Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Odrůdy a Šlechtění > Autoflowering Odrůdy

 
_2015_Damnesia Auto & OG Kush Auto - Klikni zde pro originální téma
SuperMan
Čest všem
Tak sem tu abych se sváma podělil o snad rychlém kole s těmito automaty..
10 x Damnesia Auto (Strain Hunters)
1 x OG Kush Auto (Dinafem)
Hnojky žádné čistě odstátá voda bo sem naučený daleko staršími a zkušenějšími pěstitely pravidlem že pokud má člověk po ruce kvalitní genetiku není potřeba hnojiv,ba naopak si myslím že si genetika zachová svou pravou chuť jakou má mít a ne po hnojkách a kouř je ostrý a škrábe jak čert..jinak co vím tak je blbost zastříhávat automaty takže zastříhávání nebude žádné,ale hlavní věc,čtu tady všude že je hlupota je přesazovat že stratím na výnosu,ale co,když je nechám vyklíčit doma mrdnu je do jiffy a pak rašelinového květináče (velkého) se substrátem a potom co budou vylézat kořeny to mrdnu do kukuřice (to by snad šlo ne?!),mám napiču zahradu,každý do ní vidí,jinak bych to jel doma na zahradě.
Budu je dávat do vaty během následájících cca 14 dnů nebo možná začátkem dubna...počítám že to bude tak cca vyhovovat,co vy na to?
A chtěl bych se zeptat,jestli tu má někdo zkušenosti se seedbankou strain hunters?
V balení bylo i dvd o jejích cestách a tzv huntingu genetiky po světě...což na mě udělalo fakt dojem,obzvlášť Franco má rozum na pravém místě a správný pohled na svět,jde vidět že už musel prohulit snad každý kout na světě!
Tak prosím pište rady i kritiku :cox:
alesh
Čau,
přesazování jsem u AF skutečně nepraktikoval, takže nemůžu porovnat. Ale rozhodně bych počkal s klíčením, podle mě moc spěcháš. Počkal bych ke konci května, abys využil hezkýho počasí v létě.
a.
Hvězdář
V kuku se dělá ve druhé půlce května postřik proti plevelu, takže sázet až po postřiku. Taky bacha na zvěř, u nás mají v kuku divočáci pořádné mejdany (pomáhají vlasy, psí chlupy, vajgly, pochcat to tam, nechat u toho hnít kus masa,....ideálně to zkombinovat).
SuperMan
No uvažoval že stím počkám,tak to nechám naklíčit do co největší jiffy v pulce nebo koncem dubna,ale minulý rok sem měl taky automaty a ty se vytahovaly od vyklíčení do 30 cm snad měsíc a ani náznak květu,jinak díky za rady i stím postřikem a na zvěř budu připravený,pěkně chlupy ze psa a vlasy a vajgly tež dám do sáčku a šnurkou přivážu ke stonku každé kytky...no sem zvědav kolik toho bude,ještě sem si do zálohy koupil Feminizovane S.A.D. S1 od sweet seeds,ale né automaty,normální tak sem taky zvědav,jejich katalogy vypadají dost masakralně :bravo:
Dirty
zdar kolego nejsem si jistý že to co píše kolega Hvězdář jako prevenci proti zvířatům funguje...určitě bych tam nechcal a nic podobného jsou to zvířata(prasata) si v tomhle libují mám to odzkoušené...zkusil jsem se jednou vychcat u kytek a nezbylo nic jiného než prasečí oraniště!!!mě se osvědčilo dát tam pikslu s ředidlem a udělat nahoře malou dírku aby se to pomalu odpařovalo...ale dělej jek uznáš za vhodné jsou to tvé kytky :-) čus


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma