Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Nemoci Rostlin a Problémy

 
Zásek růstu :( nevím si rady - Klikni zde pro originální téma
H+H
Zdravím Vás groweři a jako na mistry pěstu se na Vás obracím s žádostí o radu.
Rostlinky z řízků (Ed Rosenthal SuperBud) se mi po týdnu v bubleru zarazili v růstu a listy se zkroutili, žloutnou a následně usychají.
Teď je to třetí týden od umístění do bubleru kde mám PH 6, hnojím GHE podle tabulky (první dva týdny 2,5ml/10L a nyní 7ml/10L, flora, micro, bloom), nebo spíš teda nehnojím protože ani moc nebumbaj. Svítim 600W v cooltubě a ta je vytažená asi metr nad vršky. Teplota je vyšší, tedy 30°C, s tím jsem ale nikdy neměl problém, v noci padá na 19-20°C. Během posledního týdne jsem ji snižoval rozvěšením mokrých ručníků do boxu a tím i zvedal vlhkost, stejně tak sem se pokoušel vlhkost ještě více zvednout použitím kelímků a sklenic ale bez výsledku. Vzduch proudí celým boxem přítahem i odtahem + menším ventilátorem přímo na kytky. Škůdce jsem žádné nenašel. A někdy přidávám H2O2 (5ml na 10L), to vždycky zas o kus povyrostou kořeny.
Četl jsem tu teď i kdysi spoustu článků nejen "vzhledové změny na rostlinách" nebo "problémy s listy" a taky nepěstuju týden ale v tomhle případě jsem uplně vyřízenej a vůbec nevím čím to může být? Dusík? Železo? Zinek? nebo je problém uplně jinde?
Mám třeba vyměnit uplně celý roztok?


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma