Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Konvenční Zahrádky

 
Chilly 2015 - Klikni zde pro originální téma
frek
Zdravíčko!!

Po neúspěšném minulém rocem kdy jsem se netrefil do vyhovujícího substrátu a měl jsem jednu papričku z devíti rostlin,doufám, že letos to bude o dost lepší. Sice mám stále slušné zásoby z roku 2013, ale ty pomalu a jistě docházejí, tak to letos musim pořádně poladit, abych si vynahradil i ten minulý rok.

PLÁNOVANÉ OSAZENSTVO:

Cayen f4 - Nejmilejší model. Rychlý růst, výborná chuť, velký výnos

Bolivian Rainbow f2 - Moc hezká a hlavně chutná paprička

Jalapeno Early

Jalapeno Tam

Hungarian Yellow Wax

Dorset Naga - na tuhle se obvzlášť těšim

Cormo di torro rosso f2 - Od člena z groweru



Tady bych jen zmínil něco o klíčivosti. Sázel jsem 22. února, tedy přesně před týdnem.
Cayen 44/45
B. Rainbow 8/10
J. Early 6/10
J. Tam 4/10
C.d.T.R 4/10
H.y.Wax 0/10 - Pořád nic neleze a už asi ani nevyleze
D. Naga 3/10 - 3 stačí. :)


A teď bych se také rád rozepsal o "setapu"
10 cayenů, 3 Bol. R. a 1 J. Early už jsou v kelímcích od jogurtu za oknem. Až vyklíčí další a trošku povyrostou, půjdou pod 125w úsporku hezky do skříňky na pár týdnů. :)

Místo: 1. balkon na východ 2. na jih a 3. - zahrádka na severu Čech (kategorie sama pro sebe)

Substrát : Tady jsem se nebál investovat a koupil jsem Light mix od Bio Bizzu.

Květináče: 2 po 11L, zbytek 6L

Strava: Bio Bizz - Grow, Bloom, Root, Alg-a-Mic, Fish Mix, Top Max a Product X (dostal jsem několik ampulí při koupi zeminy a hnojek) Dále pH +-, enzymes od Hesi a pak ještě další, co mám z Cannafestu (2012,2013)

Stroje: Tak tady je ta skříněčka, mám i pH metr, u kterýho mi ale přijde, že trošku fejkuje, ale musim koupil kalib. roztoky.



Tak,
ještě bych zmínil, že na mé obvyklé problémy s hmyzími škudci už mám zásobu všemožných prášků a vodiček. :D
Zatim snad jen mužu doufat, že mi i ten zbytek vykličí a hezky se v kelímcích chytnou.
Snad jen, že se tady muže vyskytnout i jiná fotka, než papriček. Přeci jenom to jsou tolerované zahrádky, a to nejsou jenom bylinky...:)

frek.
Pajas
Hezké, budu sledovat :) taky jezdím každý rok papričky na balkoně, bohužel ho mám debilně ustanovený.. západ a slunce mi jde pouze od 3 na začátku léta v půlce od 2 do 7-8-9 večera :)

v jakém patře bydlíš?? já každý rok bojuji se mšicema... takže každý pavouk a vosička jsou kámoši :) kolikrát se těch pavouků už bojím jak jsou obrovský na konci roku :D bydlím v přízemí, takže ten boj je značný :) rok 2013 sem měl 100 kytek (chtěl sem dělat mast) a po napadení mi zůstalo kolem 15 :) odskočil sem si na 7dní dovolené :)
frek
Čau :D

Balkonek na východ je v 1. patře, což mi nějak nevadí a problém ze škůdci tady zpravidla nemívám. To na 2. balkoně, který je sice ve čtvrtém patře na jih, mívám problémy každým rokem. Svilušky, molice, ty mám každý rok a dost s nimi zápasím a občas smutnice, nebo nějaká ta housenka. V roce 2013 mi svilušky slušně zdecimovaly papričky, od té doby je prostě na přelomu května/června postříkám chemkou, a pak je pokoj, protože první papričky stejně sklízím nejdřív koncem srpna, což je dost času, aby to "vyčpělo". :D

Zatim se spíš bojím, že mi ty Hungarian yellow wax a dorset Naga nevyklíčí....Už je to 8 dní, a nic se neděje...A kupovat nový....To se mi moc nechce. Nemáš zkušenosti s tím, jestli tyhle tropické modýlky vyklíčí i třeba za 14 dní?

Díky, frek.
frek
Tak tady je několik málo fotek. Foťák nic moc, takže to nebudou tak krásný fotky, ale zatím toho stejně není moc na koukání. :D






Foto 1 - Celek za oknem










Foto 2 - Cayeny už koukaj ven. :)











foto 3- Několik tabáčků. Nejsem kuřák, ale jako okrasná kytka a hubitel hmyzu je skvělej. :)
frek
Hurá!

Tak konečně vylazla první Hungarian yellow wax a první naga dorset! Sand vylezou ještě další. :)

Jinak dneska zapínám boxík, tak večer nahodim nějakou tu fotku zase.

Papričkám zdar! :D

frek
Kalos
Taktiež sledujem... Ja idem chilli dnes sadiť :)
frek
Zde jsou slíbené fotky z dnešního zahájení skříňky.

Pár specifikací:
60x60x120
Elktrox 125w modré spektrum
ofuk 12cm větrák
oddtah hurricane 15cm (asi. :D)
teploměr

Lampa je pro začátek asi 20cm nad holkama, aby si pomalu zvykly. Pomalu ji budu snižovat. :)

.....







profi odtah. :D







A konečně zapnutí.





frek
Zdravim přátele pálivé dobroty.

Zaprvé bych se rád zmínil o původu semínek, to jsem na začátku vynechal. Objednával jsem z www.gadar.cz. Dobrá komunikace, dobré ceny i výběr. Ráno jsem objednal, druhý den v poledne jsem to měl doma. Takže co se týče obchodu jako takového, nemám nejmenší problém.

Ovšem problém je z klíčivostí Má vlastní semínka (cayne, Bol. R. a C.D.T.R) vylezla vždy asi 90-98%. Jalapena vylezla asi se 70%. Ale Hungarian yellow wax nevylezlo ani jedno a Dorset Naga vylezla jedna jediná. Jsem docela zklamanej, protože jsem se na ty dvě odrůdy zvláště těšil. Teď, skoro po 3 týdnech, mužu říct, tedy napsat, že klíčivost jejich semen je mizerná. Na druhou stranu to, co jsem dal tady za 4 druhy, bych na seminka-chilly.cz dal jen za tu nagu pomalu. Je to asi na každém z Vás, jestli budete chtít objednávat z této stránky.


Tak, a teď něco veselejšího. Zatim se jim po třech dnech v boxu náramně daří. Vyrostly asi o 1-1,5cm. Svítím postupně (12h, 12,5h, 13h....) aby si zvykly.
Hnojiva ani kořenáč žádný, až tak za 10 dní nejdříve. Jen čistá, odstátá voda.

Zrovna včera jsem tak přemýšlel, jestli jsem je nezsadil moc brzo...přeci jenom ven je budu moct dát až koncem dubna, což je ještě za 6 týdnů. Snad neporostou tak rychle. :D :D
Další fotk za 5-7 dní.

frek.
frek
Zdárek párek! :D

Týden s týdnem se sešel a já sem hodím pár slibených fotek. A to pár doslova, jelikož se zatím vlastně ani není na co koukat.

Holkám se slušně daří, hmyz mě žádny neobtěžuje, jen mi v jednom kelímku vyrostl nějaký plevel. Takže BioBizz je opravdu Bio...

No a taky tu mám jednu věc pro pobavení. Převčírem jsem dával pod lampu první Nagu. No jak byla ještě malinká, tak ty kořínky nebyly moc hluboko....48 hodin jsem je neviděl a jak ta lampa hezky praží (27,5C), tak vrchní 2-3cm substrátu proschly. Ostatním to nevadí, ale ta Naga jaksi seschla. Nebylo to vyloženě seno, ale živě taky nevypadala. Dal jsem ji za okno, do stínu. Snad se vzpamatuje. Ale i kdyby ne, tak jsou další 2 Nagy na cestě. :)

A tady je souhrn toho, co mám:

Cayene: 7 + 1 (kryplík, kterýmu se pod lampou moc nelíbí)
J. TAM: 5
J. Early: 5
C. di T. R.:3
Bol. Rain.: 4
Naga: 1(seschlá) + 1(1 cm) + 1(na cestě ze země :D)
Tabák: 1 + 2 + 4


Foto1 - celek (15.3.)

Foto2 - Bolivian Rainbow. Všiměte si té hezké, fialové barvy. :) (15.3.)
frek
Dobrej večír.

Jelikož sem si nechal foťák na chatě a dostanu se tam až ve středu, tak fotky budou až ve středu. Ale máte se na co těšit, roste to jak šílený. :D
frek
Je tady slíbený update. Holkám se daří skvěle, zatim není žádný problém se škůdci. Akorát jeden Cayene je takovej kriplík, ale budiž... Povolené ztráty. :D Minulé uterý dostaly Root něco od Hesi 1ml/l. Zítra dostanou 2,5ml/l

foto1 - celek





foto2 - z leva: Bolivian Rainbow, Cayene, C.d.T. Rosso, Naga, J. Early a J. Tam







foto3 - detail na Nagu...nu což, je to zatim prcek, ale co čekat, když je asi 11 dní pozadu. Však ona to dožene. :)
high23
ahoj máš to hezký, zeptám se, když ti semínka klíčili, měl si je v pařníčku? Třeba potravinářskou fólii přes kelímky? A ještě taková blbá otázka, zalejváš to tak, aby se kelímky prolily? dík
frek
Dneska jsem prvních 15 šťastlivek přesadil do cca 1l květináčků. Půda stále stejna (BioBizz Light mix) K zálivce dostaly Hesi Super vit. A do substrátu jsem zabudoval hydrogel. Abych to pak v létě nemusel pořád zalívat....







foto1 - celek









foto2 - menší celek :D










foto3 - Zleva: Cayne, Bol. Rainbow









foto4 - Tabáček. :crazy:
frek
citace:
Původní příspěvek od high23
ahoj máš to hezký, zeptám se, když ti semínka klíčili, měl si je v pařníčku? Třeba potravinářskou fólii přes kelímky? A ještě taková blbá otázka, zalejváš to tak, aby se kelímky prolily? dík

Čauvec,

Semínka jsem měl v kalíšcích od kelímků z jogurtů (Ustřihl jsem dno, takže to byly takový Petriho mističky :D) Ty jsem měl na tácku, který jsem měl zastrčený v igelitovém pytli a byly na digestoři nad sporákem, aby tam měl aspoň občas teplo.

Zalívám je zhruba obden. Pod tou lampou mám asi 27-28 stupňů, takže to většinou hezky proschne a pak je vždy pořádně proleju. Občas zaleju i koberec... Teď po přesazení a s tím hydrogelem snad vydrží třeba 3 dny. :)
frek
Jenom kraťoučké info.

Dneska na ně koukám a vidim tam nějaký bílý fleky... prvni, co mě napdalo, svilušky. Mám je každý rok, tak jsem ani nebyl nějak překvapen. Po bližším ohledání koukám, že to jsou statické výrůstky... zespod i nahoře. tak si mě napadlo, že to bude třeba nějaký virus. Sednu na google, koukám....a ono to je přelití... Tak pěstuju asi 8 let a poprvé jsem něco přelil. Holt ten hydrogel splnil svůj ůčel, jelikož na 14l zeminy padly 4 litry vody. Teď je nechám pořádně proschnout a bude to snad ok.

frek :D
frek
Je tu další update!

Fotky jsou sice už z neděle, ale to Vám snad vadit nebude.

Holky dostaly opět fish mix 1ml/l. Je fakt, že ten fish mix příjemě voní, když je v lahvi, ale jakmile se aplikuje, tak je cítit vůně rybníku uprostřed léta, což už tolik příjemný není. :D Dále dostaly Chilli focus 3ml/l, Hesi Roots 3ml/l a nakonec Alga-mic. Když jsem se pak na ně koukal po dvou dnech, tak se vytáhli asi o 4-5 centimetrů!! Evidentně jim hnojky moc chutnaly. Ale fotky až příští týden. :)

Další věc je, že mi trochu posádka prořídla. Obdaroval jsem pár lidí, protože bych to neměl kám dát a v boxu stejně už místa taky rychle ubývá.... Takže pryč je:
2x B.R
1x C.d.T.R.
1x Cayene
1x J.E.
1x J.T

Nechť se jim daří dobře. :)

A poslední věc. pH odstáte vody je 8,3, což je dost, tak jsem začal aplikovat kys. dusičnou. Po aplikaci má zálivka pH 7,1, které je pro paprička lepší. :)

foto1 - celek




foto2 - jiný úhel






foto3 - Nagy... Jsou hrozně roztomilý, ale musí být vypodložený, protože jsou asi o 18cm nižší, než ostatní




foto4 - Bolivian... Jediný, co nemá fialový listy. A ještě se mu tak podivně svíjí. :D
frek
Hezký poledne vše pěstitelům a pěstitelkám.

Mám tu pravidelný "apdejt".

Má posádka opět prořídla, celkem tedy o 8 paprik. Ale nevadí mi to. Jsou v dobrých rukách a já bych je stejně neměl kam dát. Včera jsem konečně přesadil i tabáky a zbývajíci papričky, které byly ještě v kelímcích. Povedlo se mi to tam krásně naskládat, takže je celý prostor rovnoměrně pokrytý zelení.

Co se týče hnojiv, už jim dávám i Bio Bizz grow 1,5ml /l + 2ml/l chilly focus. Dostaly poslední postřik fish mixem, jelikož ten smrádek už mi taky moc nevoní :D K tomu jsem jim tam ještě kápnul Nitrozyme, který mám asi 4 roky, ale voní pořád stejně a byl kupován ještě v Hydroponicu, asi 3 dny před tím, než ho zavřeli :(.

Nejvyšší paprika, Jalapeno Eraly se blíží k 36cm, takže jsem ji musel ohnout, aby bylo zhruba ve stejné výčce. Za týden sazím trošku jinou bylinku, tak si ve skříni pobydou už jen pár dní, pak je dam na chvíli za okno a když bude příznivá předpověď, tak už možná i na balkon. Pořád se mi u několika z nich trošku kroutí listy, ale je to spíš kosmetická vada.

Tepltota: den - 26-27C, noc 21-22C
Vlhkost: kolem 65%
pH: snižuji HNO3 na 7,5
Hnojiva: 1x za 5 dní a to: Bio Bizz - Grow, Alga-mic, Fish mix, Hesi: roots, powerzyme.

Foto1 - Tabáčci

foto2 - C.d.T.R , který má nádherný, velký listy.









foto3 - zeleň mimo boxík









foto4 - zeleň v boxíku






frek
frek
Zdravíčko!!

Fotky nahodím až zítra, nechal sem si na chatě kabel od foťáku, proto to zpoždění. Jinak už ve skříni nejsou, 22.4. jsem je vyndal kromě dvou DN. Už jsem je dal ven, na balkonek a asi tak za týden je přesadím do finálních nádob. Rostou dobře, C.d.T.R. mají přes 40cm, a 2 Jalapena mají tak už přes 40 čísel. Už teď jsou ty papriky větší, než byly minulý rok na podzim. :D
Bolivian R. moc hezky kvete, u ostatních se už první květy vytváří...

Zítra nahodim fotky, mír v duši. :)

frek.
frek
Zdárek!!

Tady házim slíbené fotky. Všecgno to náramě roste, jen u jedné holky mám problém s listy. Moc si nepadla do oka s naší nejbližší hvězdou, tedy sluncem, takže má spálený listy. Asi ji vemu na vyšetření melanomu na Václavák. :D Ostatním se daří fajn... Tabáci, ty jedou jak blázni. Ale než půjdou ven na zahradu, budou si muset ještě minimálně 2 týdny počkat.
Konec keců, čas na fotky.


foto1 - krásně stříbrný listy:winner:









foto2 - Dva tabáci ze tří, ten už se mi nevešel do záběru. :D










foto3 - Banda včele se spálenkou. Raději jsem je uklidil dovnitř, aby nepřišly k újmě i další










foto4 - Východní balkonek









foto5 - ten samý balkon, jen jiný úhel. :D






frek.
frek
Čau,

mám tu další update. Tak kromě Nag jsou už všechny papriky venku. C.d.t.R asi vyhodim, jsou nějaký postižený. Dneska jsem na mém hlavním místě (východní balkonek) všechny přesadil. Dalo mi to docela fušku, ale apoň mám teď na chvíli pokoj. Takže tady mám:
5x Cayene (1x air-pot 15l, 4x 6l)
2x JE (1x11l, 1x6l)
2x JT (1x11l, 1x6l)
1x Bolivian R. (1x11l)
2x DN (2x6l, ale do nedělě jsou pod lampu ještě)

Na jižnim balkoně mám:

1x JE (6l)
1x JT (3l)
1x BR (3l)

A na chaloupce bych měl mít:

3x tabák, 2x Cayene a 1x JT.

foto1 - kořeny Cayenu.... Krásný, zdravý, tak, jako u všech ostatních








foto2 - Dámy v 6l květnících








foto3 - Zbytek v Air-potu a 11l květnících







foto4 - Minuje se mi nevešel na záběr, tak tady ho máte. Od stonku až po nejvyšší místo (špička listu) má přesně 50cm. Hrozně krásný rostliny, líbí se mi skoro víc, než ty papričky Možná i začnu kouřit. :D
sWei
ahoj, a ty máš virginii a nebo selskej tabák? :)
frek
citace:
Původní příspěvek od sWei
ahoj, a ty máš virginii a nebo selskej tabák? :)

Ahoj, je to Virginije. Kupoval jsem ho na seminka-chilly.cz nebo tak něják.

Příští neděli / pondělí nahodim nějaký fotečky. Momentálně mám zkoušky, tak neni čas. :(
sWei
v pohodě, já jen že bych je porovnala protože já dostala mix ale ani jedna kytka není tý tvý podobná takže sem asi vychytala ten selskej , má hustší patra, neroste tak do vejšky, spíš hodně do šířky a začíná se větvit :)
sWei
Ahoj, tak jak bude UP? :) jsem zvědavá
frek
Hola,

Po delší odmlce opět naházim pár fotek. Jsou foceny před momentem. Jedná se o slečny na východnim balkonku. Rostou velmi dobře, pomalu kvetou a Bolivian Rainbow už tvoří plůdky, a že jich je hodně. :goldcup: . 21.5. jsem aplikoval postřik Karate. Už pár dní před tím mi tam oblbovaly mšice. Když ani ruční sbírání nepomohlo, tak jsem je na férovku zcákal. A jelikož mám pod balkonem kvetoucí borovici a listy byly pokryty pylem, tak po postřiku to udělalo krásný, žlutý fleky. :D viz. foto 1.

To je asi vše, až se dostanu na zyblá 2 místa, tak nafotím a postnu to sem. Mějte se a ať to roste.

P.S. Ty "nepapričky" dole jsou : Dark Devil, Jack 47 a Big Bud x NL. Vše AF. :)










foto1 - felky








foto2 - celek










foto3 - Cayene v Airpotu









foto4 - Nejvyšší Cayeny.. Maj skoro 60 čísel









foto5 - Nagy. Na tý pravý už odkvetl 1. květ a tvoří se peklo :love: ....
frek
A tady krásný, fialový a flekatý Bolivian. :)
frek
Čus,

Házim sem další fotky, tentokrát z jižního balkonu.

Slečny dostávají BioBizz stravu (Grow, Bloom, Top Max, Alga, Vita, Root) a taktéž dostaly postřik proti havěti (karate, nissorun)

foto1 - Bolivian Rainbow. Bejvával trošku mrzák, ale jede slušně








foto2 - Jalapeno tam. Jako jediný je v 6l květináči a je to znát,








foto3 - Jalapeno Early. Ze začátko ho dost ogrilovalo sluníčko, ale taky se pěkně vzpamatovalo.
frek
Hola, hola dobří lidé!

Byl jsem teď neaktivní, bo zkoušky ve škole a moje láska se se mnou rozešla dřív, než jsme spolu byli a mě to dost vzalo. Nicméně už jsem se oklepal, zkoušky zmáknul, tak je zase čas věnovat se pěstování...

Papričky rostou jak z vody. Asi si koupim mačetu na balkon. :D Naneštěstí se mi tam rozmnožili mšice (ty zelený). Pořád dobrý, dobrý... ničil jsem je rukou... Pak jich bylo už trochu víc, tak jsem na ně zaútočil česnekem a tabáčkem (vlastnim). To ovšem nepomohlo, tak jsme dnes nasadil "Karate". Papriky jsou zatim zelený, takže 1. sklizeň bude až někdy za měsíc +-. Takže co se týče ochrané lhůty, tak to bude snad fajn.

Pokud to zítra stihnu, hodim fotečky. Pokud ne, tak po víkendu. :)

Mějte se famfárově a ať to pálí. :)
frek
Tak tady mám jednu fotku Boliviana z jižního balkonu. Masivní množství plodů. Odhadem tak 70 -90. Spodek neni vidět. A je to foceno 24.6.
frek
Tak už už jsem se chystal nahodit mocný update, protože jsem poctivě dokumentoval, jenže technika zklamala! Foťák se mi prostě vyjebal, takže jsem bez fotek. Když tak nafotim na mobil, ale musim počkat na člena z rodiny. Kupodivou nemám dotykáč s 12MPix foťákem (asi jedinej z mý generace. :D )
Tak den až několik strpení, bude se na co koukat. :)

frek
frek
Hola, hola.

Tak bych to tady rád zakončil. :D I když, jako vždy, s obrovskym zpožděnim.

Hodně mě trápili mšice, kterých jsem se vždy zbavil tak 2-3 týdny, a pak se zase vrátili. Bohužel.
Ale papričky se měli čile k světu, takže na balkoně nebylo pomalu ani k hnutí. :D


foto1: Bolivian rainbow, která ale jako BR nevypadá



foto2: detail BR papriček



foto3: celkový pohled.




foto4: Jalapeno Early




foto5: Jalapeno TAM


FOCENO 24.7.
frek
Pokračování. Bohužel, nemám moc fotek. Nevim, kde sou. A samozřejmě když už jsem je fotil, tak vždycky nezalitý. :D

Už je vidět, jak se na nich vyřádili mšice a později se přidali i svilušky. Ale už nemělo cenu proti tomu bojovat, protože sem postupně sklízel.


foto1: celek



foto2: Na tomlhe Cayneu se hmyzáci vyřádili nejvíc.



foto3 malá ochutnávka:punk:


FOCENO 8.9.
frek
A teď taky fotky z druhého balkonu, který je na jih. Tady sem taky bojoval se sviluškama, ale ne tolik.

foto1: Bolivian rainbow. Tnetokrát je to opravdu on :goldcup:



foto2: Jalapeno early. Moc hezkej keřík



foto3: Jalapeno Tam


FOCENO 12.7.
frek
A další nálož foteček chilly papriček.

Tajímavé je, že BR je poměrně dost odolný vůči hmyzáků, kdežto Jalapenos je přímo přitahujou....

foto1: BR




foto2: JE



foto3: JT




foto4: celek




foto5: :chef:


FOCENO 16.8.
frek
Sakra... Zapomněl jsem ještě pár fotek z toho pralesního balkonu. :D


foto1: Cayene v Air potu



foto2 a 3: Cayeny :winner:



foto4: Dorset nagy




foto5: Malý Nagy



FOCENO 24.7.
frek
foto1: Tabáci z chalupy z 31.5.



foto2: Tabáček z 6.9. Jsou to 3 rostliny ale vypadaj jak jedna. :D



foto3: Moc hekzy to kvete
frek
Tohle mi rostlo na záhonku. Taky 6.9. A prostě to sem musim dát.
frek
Na závěr bych to nějak zhodnotil.

Tabák
Je to asi jediná rostlina, který se u mě na zahradě daří, takže letos ho tam dám víc. A taky to vypadá opravdu krásně. Babky se na to chodily koukat a starali se, co to je za hezkou kytku. Bohužel než jsem ho sklidil, tak mi přemrznul, takže na něm zbylo asi 6 listů. ještě je fermentuju, tak uvidim.


Cayene f4
No prostě klasika. Velký výnos, skvělá chuť. Opět jsem si vybral z tý nejhezší kytky největší papriku, tak letos zas zasadim.

Bolivian Rainbow
Trochu mě prudí, že bylo každý jiný. Ale to nevadí. oboje pálilo jak čert. Velmi dobrý papričky s bujnym růstem a slušnym výnosem

Jalapeno Early
Slušný rostliny. Neurazí výnosem a chuť je opravdu výborná. Jen málo pálí a jsou hrozně náchylný snad na všechno. Hmyz, přehnojení a co já vim ještě.

Jalapeno TAM
Skoro to samé jako JE. kdybych je neměl označený, nepoznal bych, co je co. Snad jen víc pálily.

Dorset Naga
No... Rostla tak nějak normálně. Měla obrovskou násadbu květů, jenže téměř všechny opadaly. Nevim, co jim vadilo. Na jedný jsem sklidil asi 8 papriček a na tý druhý nic. Kvetly až do začátku prosince. Furt jak šílený ale papričky žádný. Ale na druhou stranu to peklo bohatě vynahradilo kvantitu. V životě sem nic tak ostrýho neměl. dal jsem si tak osminku papričky do tvarohu a myslel sem, že umřu. Známý to dotáhnul ještě dál a dal si půlu tý papričky do salátu. tejden se se mnou nebavil Ačkoliv jsem ho několikrát varoval. Takže opravdu hustá kytka, ale už ji asi nezasadim.

AirPot
Je to relativně novinka, moc lidí v tom nepěstuje. Kořenovej bal byl pěknej, ale že by to tý kytce dalo nějak víc, než ostatním, to ne. A navíc se to dementně zalejvá. :D


Souhrn.
Letošek se náramně povedl. Nejenže jsem měl konečně dobrou zem, ale i kvalitní předpěsat, dostatek prostoru a celkově jsem se jim víc věnoval. Celkově jsem sklidil kolem 3,5kg. Větišna skončila v pastě, něco jsem naložil a nějaký mám v celku v mrazáku.

Nezbývá mi nic, než se omluvit za moji laxnost a poděkovat těm, kteří to sledovali a kteří se dostali až k těmto slovům. Pokud Vás něco zajímá, ptejte se, rád odpovím.

frek


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma