Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Komunita > Úvod do Groweru

 
Pěstu zdar - Klikni zde pro originální téma
Pixxel
Zdravím všechny zahradníky,

po dlouhé době jsem se konečně rozhodl zde zaregistrovat. Fórum aktivně čtu už možná dobré tři roky a ztrávil jsem zde velmi mnoho hodin študování a získávání informací o pěstování konopí.

Sám jsem začal pěstovat v roce 2013, kdy jsem dostal od známé dvě malinkaté rostlinky, které jsem zasadil na zahradě. Postupem času jak rostlinky rostly jsem pěstování tak trochu propadl a stal se z toho můj koníček. Pečoval jsem o ně jak nejlépe jsem uměl a odměnou mi byly dvě obří monstra, ženské. Vzhledem k tomu, že nejsem hulič a konopí beru jako lék, všechno padlo na několik kilo dobré masti, která vyléčila skřípnutou ruku 85leté tetce (nemohla s pravou rukou hýbat po pádu na zem když myla okna) a babči zase pomohla od nějaké bulky v chodidle, která při chození bolela.

Vzhledem k tomu, že jsem nevěděl co to za rostlinky bylo, rozhodl jsem se že na další sezónu objednám pár semínek z aukra a taky jsem zkusil napsat do legalizace.cz o nějaké semínka v akci "semínka seniorům". Z legalizace i z aukra od různých prodejců dorazily semínka, se kterými jsem byl násedně velmi spokojen. Měl jsem plno druhů (všechny naklíčily) ale nakonec jen pár bylo samiček. Z aukrový semínek se podařil šaman, big bud, bílá vdova a bílé rusko, neznámý druh z legalizace a nějaké další noname semínka z aukra.

Některé jsem měl zasazené v květináčích, některé v kýblech, některé v přírodě a semínko z legalizace na zahradě v zemi. Právě na semínko z legalizace jsem nejvíce pyšný protože z něj vyrostla velká ženská kterou jsem pak pojmenoval big monster. Finální výška byla minimálně 2,5 metru. Byla vyšší než já s nataženou rukou (já měřím 190cm). Celou dobu růstu jsem ji usměrnoval, uvazoval a občasi lámal, protože by jinak vyrostla i o dobrý další metr výše:).

Po veškerém sklizení rostlin a usušení se vážilo a dohromady bylo nakonec pěkný 547g sušených paliček plné krystalů plus další stovkygramů sušených paličkových listí s trichomy. Velká část už padla do pár kilo masti a taky do 3litrů 80% alkoholu a slivovice.

Aby jste si nemysleli, že pěstuju jenom konopí, o rok dříve jsem se dal do pěstování pravého českého česneku od pana Kozáka (letos zasazeno přes 500stroužko 4 odrůd a přes 1500 pacibulek). Časem jsem přidal i pěstování sladkých a chilli papriček (zalívané kopřivovou dobrotou, plody pak rostou do megalománských rozměrů), sem tam nějaké bylinky a letos budu začínat s pěstováním melounů a malých rajčátek v květináčích.

Tak to je tak vše, každopádně všem díky za vaše zkušenosti ze kterých jsem zde mohl doposud čerpat.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma