Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Nemoci Rostlin a Problémy

 
Problémy v květu 1/2dobrá druhá 1/2nic - Klikni zde pro originální téma
Fikus obecny
Zdárec
Chtěl sem se zeptat,mám problémy v květu.Levá strana ve skříní má paličky v pohodě,na pravé straně se paličky dělat nechtěji.Už se mi to stalo podruhé.
Rozměry skříně 1*1m.Stínidlo je přesně na prostředku,svítím tam Flower spectre XTreme GIB lighting Output 400w.Řízky 16ks Chronic 9 týdnů květ
Děkuji moc za rady
Fikus obecny
.
Fikus obecny
dobrý
Fikus obecny
,
Fikus obecny
špatný
Fikus obecny
Rozmístnění
Fikus obecny
skřín
MocnyOkurek
No podle toho nakresu to vypada ze se jim nedostava dobryho vzduchu. Jestli tam nejsou nejaky heatspoty ci tak. Mas je secky dojebane presne za pritahem. Asi by bylo lepsi pritah hodit smerem k ofuku a od tama ho rozfoukavat na vsechny kytky. Nevim co mas za ofuk ale jestli mas klipsnaka tak ten stoji za vyliz prdel. Je dobrej leda tak kdyz maj kytky tmu :(. Ja pouzivam o pasivniho pritahu otocny stolni ventilator za 400 z hornbachu. . Taky mi dve kola zpet poradili i kytky stehovat. Menim jim pozici co zalivani takova mala rosada zatim to vychazi co 3 dny.

Edit: Nakreslil sem ti jak to mam ja. takhle ma kazda kytka proste cerstvy vzduch.
Fikus obecny
Na přítah mám otvor 20*20cm.Na ofuk mam klipsnak.Přítah teda přemístím podle obrázku.Ještě ve skříni mám přimotop a termostat.
Mám truhlíky vnich rohože,to by se blbě přehazovaloMusím trošku přitápět,mám to v místnosti kde se netopí.Nebo to zkusit jinač rozmistit komponenty ve skříni.
MocnyOkurek
Jeste kdyz si tam pricmaral primotop tak to by mohlo mit taky vliv. preci jen primotop bude asi generovat teplej vzduch tak jeslti to neni problem v kombinaci s tim vetranim. Ale tohle uz moc neporadim bo primotop do skrine nepotrebuju.
Fikus obecny
To právě nevím jakou roli tam může hrát primotop.Jak často máš zaply odtah v rustu a květu??Jedeš v hlíně nebo hydru??
MocnyOkurek
No pokud muzes zkus to bez toho primotopu. Ja si myslim ze za to muze horkej vzduch smichany ze spatnym vzduchem. Jinak odtah mam zaply na zhruba 400m3 na 1.2m2 a jede nonstop. Vetrak ofuk na noc vypinam az v druhe fazi kvetu nechavam ject nonstop. A medium mam kokos.
Fikus obecny
Když primotop vypnu bude tam zima.Ja mám rohoze,pritah mám otvor 20*20.Spodní hrana je akorát s truhlikem je to pasiv.
Balon
já si na 90% myslim, že ti tam nějak prosvítá v noci světlo. páč ty jednolisty a hnusný nepalice poukazujou na nějakej reveg...
amnesiak81
čus.to jsem si myslel jako první když jsem to viděl.máš v cajku časovač na světlo?vypadá to jako přeplej květ.
Fikus obecny
Myslím si ze casovacem to není.Ale vyzkouším casovac pak uvidím.Co kdyby to bylopřitáhem vzduchu??
Fikus obecny
[QUOTE]Původní příspěvek od Fikus obecny
[B]Myslím si ze casovacem to není.Ale vyzkouším casovac pak uvidím.Co kdyby to bylopřitáhem vzduchu?? Kdyby to bylo casovacem,jak je to možný ze levá polovina je cajk??
amnesiak81
sem ještě studoval ten tvůj plánek a ne ni třeba možný ze když maj holky mít tmu tak tam svítí tím průtahem?je to na ty polovině.co ty na to?se tam zavri po zhasnutí a uvidis.dej vědět.
Balon
citace:
Původní příspěvek od Fikus obecny
[QUOTE]Původní příspěvek od Fikus obecny
[B]Myslím si ze casovacem to není.Ale vyzkouším casovac pak uvidím.Co kdyby to bylopřitáhem vzduchu?? Kdyby to bylo casovacem,jak je to možný ze levá polovina je cajk??


to by možný nebylo a časovačem to neni. koukni se tam po tmě, něco ti tam prosvítá, už sem ti to psal, tak co řešíš časovač...
Fikus obecny
Podívám se jestli se tam nedostává svetlo.Mám tu skříň prestavit,podle obrazku??Aby vzduch procházel celou skříni.
Roiwer
Nemas naku signalizacnu diodu na primotope? Nebo termostat? Co sviti v noci ? Neco je rusi ve tme,svetlo, pritah 20x20cm mistnot v ktery to mas je tmava kdyz maj noc?
Fikus obecny
Jj,je tam tma.Ale primotop má diodu,spirali na primotopu občas svítí.Diodu zalepim,ale je zajímavý kytky co jsou blíž k přímotopů nic.Co jsou na právě straně dál od přímotopů,tak nechcou kvist.Čím blíž tak mají víc svetla a nic.
Fikus obecny
Neví nekdo nahodou ještě nějaký rady???
Peace
krn
Přesunul si ten přítah, tak aby procházelou celou skříní? Jaká je v noci teplota u těch co jsou dál od přímotopu? Neni jim zima?
julek
čau,někde ti tam pravděpodobně opravdu prosvítá světlo v noci, nebo pokud tam máš nějaké časovací hodiny na kterých jsou diody a i přímotop vnoci svítí, doporučuji ti koupit olejovej a hlavně přelepit něčím neprůhledným přepínače výkonu,.... pořádně překontroluj co ti tam přes noc svítí a všechno přelep neprůhlednou páskou a uvidíš že to bude vpořádku, ale až další kolo tohle už nezachráníš
Fikus obecny
Zdarec teprve se chystám na další kolo.Už sem to vymyslel jak to prehazet.Fota dodám.To si pohlidam aby tam bylo v noci tma.Myslíš olejovej primotop??
Teplota v noci okolo 18-20stupňů.
Fikus obecny
Skřín sem přestavel podle obrázku.Tak další kolo uvidím jestli to pomohlo.Budu informovat,jak to dopadlo :rejp: :rejp:
julek
čau, jj mysle jsem olejovej přímotop, ten obyčejnej trochu září a mohlo se ti to drážet přes stítko na kytky
Fikus obecny
Nn,měl sem obyčejný primotop okolo 2 kw, koupeny v Bauhausu za 300kc.Budu se muset podívat v Bauhausu jaký jsou možnosti pritapeni.Aby to nic nevyzarovalo..


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma