Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Komunita > Přípravka pro nováčky

 
Zářivka - Klikni zde pro originální téma
Renus
Zdravím všechny, rád bych se zeptal, jestli na předpěstování stačí 30w obyčejná zářivka, nebo to musí být zářivka se speciální barvou světla? (nevím jestli má obyčejná správnou barvu). Snažím se jim dosvicovat, aby se moc nevytahali než půjdou ven.

Díky všem za odpověď. :)
nikolaj 01
Podle toho jakou dobu budeš předpěstovávat, jestli to máš jen na první tejden od vyklíčení asi bude stačit obyč. Jestli na to budeš svítit 3 tejdny... při tyhle watáži... bych bral nějakou special.

Jinak zářivky se dělí podle teploty světla ne barvy. Ta obyčejná by měla bejt cca 6000k vem nějakou značkovou neměla by stát vic než 50.-. Ta 30w specialní stojí asi 240.-
fedousek
Potrebujes na to zarivku s dennim svetlem typu 865... Pak uz se to lisi jen delkou a tusim ze jeste patici... Kazdopadne pro tebe je hlavni to cislo 865, coz oznacuje v podstate denni svetlo pro rustovou fazi... Muzes na tom jet v podstate cely predpest, ale samozrejme za specifickych podminek a vysledku... Optimalni by bylo kolem 70w, coz je napriklad 4x18w, nebo 2x36w, podle velikosti plochy.... Kdyz se o kytky dobre postaras ve vsech smerech, tak je predpestujes stejne, jak napr pod 250w a nebo pod 400w, akorat to mozna bude trvat o pad dnu vic...
karlos120
cus, ja predpestovavam roky pod zarivkama4x18w TLD treba philips v kombinaci s zarivkama fluora ktere kupuju v bauhausu trebas.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma