Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
Nápad udělat kytce den kterej bude mit 8 hodin - Klikni zde pro originální téma
Kreator1993
Zdravím growers. Dostal sem možná trochu šílenej nápad ale myslím si že to nemusí bejt úplbě kravína.

V mikroboxu skusim dva kusy nějakých fem. semen kterým budu svítit 6hodin a dvě hodiny tmy ( nemyslím si že by od semene kytka věděla že má den 24 hodin). Po výplnění přepnu na 4/4 . Sem celkem experimentátor tak mi ani nevaděj prosvícený koruny.

Zajímá mě jestli se změní doba dokvětu. Sem si celkem jištěj že výnos bude rapidně nižší ale možná na úkor doby svícení.
Držte mi palce :D
benjichaouat
Urcite ti budu drzet palce. Snad se z toho jednoho dne probudis.
Kreator1993
.
Kreator1993
:afro:
Hardy
Já moc nechápu, proč to chceš vůbec dělat.. Proč stresovat kytky, když by ses měl snažit docílit opaku? Zkus malému dítěti vytvořit takové podmínky. Myslíš, že z něj vyroste statný jedinec schopný reprodukce? Nepřemýšlej nad píčovinama
Kreator1993
Děkuju za rady ale stejně to skusim i když s malejma úpraváma
To Hardy : nemyslím si že když budou růst od semene na tuto periodu že to pro ně bude nějakej stres. Co jsemse dočet tak není v kytce geneticky (zakořeněná )24 hodinová perioda.

Tak udělám dva boxy které budou světelně uzavřený. V jednom pojedu svůj nápad a v druhym klasiku. Stejnej gen semen. Uvidime rozdily. Určitě se podělim.
Martin666
Každá kytka a ta naše chytrá konopná holka obzvlášť ví kolik má den na planetě Zemi hodin. Nezapomeň na magnetické pole které mění svou intenzitu právě se střídáním dne a nocí, tak jako roční období atd. Lidé to až na vyjímky necítí, protože jsme vypnuti do stavu / makej a na nic se neptej /
Takže když si dáš konopného čouda a dostaví se změněný stav vědomí, je to právě proto, že se naladíš na Vesmírnou vlnu, tak jako je to u jiných organismů, kteří cítí to co mi za normálního stavu ne.
Mr.MEN
Tak že. :D Kreator1993: Nevím kde ses dočetl že v nich není zakořeněná perioda. Bohužel je a to "s prominutím" kurevsky hodně. Možná neví že den má 24h, ale určitě ví že když svítí světlo v kuse 15 - 18h tak má růst. A když se na podzim zkracuje tak ví že má kvést. Coš venku je kolem 12h. A to je neměnné, a zapsané v genetické informaci a dáno do vínku od matičky přírody. Maximalně by to šlo u ruderalis coš je vlastně plevel a je jí úplně u zadku jaká je perioda. Ale taky je to plevel a ta nic kvůli čemu pěstujeme tuto rostlinku nemá.
Tak bych to moc nezkoušel spíš ti ty kytky ani moc dlouho růst nebudou. Ale upřímně by mě zajímalo jak se bude chovat. Ale nepodporuji týraní rostlin.

Martin666: Neříkám nic. Jen že kvůli tarifu na elektřinu musím svítit přes noc na kloníky 18h a moc jim to nevadí že na ně svítím v noci. :)
Martin666
Mr.MEN v poho, myslel jsem to jinak, každopádně kytka světlo potřebuje ať jí svítíš přes den nebo v noci.
Pak jsou tu také modely s fotoperiodikou.
Lokinek
Seminko nevi ze den ma 24 hodin, vlatne ani netusi, ze to je konopne seminko, tak jestli kazdej den budes seminku namlouvat ze to je rajce, vyroste rajce :-D
Kreator1993
OK pochopil sem. Sem blbej necham to smazat
kubok
No zaujímavý nápad, napriek tomu sa musim názorovo prikloniť k väčšine - čokolvek pod 12 hodín svietenia ti tie rastliny prepne na kvet :)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma