bych chtěl sklízet) :-D.

Letos tam pošlu Auto Blueberry od Fairs Seeds


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma