Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor > Galerie Mikropěstování

 
2x 125W CFL, LST - Klikni zde pro originální téma
high23
Ahoj Groweři,

předně bych se chtěl omluvit za duplicitní téma. Jedno téma se svojí zahrádkou jsem už založil, ale pozdě jsem si všimnul, že ve špatné sekci. Téma jako takové se mi bohužel nepodařilo zcela smazat, pouze zamknout. Pokud toto čte někdo, kdo může původní téma smazat, prosím aby tak udělal, ještě jednou se omlouvám...
zde je odkaz původního tématu
http://grower.cz/forum/showthread....&threadid=74947

Můj growbox má rozměry cca 110 x 80 x 90 cm. Svítím úsporkami 125W, mám tam dvě. Ventilátor 125 mm, VKO -185m3/h. Pro nedostatek prostoru jsem poprvé zkusil low stres training. Myslím, že se to docela povedlo, ale samozřejmě do budoucna je co vylepšovat :) Budu rád za jakýkoliv názory a kritiku k mýmu příspěvku. Hnojím jenom Plagronem, na doporučení známých. Kytky mám z řízků, měl by to být model Larry OG. Řízky vypadaly zdravě a hezky zakořeněný. Ohýbání kytek probíhalo celkem ve dvou kolech plošně na všech kytkách a třetí kolo bylo spíš takový individuální, podle toho jak se mi která kytka líbila, nebo nelíbila. Přihazuju fotky od zasazených řízků až po současnost. Teplotu mám stálou v rozmezí 26 - 30 C. Přijde mi, že těsně před zalitím, když je půda proschlá, zvedne se teplota klidně i o 2 C. Vlhkost jsem ze začátku držel okolo 70%, po přepnutí na květ postupně snižuju od 60%, teď jsem v 4/5 týdnu květu a vlhkost je 40 - 50%.

pro přehlednost to shrnu:

světlo: 125 CFL x2
Ventilátor: 125 mm, VKO -185m3/h
substrát: Plagron Royalmix
hnojiva: Plagron - terra grow, terra bloom, pure enzym, green senzation, power roots.
model: Larry OG
nádoby: airpot
high23
přihazuju aktuální foto. Kytky jsou na přelomu 4/5 týdne květu. Myslím že vypadají zdravě. Nevím jak moc stříhat listy, takže zatím všechny zdravý listy nechávám, je to trochu džungle :)
high23
do teď jsem hnojil

od plagronu -
terra bloom, pure nezym, power roots, green sensation

od posledního zalejvání už leju jen
terra bloom a green sensation

tohle potrvá ještě cca tři týdny a na posledních 14 dní už jen vodu

přihazuju kvalitnější foto, povedlo se mi vyhrabat foťák i s paměťovkou, kde jsem našel nějaký starší fotky, když jsem jel pod 600w v Lkovým boxu, tak nahodím fotky i z toho :) na jedný z fotek uvidíte jakoby "nedomrdlej" list. všimnul jsem si toho už dřív, na pár listech zhruba uprostřed kytek se to objevilo, nevím čím by to mohlo bejt, listy co vyrostly potom už vypadaly zase normálně.

paličky se mi líběj, jsou krásně ulepený a začínaj docela slušně vonět :)



























je vidět velkej rozdíl na palicích co jsou přímo pod lampou a na palicích co jsou trochu dál. 125 CFL prostě svítí naprd :/







nedomrdlej list... někdo mi říkal že kytkám chyběl hořčík myslím, aniž jsem cokoliv udělal samo to vymizelo
high23
tady ještě přihazuju foto celý mojí zahrádky. Je to prostor malý a poměrně provizorní, posuďte sami :)














ještě jedna fotka, příroda je moc pěkná :)
high23
macro
fotky 1-2: 28. den květu
fotky 3-4: 35. den květu
high23
dneska jsem trochu upravil box, klipsňák jsem dal jinam, měl jsem ho nastavenej tak do třetinový výšky a až dneska jsem si všimnul že horní palice trochu hnědnou, asi dřív než by měly :( asi byly blízko u zářivky a neprodil tam vzduch
high23
dneska je 39. den květu a 54. den celkově. Kytky vypadají docela dobře, ale na pár listech v zadní části boxu se objevily listy s bílíma tečkama. Je to jen na pár listech, nevíte někdo co to může bejt? přihazuju nějaký fotky, na poslední jsou vidět ty tečky. Poslední tři zálivky jsem dával o cca 20% víc hnojiv než je doporučeno, chtěl jsem to zkusit, tak nevím jestli to nemůže být tím. Jinak hnojím už jen green sensation a terra bloom, takhle budu zalévat ještě 11 dní a pak začne flushing na posledních 14 dní
sWei
Koukal jsi na spodek listů? Pokud tam najdeš takový mini broučky tak to budou svilušky. Podle těch teček to tak vypadá a ještě se asi nerozlezly po celým boxu.
high23
máš pravdu. Přitom jsem je při růstový fázi celkem důkladně postříkal BIOOLem nebo něčím podobným, tak asi někde zůstaly. Postižený listy jsem ostříhal a jede se dál :)
high23
nahazuju dnešní fotky. Právě je 43. den květu a 51. den celkově. Listy napadený sviluškama jsem ostříhal a dal pryč, poslední dobou když kouknu do boxu tak už skoro vždy nějaký list vezmu, protože jsou odspoda buď vyschlý nebo nažloutlý, a je to poměrně džungle, tak se aspoň světlo dostane i na spodní květy.
SarumanCZ
moc pěkný chlape K+ ,myslíš,že bys mohl pořídit jednu fotku z trošku větší vzdálnosti pro lepši představu jak to celkově vypadá?
high23
jasně, přidávám jakštakš komplet foto, box je spíchnutej na koleni z toho co bylo po ruce. Mám malej byt ale vysoký stropy a tak jsem jako zahradu použil úložnej prostor v předsíni :) dno boxu začíná ve výšce cca 220 cm, takže tam lezu po štaflích :D velká nevýhoda je, že do zadní části boxu je přes kytky dost špatnej přístup a dokud je nepokosim, zadní půlku nelze vyndavat skoro ani nijak otáčet a to vlastně i s přední půlkou, protože kytky jsou do sebe tak propletený, že to udělá vždycky víš škod než užitku. Na zalejvání dokážu prostrčit ruku hned pod stínidlalama ani né do půlky,zalejvat musim konvičkou s cca 40cm dlouhým tim zobáčkem ze kterýho teče voda :)
high23
po čase přihazuju nějaký foto. Musel sem to sklidit o 8 dní dřív, už to hodně smrdělo do baráku, protože sem měl na boxu víko z dřevotřísky od oka vyřezaný.. jinak jsem spokojenej, ale uvazuju ze priste zkusim jiny hnojiva, svetlo a vetsi box. váhu přidám později, dík za sledování
high23
.
SarumanCZ
podařená akcička,pěkný rovnoměrně sobě podobný šišky :drools: tak ať chutná! jestli můžu hádat,tak bych tipnul půllampy,tedy 125 jednotek přetížení gé ...přeju ale víc!! :jumper:
high23
dik, tak je to rovnej stovák. Ohledně výnosu jsem trochu zklamanej, nevím čím by to mohlo být, kytky byly celou dobu v dobrých podmínkách, vypadaly zdravě... co se týče kvantity nic moc, nevím jaký se daj dosáhnout výsledky v půdě s takhle slabejma úsporkama. Jestli se to pohybuje 0,8 - 1 g/w tak hodně slabota.. ale s kvalitou jsem spokojenej nad míru. Parádní!
Klamath
Co se tyka hnojiv, tak doporucuju dedicated way od bionovy. podle me budes spokojenej. faktem je ze ty hnojky jsou drazsi, ale cena odpovida kvalite... vis jak.Mas to moc pekny na mikro, takze K+
high23
dík za K+, na bionovu sem koukal uz predtim a o trochu drazsi je, ale neni to takovej rozdíl. S plagronem sem spokojenej az na jednu vec, a to ze se obcas delaly ty "nedomrdly" listy. A to se nedělo pouze mě v tomto kole... Nevim jakej to ma ve finále vliv na výnos nebo kvalitu ale asi zkusim neco jinyho :leaf:


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma