Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Material po vaporizovani do kolacov. - Klikni zde pro originální téma
plantex
Nazdar vospolok, chcel by som sa svami podelit o moje zistenie.
Kedze som kupil vapik prestal som uplne travu fajcit a uzivam si ju uz len tymto sposobom, nastala ale otazka co s travou ktoru som vapoval pretoze stale je este potentna aj ked uz pomenej samozrejme. Tak som si ju odkladal do plastovej krabicky a ked sa mi nazbieralo tak 10-13g tak som sa rozhodol stoho urobit maslo. Kedze som predpokladal ze trava uz nebude mat moc silu tak som urobil snad len 1/4 kocky. Priblizne 3 hodiny som to varil v plechovej miske nad vriacou vodou, potom prefiltroval cez sitko, vymackal veskere maslo zo zbytkov a nakoniec este prefiltrovl cez textil.
Vysledok bolo kusok zeleneho masla ktory ale chutovo mal hrozne grady.
Tak som sa rozhodol urobit brownies a predpokladal som ze silna chut cokolady tu pachut travy prerazi, ale nestalo sa tak, kolac bol silno citit po trave. Co je horsie tak som zacal citit ucinky THC uz po oblizani cesta co zostalo v miske, nato som ale zjedol este jeden kusok uz hotoveho kolacika lebo som bol nenasytny a isiel si uzivat film.
Poviem vam ze tie stavy boli hrozne az krute, bolo mi zle, nebol som schopny lezat bez pohybu a dokonca som mal silne nutkanie na vracanie. Klasicky pripad predavkovania sa u neskuseneho konzumenta, moja chyba.
Zaspal som a zobudil sa asi po hodine a pol a to uz tie krute stavy boli zamnou a nastal neuveritelne prijemny stav, telo uplne lahke, lezal som a ponaral som sa kdesy do inej dimenzie :D a proste v skratke som si neskutocne uzival stav.

Pisem vam toto pretoze urcite aj vy dalsi vyhadzujete travu z vapiku, mozno by ste tiez mali vyskusat, ci aj ta vasa ma este THC. Pre upresnenie, ja vapujem naozaj silnu a kvalitnu travu a z neznalosti som jej tam daval celkom hodne, takze ak niekto ide na minimalnych davkach tak asi uzije veskere THC z davky, ale aj tak to urcite stoji za pokus. Odlozit tu travu predsa nieje nic narocne ;)
Uzivajte si ako sa len da, robime si zivot krajsi :) Ja idem na kolacik s ktoreho mi zostal este cely plech. Asi ho dam zamrazit lebo toto je este velmi vela riadne silnych davok :D
RoyalHarvest
Ahoj plantex,

sice mám též vaporizér a na jeho účinky nedám dopustit, ale ani náhodou by mě nenapadalo materiál nějak dále využívat. Nejsem notorický uživatel, abych za každou cenu musel vymýšlet, kde a jak se "zmastit".

Stejně asi tak jako bych si nikdy neubalil cigaretu z vajglů - prostě mi to přijde nechutné :D
Mard
Tak chápu že když má někdo materiálu málo a ještě ho musí kupovat, tak se ho snaží využít na maximum. Já tedy materiál po použití ve vaporizéru vyhodím.
Co se týče toho předávkování, musím souhlasit že když testuji výtažek, tak to jsou nepříjemné stavy, člověk je jako při silné opici, postel se houpe, nic moc teda :-/
plantex
No najskor som to odkladal, ze otestujem ci to nebude vhodne aspom do kremu este.
Potom ma napadlo stoho urobit to maslo a kolace.
Vysledok je taky ze to bol prvy aj posledny pokus a ktomu aj vazne hlupy :D
BTW: tie kolace ma sice fakt rozbili, ale boli tak odporne, ze sa to nedalo vlastne poriadne ani zjest. Predsa len, prepalena trava.
No moja zhulena hlava vam napisala moj najlepsi napad v zivote, vsak to poznate :D

S odstupom casu, bez THC v krvy to rozhodne neodporucam :D :D
RoyalHarvest
plantex: Hele, v pohodě, úplně Tě chápu. Když jsem já, potažmo celá parta kamarádů, začínali hulit, taky jsme vymýšleli všelijaký voloviny, jak se víc zkouřit či jak mít více materiálu - mohl bych jmenovat třeba co nejdelší držení šluku v plicích, dělání dřepů při zadržování kouře, věšení palic směrem dolů (vždyť ta pryskyřice plná THC do nich "steče"), atd. :D Z odstupem času se tomu směji a hlavně si nyní, kdy pokuřuji minimálně, dokážu tento rituál více užít :)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma