Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Hydroponie

 
PH+ kokos - Klikni zde pro originální téma
leela148
Čautě všichni šlechtitelé všeho dobrého zeleného,
mám takoví menší dotaz a nemohl jsem to nikde najít tak zakládám noví dred..
Co je důležitější ph co jim leju nebo ph co vytíká? kytkám jsem teď lil PH 5,7 ,protože vím že ph výtoku je vysoké(6,7-6,8) tak jsem to chtěl nějak srovnat... Kyti jsem právě přepnul na květ a chtěl bych to sladit do optima. Někde jsem se dočetl že důležitější je co z nich vytíká ,ale mám strach jim nalít cca PH 4 aby to srovnalo na optimal 5,8. Kiti jsou krásně zelené s lehoučkými popálením od hnojiv(Metrop) podle tabulky..
Mr.MEN
Čus je to zvláštní, ale nikdy jsem pH výtoku neměřil. Ale jel jsem systém který je koloběh (Wilma od Atami). A koks jsem tam jel jen jednou. Měnil jsem pak pH jen ve vaně. A pohoda. Moc velké výkyvy tam nebyli jen v novém a ve starším 10dní.
Tak že podle mě to zase tak důležité podle mě není. Tak bych to neřešil.
leela148
Takže jim lít 5,8 a výtok neřešit? jako kytky jsou zdravé, nestěžuji si ,ale chtěl bych to fakt doladit aby to byla značka ideál..Digitální Ph metr mám jen tak 3týdny tak zkouším a nevím.
Mr.MEN
Podle mě je to kravina. V kořenové zóně se toho děje opravdu hodně. Kořeny dokonce uvolňují i látky které snižují nebo zvyšující pH sami od sebe. Tak podle mě je to taková hloupost.
Ale pokuď jsou kytky zdravé a prospívají neřeš vůbec. :)
leela148
,
leela148
Mám teď jen menší dylema.. Kiti už jsou necelí týden na květ a moc se netáhnout,, co myslíte ovlivní výnos takové malé kiti nebo tam naopak budou obří salámy? 8-)
Mr.MEN
Kolik mají? Já přepínám cca ve 30 - 35cm. Protože se většina kytek ještě vytáhne nejméně 2x tolik. :)
A jinak by ses měl řídit podle toho kolik máš watáž. Jak je prosvítí. Pak můžeš mít klidně i 50cm a budeš na nich mít stejně jak na 1m rostlinách. :)
leela148
k
leela148
Pod 600w,Metrop,White rusian(natural seeds), tak první týden květu ,ale kiti dělají spíš bush do šířky a vůbec se jim nechce do výšky... napadlo mě dat trošku víc světlo nahrou protože jsem ji měl fakt ultra nízko cca 50cm ,ale bez spálenin:) kořínky když jsem čuměl, krásně běloučké a prorostlej komplet květník..(nemohu si kořeňák od metropu vynachválit)...Dalši problém co mám je s nižšíma teplotama.. kiti maj přes den 20-24 ale většinou 21...a v noci to nepadá pod 16 ,ale to je podle mě málo aspoň těch 18 by to chtělo:/ nechci přitápět a nic mě nenapadlo jak to zlepšit.. poradí někdoo?
leela148
!


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma