Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Hra na kytaru even. jiný hudební nástroj po aplikaci konopí - Klikni zde pro originální téma
Martin666
Zdar milovníci naší Božské Bylinky.
Už jsem delší čas nepřiložil myšlenky do naší diskuze, tak přidávám téma k obohacení vědomostí.
Miluji hudbu a sám i hraji na kytaru, jak doma, tak i v jedné mystické skupině.
Jistě mi potvrdíte, že když si dáte některý z příhodných modelů Konopí, jinak vnímáte hudbu, a nejenom to...
Pokud i sami hrajete na nějaký hudební nástroj, jistě mi potvrdíte, jak po aplikaci do vašeho vědomí vstoupí Božsky Vesmírné propojení mozku s prsty a hraní povýší do dalšího patra resp. Dimenze.
Na druhé straně, kde je žije vaše duše se ozývá hlas ..." tak a teď nepřemýšlej, ukáži ti jak se krásně hraje "...nebo " zahraj pro celý Vesmír, nám se to líbí " a ono to opravdu tak je.
Né nadarmo zní rčení Božského posla a rádce Thovta " Jak tady, tak i tam " což platí ve všem co nás obklopuje.
A teď to podstatné...jaký model je tedy vhodný pro vnímání a úžasně hraní na hudební nástroj?
Mě se osvědčil např. Blue-Auto, a např. i Haze, ale těch je hodně a určitě jsou v nich rozdíly.
Tak přispějte i vy s vhodnými modely, nebo vhodným komentářem.
Z historie i současnosti je obecně známo, že by hudba bez psychedelik byla nudná, což platí v umění všeobecně. / Jimi Hendrix, Led Zeppelin, Pink Floyd...Vincent van Gogh, H. R. Giger a tisíce dalších.
Jak mi osobně potvrdil můj kytarový idol Ace Frehley z KISS" nikdy bych neměl takové Božské nápady, kdybych si nedopřál kvalitní matroš, a víš proč mám ten efekt s kouřící kytarou ? " tehdy jsem vybouchl smíchy a Ace dodal " no ano, Raketový kouř, to oni to chtěli " a ukázal nahoru a já souhlasně přikývl.
Famózní Eddie van Halen tvrdí...není potřeba abych si něco pamatoval, za mne hraje moje vědomí........
Pixxel
Já hraju a tvořím jedině na klávesnici takže nemůžu posoudit ale co můžu říci, že mozek po požití konopí je mnohem citlivější na hudbu a zvuk obecně. Rád poslouchám například Pink Floyd, který už za ta léta dobře znám. Mojim překvapením bylo, když jsem si dal jednu malou konopici, tak hudba byla jiná, lepší, procítěnější.
Mozek vnímal v mnohem větším dynamickém rozsahu než normálně a já vnímal všechny ty instrumenty v pozadí, které mozek v normálním stavu nepochytil. Například to šlo krásně slyšet na ženských vokálech v pozadí, kdy v normálním stavu člověk poslouchá kytaru či cosik a v pozadí zpívají ženské a nevěnuje tomu tolik pozornosti. V konopném stavu mozek pobírá všechno a najednou jsem schopný říci, kolik ženských zpívá v daném vokálu pač jsem najednou schopný i tyto jednotlivé hlasy rozlišit, prostě boží:).
Nedávno jsem zkusil místo modernější hudby i tu klasickou. Antonína Dvořáka, Beethovena, Wolfganga a hlavně Bedřicha Smetanu. Taková Má vlast a převážně Vltava je něco neuvěřitelného. Člověk fakt slyší každý tón všech instrumentů, slyší normálně neslyšitelné. Jak se zaposlouchám, tak tato hudba je tak strašně komplexní a složitá, že mi to mozek nebere. Když jsem si uvědomil, že Bedřich toto všechno složil hluchý, tak mě převládl neskutečný respekt k jeho osobě. Celkově pocity z této hudby jsou naprosto boží a doporučuji všem audiofilům;)
Martin666
Pro mne jsou klávesy španělská vesnice, za což se jako muzikant se 40ti letou hudební praxi osobně stydím, hold je mi elektrická kytara souzena nejenom tady, ale i tam. Dobře umím i bubnovat, ale to asi hodně kytaristů.
Každopádně příteli muzikante moc se mi líbil Tvůj příspěvek. Hudba je dar pro nás všechny, ať pro ty co jen poslouchají, tak i pro ty co na něco hrají.
Když si dám kvalitně příhodný matroš, dokáži vyluzovat z kytary neskutečné party a rify. A poslouchat hudbu pod Konopným stavem je krok do správné hudební dimenze.
Pixxel
Asi jsme se úplně nepochopili, tak to trochu upřesním:). Klávesnicí jsem myslel tu s myší, jako programator se bez toho neobejdu:). Patřím k těm audiofilům, kteří poslouchají kvalitní hudbu a přitom na žádný hudební inštrument nehrají. Sic rok zpátky jsem měl možnost na pár týdnů se "učit" na elektrickou kytaru pomocí hry Rocksmith ale bohužel v té době nebylo moc času se tomu pořádně věnovat tak jsem s tím sekl. Možná to pak zase zkusím přes dlouhé zimní večery:).

Možná teď trochu odbočím ale také to trochu souvisí s uměním. Jako zapálený mnohaletý fotograf jsem si všiml, že krom zcitlivění vnímání hudby se zcitliví i vnímání světa okolo. Všiml jsem si, že pod konopným stavem si člověk všímá mnohem více zajimavých detailů a kompozic, kterých bych si normálně nevšiml. Takže i pro fotografy to může mít nemalý přínos do jejich tvorby. Já z 90% fotím přírodu a tam jde vidět velký rozdíl s a bez.
Podle mého je konopí neskutečný dar pro pacienty tak pro všechny druhy umělců co něco tvoří.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma