Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Komunita > Úvod do Groweru

 
Zdravim všechny Matadory tady sem tu novi a tad je neco ome - Klikni zde pro originální téma
pavel asv
Zdrar je my 24 let předem se omlovam za gram chyby na češtinu sem nikdy nebyl a propadal :-D ale chemije atd mi šlo :-D.
Ted spiš k tematu tady už od 15 hulim pravidelne 2až 3 g ob den schanim od kamarada.Tak za 130 ta cena me jebe s kamaradem na zahrade pestujem venek ale on si neda v nekerych vecech do toho kecat tak letos chi poprve pestovan sam venku Misto sem našel krasny nedaleko stojata voda les atd. A chtel sem se zeptat jestli my tu naky Matador v pestovani Pomuže uspet :-D jaka odruda je tak nejlepši Na efekt zhulenosti preferuji dost hard kor stav :-D vynos by mi stačil prumer hlavne kvalita a aby to moc netrpelo na plisne.Delam v zemedelstvi sem tim i vyučen takže Na farme Mame chemije Dostatek oto a hnojivo nemam potiž třeba Npk Postřik mangan vyživa proti houbovejm Chorobam atd a Letos bychl na venkovni kytý Vyskoušet Jestli tu nekomu neco řika Kejda unas na farme potom roste obyly kukuřyce atd Jako Prase S prominutim.Doma pestovat nemohu bydlim u rodiču ale skunk ze skřine me vždy roseka malo kerej venek me rozbyje sprominutim ale ta cena penez mam dost na sve pokusi nebo naka domluva na vzajemnem pokusu by Bodla. Sem zvedavi jestli nekdo odpovi a jak předem Dekuji za odpovedi
doxenon
Použij FAQ nebo hledání, máš tady informací o tom co potřebuješ vědět mraky a radši už nepiš tak dlouhý příspěvky protože se to fakt nedá číst.
pavel asv
Fak se omlovam za to psani ale když jesem disgrafik atd to bych tu nechtel rozvadet Pač tendle grower neni přeci o Gramatickych chybach češtine přeci.
Ale dekuji za komentař pač to vim taky gdo hleda najde.

Seminka kupuji Liberty haze od Barney´s Farm 5krat
Hollands Hope: 2 feminizované semínka

Durban Poison: 2 feminizované semínka

Frisian Dew: 2 feminizované
Co nato řikate dobry vyběr ??????


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma