Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
První punkový grow 2015/400w/13x Pakistan Ryder/1xMagnum - Klikni zde pro originální téma
Vodník
Zdravím všechny, již nějaký časa se věnuji pěstování venku pod sluncem a tak jsem přišel k názoru, že by bylo načase zkusit něco hodit i dovnitř. Nuže objednal jsem semínka z https://www.seeds-bank.cz/. Z původní objednávky Afghan Kush sešlo, jelikož již nebyl skladem, nicméně mi místo něj nabídli Pakistan + nějaké bonusové semínka. Nakonec mi místo 10 semínek přišlo hned 15 a to 13x Pakistan Rider(vyklíčili všechny), jeden Magnum(vyklíčil) a jeden Northern Light (ten bohužel nevyklíčil).

Set up.: Box - dřevem oddělená dlouhá místnost(v základu cca 2x8m a 3m na výšku) ve výsledku "přehrazená" na rozměr 2x2m.

Světlo - 400w sodík-reflektor(dříve používán pro osvětlení stavby)

Pěstební médium: zahradnický substrát z kauflandu

Hnojiva - do začátku krystalon start, následně krystalon na květ (dávkování 1odměrka/10l vody - dodrženo.

Start 25.ledna 2015 předpokládaný konec cca 25.dubna.
OPTIMUS PRIME
paradni vybava :-)
koles
citace:
Původní příspěvek od OPTIMUS PRIME
paradni vybava :-)


To je ironie? Má všechno co potřebuje..

Nahoď nějaký foto, Vodníku ;)
Vodník
Nuže nějaké fotky jsem v průběhu naštěstí pořídil, takže tady jsou.
Start byl 25. ledna (semínka zasazeny napřímo do substrátu)
1.začínáme :)
2. 28.únor
3. 28.únor celek
4. 11.březen
5. 16.březen
Vodník
6. jungle in da box... :)
7. pakistan
8. lampión ze stavby :)
Vodník
No a konečně 20.3.2015 Pakistan / Magnum

9. Magnum1
10. Magnum2
11. Pakistan1
12. Pakistan2
13. Pakistan3
Vodník
Kytky se mi trochu povytáhli, jelikož mi odešel ventilátor a než se podařilo pořešit jiný, muselo světlo výše... nicméně už vše zase jede jak má...:) (aspoň doufám...)
pestitelpompo
Zdar,na růst dejme tomu ten Kristalon použij když šetříš ale na květ kup něco lepšího,na květ nemá dostatek fosforu (P) který je moc důležitý a chutově není Kristalon dobrý.Můžeš prozradit co jsi dělal že se ti kytky tak hezky větví?Jinak K+ vypadají zdavě
pestitelpompo
Ještě rada na 400w to vypadá že to máš blízko lampu od kytek asi bych to zvedl a kytky roztáhl vypadají dost namačkaně lépe to prosvítíš 400w osvítí metr čtvereční.
Vodník
Zdravím, s kytkama jsem nědělal vůbec nic, jen šoupnul semínko do zeminy, zalil a zbytek už jede tek nějak sám, co jsem se tak díval, tak ty kytky vypadají všechny jak přes kopírák, takže to větvení bude genetikou... Jinak jsem se rozhodl zrušit tu vertikální parabolu a výbojku dal horizontálně, myslím že to těď svítí mnohem líp, takže další na řadě bude kvalitní stínidlo a ještě mě napadlo k tomu spíchnout nějaký pojezd... Tady bych se chtěl zeptat - máte s tím někdo nějaké zkušenosti? Myslím tím jestli se konstrukce nějakého pojezdu vůbec oplatí, nebo záleží výsledek jen na vatáži...
Vodník
Nuže 25.březen je tady, tudíž zbývá měsíc... 1,2,3 Pakistan Ryder.
Vodník
Tak, čas uběhl jako voda a datum sklizně se nezadržitelně blíží... Chtěl bych se zeptat kolik by jste tomu ještě dali času?
Vodník
č2
MocnyOkurek
nejlepsi mas koupit malej mikroskop a divat se na zkaleni. Pry existuje i lupa s kterou to jde tak se zkusit podivat po ni. Myslim ze kdyz bude mit 60x zvetseni tak to uvidis. Ja sem si domu poridil takovy na mince stal 250kc rozsah 60-100zoom. Jedina nevyhoda je ze musim jit do skrine pro vzorek a divat se nekde v klidu na stole pac to clovek nema sanci udrzet tak aby tam neco videl primo na kviti.
Vodník
Tak... Sklizeno, usušeno - z větší části zkouřeno.

Magnum - chuťově trochu po tropickém ovoci, stav cca 2hodiny a hodně aktivní.
Pakistan - zemitá chuť, vůně přímo extrémní, stačí mít v kapse malou šišku a vůně vyplní celou hospodu..:) Stav taky spíše aktiv. Celkem 342g použitelného kouření, + cca 20g spodků. Na první počin indor si myslím že dobré, nicméně pro příště zkusím jiné stínidlo + nějaký pojezd.
ten_hodnej
vynos neni spatnej a rozhodne bych popremyslel mozna i o vyssi wattazi nebo pojezdu jak pises, prostor mas obrovskej na ctyrkilo... :) a klidne bys tam mohl dat vic kytek...


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma