Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
Organic out a balkon 2014 - OG kush, Bubba Kush - Klikni zde pro originální téma
Fantasie
Zdravím pěstitele, minulý rok jsem neměl moc času archivovat a uploadovat svoje počiny, především kvůli práci atd. Nicméně jsem se dokopal k tomu abych vysypal pár fotek z mobilu a dal sem aspoň to co se povedlo.

Sadil jsem toho víc, cca 15 kytek, ale proběhly nějaké čorky a jiné katastrofy a nakonec mi zbyly 3 holky. 2 balkonovky Bubba Kush a Kandy Kush (chuťovky) a OG kush na záhonku. Z fotek pochopíte, že zas tak velká škoda to nebyla, protože ten OG byl mamut a suchého z něho bylo necelé kilo (850g).

Co chci především zdůraznit, že ač sem to sadil poměrně pozdě (půlka června) tak to stihly naprosto s přehledem. Pár detailů o přípravě půdy pod OG. Je to slunný záhon, ve kterém se běžně pěstuje zelenina. Já sem to přeryl, přidal substrát, guano, perlit a od dubna na tom místě pěstoval hrách, OG jsem sadil až jsem ten hrách vyškubal. (Hrách a jiné luštěniny fixuje dusík v půdě!). Předpoklad byl, že když to nasadím až tak pozdě, nebude to až tak velké (to se nepotvrdilo).

OG rostl jako prase, ty fotky jsou cca po 2-3 týdnech, s tím že ve finále na začátku října měl 3 a něco metrů, prostě hnus :). Dozrávání byl problém, nechtělo se mu moc dojíždět, tak sem ho sekl zhruba o týden-10 dnů než by potřeboval. Kdybych ho nechal půlka by zplesnivěla (jako kolegovi).

Čoud je to výstavní, tvrdé šišky, nabité pryskyřicí, stav head high, fakt moc pěkné na outdoor.


Bubba Kush na balkoně, které zde skromně prezentuju pár fotkama je krásný ale náchylný model. Skoro mi ho sežraly sviluše a molice. Nakonec dojel krásně, druhý týden října, tvrdé krásné nádherné voňavé knedle, prostě vypiplané na balkoně.
Fantasie
Květ OG.
Fantasie
Bubba Kush balkonek
Fantasie
OG kush fotky z foťáku sem nakonec našel.
Fantasie
Bubba Kush detaily. Fakt krasavice.
Fantasie
Bubba suchý stav..
lacix7
čus...ten OG je parádní, od jaký je seed banky ? :D


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma