Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Základní Pěstitelské Informace

 
Kúpa homeboxu - Klikni zde pro originální téma
Kalos
Ahojte potreboval by som poradiť s kúpou homeboxu.Potreboval by som homebox do max výšky 90cm a s šírkou najmenej 60cm.Jediný originál homebox som našiel tento : homebox. Inak som našiel len na E-bay nejaké čínske boxy pochybnej kvality...

Len pre info, teraz pestujem vo vyrobenom boxe 60x60x65 so 100w sodíkovkovkou.V novom boxíku budem pestovať klony na spôsob SOG s mriežkou.
Môžem do tohoto boxu ísť bez obáv z 50cm výšky?
crazyben
ještě jednou to promysli... je nějak malej na vejšku. Sodík něco zabere, taky bude muset bejt cca 25-30cm nad kytkama, dál si odpočítej vejšku květináčů a na kytky ti už moc místa nezbyde.
Kalos
Tiež tou výškou niesom nadšený.No teraz mám ofuk na lampu 2-mi veľkými PC vetrákmi a vrcholky rastlín sú od lampy cca 7 cm (fúka dosť chladný vzduch) a 100w sodíkovka nevytvára toľko tepla. No máš asi pravdu mal by som mať nejakú rezervu.Ak by mi hodil niekto link na kvalitný boxík do 90cm bol by som veľmi vďačný.Nerád by som kúpil nejaký čínsky nepodarok.
crazyben
čínskej nebo ne... když si koupíš japonskou televizi sony, na 99% bude vyrobená v číně. I tvý "najky" byly určo vyrobený v číně.

Jinak do 90cm vážně nevim, většina jich je od 120cm... takovej bych bral, 90 je malo. Zkus trochu googlit, projít stránky s boxama... třeba na něco narazíš.

Jinak tady ten by pro tebe byl ideální. http://www.growshop.cz/katalog/deta...-60-x-120cm-new

A vůbec bych se nedivil kdyby i tyhle značkový homeboxy vyráběly v číně.
Kalos
Trocha som to zle povedal ,niesom zaujatý voči "Číne" len nie každý čínsky výrobok je kvalitný.Z E-bayom mám skúsenosti že objednané veci vydržia dosť málo . Inak našiel som nejaké zahraničné stránky kde boli rozmery 60x60x100 no musím popísať s obchodom či posielajú aj na Slovensko . Tu je príklad Boxíku :)
crazyben
No jasně... neni made in china jako made in china... já jen že dneska se i značkový věci dělaj v číně a kvalita vůbec neni špatná, spíš naopak.

Jen to nesmí bejt levná kopie těch značkovejch věcí, tam už to bejvá horší.
crazyben
Jinak pro anglicky komunikující mam něco k nastudování o tom FIMu (chtěl sem to aspoň zhruba přeložit a plácnout někam sem, protože takhle krásně popsaný sem to tu nikde nenašel... no sem na to moc línej)

http://growingorganicmarijuana.com/...-fim-how-to-fim

Sorry, mam tu otevřenejch víc záložek a takhle to dopadá... prosím smazat!
Anuvin
Kalos: já mam taky k dispozici max 91cm do vejšky.. nechal sem si nařezat OSB desky v OBI (Všech 6ks bylo asi za 500kč + piano pant na dveře a folie asi za 300kč) a sešrouboval sem si skříňku 100x60 x 90. Přijde mi to lepší než plátěnej box, co ty nato ?
crazyben
Anuvin: určo je to dobrý řešení, ikdyž ty osb desky se stářím a vlhkostí rádi kroutí, takže bych nejpr udělal rám, kterej by je držel aby se nekroutily.

Já volil stan jen protože to potřebuju mít mobilní, jinak bych taky stavěl svuj box... člověk ušetří a udělá si to přesně jak potřebuje.
Kalos
Teraz to mám z OSB dosiek a veľmi s tým spokojný niesom.Hlavne to že som to niekoľkokrát zatesňoval a stále cez to preniká svetlo. Ďalšiu nevýhodu vidím v tom že pri takomto boxe nemám prístup z každej strany a ak by som si ho spravil zase je tu problém z tým zatesňovaním. Tiež chcem aby to bolo mobilné no proste hotový homebox z textílie bude najideálnejší.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma