Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
3x AJ, 3x SSH, 3x POG, kokos, 400W az 600W - Klikni zde pro originální téma
MocnyOkurek
Zdar a silu priznivci drobneho pestitelstvi,

tohle je jiz muj 4ty grow. Prvni se celkem povedl, druhy byl slaby, treti byl dobry ale byly rezervy, tak snad se mi ted vse podari vychytat a uroda bude paradni. Oproti minulemu kolu sem se rozhodl pro par uprav. Misto klasickych kvetniku 6.5L jsem zakoupil 10l AIRPOTy. Dost sem se o tom nacetl a celkem sem mi to libilo, teorie mi prijde taky v poradku, fotky korenovych balu taky tak proc to kytkam nedoprat. Zmena dosla i k osvetleni. Na kvet uz neni 400W ve stanu 120x120 dostacujici. Nebyt neustaleho premistovani v minule runde by byly nektere casti fakt nedosvicene. Proto sem poridil digitalni predranik lumatek ktery mi dovoli ject v rustu 400W, v prvni fazi kvetu 600W apak na final superlumen. Doufam taky ze se priblizim hodnote 1g/w minule kolo sem mel cca 0,75. Celkove planuju 9kvetin. Mam radsi mene vetsich kvetin, rust nechavam klidne i 3 tydny. Hodlam take zastipovat zhruba kolem toho 3tiho patra. No nic tady setup

Genetika 3x AJ(Apple Jack), 3x SSH(super silver haze), 3x POG(pot of gold) v 10L AirPotech
Box: 120x120x180
Svetlo: 400W obojetne rust/kver / 600W zatim sem se nerozhodl kterou poridim favorit je sylvania
Stinidlo: A-Wing medium ze shieldem
Odtah: TT150 400m3 do jine mistnosti
Ofuk: 2x huricane + 1x vetsi stolni na pozdejsi fazi
Vlhkost: Obyc zavlazovacka na 6L + rezerva 2 potopne do kyble
Medium: Kokos s perlitem tedka vynecham poprvy netopyri hovna bo minule sem to i zalil enzymama a teklo s toho u nekterych ze startu i 4.0EC a kytky nevypadaly odvazane :D
Hnojiva: Biobizz kompletni sada Bioheaven, Root juice, Algamic, BioBloom, Top max, Biogrow, kdyby kytky vykazovaly prehnojeni mam pripravene enzymy od hesi na proplach. Dostal sem i 2 ampulky productu X tak to zkusim na jedne rostline. Melo by to vyjit na 12 zalivek to by se mel rozdil projevit jestli ta vec k necemu je:)
Meridla: PH i EC metr ale ty sou spise s tim biobizem a tou vodou co tady mam jen kontrolni + nejaky ten meric vlkhosti a tepoloty v boxu

samozrejme rad budu za kazdou vecnou pripominku ci radu preci jen clovek se porad uci :). Tak drzte palce at do dobre dopadne aktualizaci budu davat cca 1x tydne popr v pripade nejakyho problemu to tady taky hodim. Samozrejme se start neobesel bez drobneho problemu a tim je privodni kabel k lampe od lumateku. Koupil sem takovy pocitacovy ale je tam trojlinka snad 0.75 a moc to nebudi duveru. Radsi jsem zapojil stary predradnik a objednal ze shopu poradnej 1.5mm drat. Mel by dorazit v pondeli / utery tak pak to prepojim. Sem zvedavy jestli tam bude nejaky rozdil :).

Co se tyka samotnych rezu mam poprve takhle hodne vyvinute. Listy maji krasne zelene, koreny krasne prorostle, jen u jednoho rizku list zacal trosku zloutnout ale to se brzo napravi pres zalivku. Holky uz dostaly kazda po pul litru limonady, ktera obsahovala 2ml bioheavenu 2ml root juice a 1ml bio growu na litr vody. Ph sem stahl na 5.9, EC sem nemeril.

Prikladam fotky hned po zasazeni do airpotu a prvnich minutach svitu lampy :))

Tak pestu zdar!
MocnyOkurek
Mala aktualizace. Kytky se uz celkem zabydlely. 6 uz jsem jich zastipl, 3 stale cekaji prijdou mi jeste malinke(mozna je nebudu ani smikat). 3 dlouhany sem musel privazat provazkem ke kvetinaci abych je trosku stahl a i tak je asi budu muset trosku nalamat bo ten rozdil je fakt veliky a viditelny. Co se tyka zradla daval sem jim tedka uz normalni zalivky bez root juice tzn 2ml growu a 2ml heavenu (EC 1.2, PH 5.9) + jsem pridal preventivni postrik bud rot stopem a za dalsi dva dny pridal leaf coat. Tedka holky restuji a sbiraji silu po smiknuti. Hmyzaky zati mneregistruju tak biool nechavam schovany.

Nainstaloval sem uz taky ten digitalni predradnik a musim rict ze to je laska na prvni spusteni :). Sviti od pohledu vyrazneji a cisteji. Jeste uvidime co kytky ale ja sem spokojen:). Taky sem v ocekavani jak pak bude vypadat to sviceni pod 600w lampou.

tak pestu zdar a o vikendu sem prsknu fotky holek jak se povytahly
MocnyOkurek
8. den rust

Cest praci priznivci drobneho pestovani. Tak nam utekl tyden. No nebyl bych to ja abych nemel nejay komplikace. Tim ze jsem nedal do kokosu to guano tak to vypada ze klasicky michani biobiz hnojiva pro lightmix neni dostatecne. Kytky vykazuji nedostatkky nejakych prvku. Zvysil sem teda zalivku biogrowu z 2ml na 1L na 3ml na 1L. Take sem jiim v teto kriticke chvili pridal i ten produkt X. Puvudne jsem to chtel lit jen do jedny kytky ale priznavma rovnou sem linej to takhle separatne resit navic spolu s temi problemy jim to snad trosku pomuze. Co se tyka samotnych kytek tak delaji mi radost klony AJ krasne rostou vetvi se nevidim na nich zadne problemy. Co se tyka SSH ty vypadaj taky dobre ale sou krapet mensi. Starosti mi ale delaji kytky POG. Kdybych vedel co je to za zlato(pot of gold) tak sem se na ne vysral. Pripadaj mi jak nejaky posraty kostata :(. Uz sem musel nahodit i jeden rezevni rizek do air potu abych mohl jednoho zebraka nhradit. Tkay vypada ze sem mel zbytecne vysoko lapmpu 50cm. Shodil sem ji z hruba na 30cm. Tak snad se ty patra zmensi. Teplota je porad dobra cca 24-26 vlhkost byla az 70% ale po snizeni lampy je to rado za 65%. Tak snad jim to bude stacit.

Posledni fotka vsimnete si te treti napravo uplne vzdau to je krasavice akorat do popelnice :))

Jinak co se tyka zatim airpotu tak rozdil proti tem kelimkovym kytkam je brutalni ale to nelze brat jako meritko pac to sou ty 250ml umely kelimky kde se kytka moc realizovat nemuze. Co ale musim vyzdvihnout je to dirkovani a moznost uvazani jakekoliv vetvicky na jakouliv stranu hodne mi to ulehcilo. Pac sem musel ty AJ takhle privazat jak sou uz veliky + 1 SSH. Taky to vypada pokud se ty POGy nerozjedou ze budu muset AJ vrsky polamat at je to zabrzdi.

Tak drzte palce at kytky chyti zdravejsi zelenejsi barvu a diky za sledovani. Pristi tyden zdar!
MocnyOkurek
Tak to jeste jako bonus vypada ze jsem 3 kytky prelil. Toho zebraka vzadu. Jedno Aj a tusim jedno SSH. Secky vykazuji podobne znamky chovani, uvadaji, zloutnu listy moc to neroste a sou spusteny dolu. Vidim to tak ze jestli nebudou vypadat rozumne jak prijdu domu ferove je vyjebu do popelnice a zacnu znova :(. Mam jen otazku kdyz bych tedka vyjebal ty kytky muzu pouzit ten kokos atd nebo musim nacepovat radsi znova? Mam jej tyden a fous coz neni moc tak by to nemuselo byt zasrany korenama
tuffgong1
Kokos použít mužeš, jen bych ho pěkně promyl.
Ps: Myslíš, že bio hnojky je vhodné lít do pasivního hydra ? Vím, že se t tu někde řešilo a tak nějak z toho vyšlo jakože biobizz do pasiv hydra asi jo, ale nikdo to neměl vyzkoušené.
MocnyOkurek
No do hydra muzes pouzit vse krom tusim biogrowu. Ten se kazi. Ostatni jako je biehaven, bloom topmax lze prej v hydru bez potizi pouzivat. Akorat musis nahradit slozku na rust. Osobne bych asi do hydra presel an jine hnojivo. Tady borci si pochvaluji JIDB(ikdyz me rikali v growshopu ze je to kopie AH) takze bych asi radsi zkusil toto. Navic i davkovani je tu vice v ruznych threadech rozepsano a da se lepe dohledat co a jak.
tuffgong1
No ja to myslel tak jestli když jedeš pasivní hydro, tak jestli by nebyly lepší mineralni hnojiva(koukal jsem, že v popisu máš pravě i ten bio grow a bloom).
MocnyOkurek
Jo takhle to myslis. Ne v tom problem neni. Na biobiz nedam dopustit. Tady byla chyba ze ssem zmenil setup (dal pryc to guano) a hnojil malo. Pak sem to chtel trosku naboostovat tak sem tam lil male mnzostvi vody casteji a tim to asi zabil (aspon ty tri prelity kusy). On je i problem ze ty rizky sou nesourody. AJ sou velky. SSH stredni a pogy maly. Proste je to v tomhle uplne nahovno. Asi se vyseru na multi pest a vezmu max 2 odrudy nebo dokonce jen 1 a kaslat.
MocnyOkurek
Tak ty spatny kytky se zacinaj uz zpravovat. Necham to dorust ikdyz si myslim ze to bude boj. Pac tri rostliny sou hrozne rozvinuty, spousta bocnic vetvicek atd.. 3 sou takovy ze by je mohly dohnat a nebude problem ale u trech dalsich si nejsem jisty asi to budou mrzaky proti ostatnim takze necham zatim rust i tu 10kytku a ovikendu asi pro jistotu nahodim jeste do 2 kvetinacu zbyle 2 rezervy abych pokryl misto ktere vnzikne diky mrzakum. Jinak sem se na to klasicky dival prilis cerne za to se omlouvam nekdy takhle propadnu beznadeji :( :)
MocnyOkurek
Tak tu mame pravidelny nedelni report. Holky sem uz celkem stabilizoval. Spekuloval sem co jsem delal vsechno zle a nasel sem jeste jednu vec. Neprolil sem ten kokos vodou. Tusim tomu rikaj pufrovat. Pro priste si na to musim dat pozor nebo koupit uz pufrovanej.

Holkam tedka davam zalivku 2 ml bio heavenu, 4ml bio growu a dal sem naposledy 5ml na l product x PH 5.8. Teplotu maji kolem 25-27 stupnu.

Taky se mi zda na tom produktu neco je. Zda se mi ze od zaliti maji ty kytky daleko vetsi listy a celkove vypadaj vitalneji. Pocitam ale ze je tam i nejaka prace tech air potu. To ssh co sem vyfotil v detailu ma uz brutalne tlustej stonek a silene narostlych vetvi. Kdyby se mi tak povedly secky tak by to byl moc krasnej pest. No ale to asi az priste.. :) Jinak to zatim vypada jeste tak na ten tyden rustu. Mozna i dele. Uvidime jak se mi bude darit kocirovat ty hodne rozvinute kvetiny.

Ve ctvrtek jsem take poridil novou 600W lampu. Nakonec sem poridl http://www.kleckashop.cz/vybojka-60...plant-super-red tak snad bude svitit dobre uz se celkem nemuzu dockat jak to zapnu.

Tak diky za sledovani a drzte palce.

Ps jeste jako bonus se mi tam objevili smutnicky. Taky sem zjistil ze sem uz asi vyjebal biool takze nemam tam tedka co strikat. Musim zitra zajit koupit.
MocnyOkurek
Panove prosim vas potreboval bych radu. Jak sem rikal ze se 2 kytky nejak uplne zastavily, tak mi prijde ze porad stoji. Dival sem se dostpod jestli tam treba neni neco vysitovaneho z korenama nebo tka ale vypadaj krasne zdrave. Couchal z toho dokonce koren ktery vypadal jako nasada na krovinorez(tlusty bily koren a bile vystupky jako hroty) takze tim to asi nebude. Co takhle muze uplne zastvit ty kytku kdyz ostatni uz celkem jedou? Ja sam vim o stresu z preliti a zastipnuti a ze startu slaba zalivka. Ovsem to preci nemuze stat zatim ze se kytka uplne stopne. Proste neroste. Stalo se mi to i u jedne kytky v prvnim pestu ale tam sem na to taky neprisel. Muze to souviset s tim kokosem ze jsem jej neprolil?
Astronautr
jakou teplotu maj u korenu a jakou zalivka a kddyz zhasnes je tam kolik ani ty co jedou nevipadaj tak jak by mnely
nasavajtendym
Zkus propláchnout vodou a až čistou vodu vypijou, dát na začátek jen decentně hnojky na růst..také se mi stalo něco podobného jak tobě a zabralo to..
MocnyOkurek
Zalivku nechavam vzdy po namichani cca 1-2 hodiny ve skrini aby se priblizila teplota jako je uvnitr. Tusim ze pak teplota zalivky byva 21-22 stupnu. Teplota dole u kvetinacu bude kolem 20-22 stupnu. Pac na kvetinacich je 25 cca ale kvetinace sou vlastne tedka porad nalepeny na sobe. Jinak pokud narazis na teplotu ze by mohl bejt problem tak to by mohl ja mam porad otevrenou ventilacku ikdyz nejsem doma sice v pokoji to pise 20 stupnu ale pruvan muze bejt chladnejsi. samo jak se lampa vypne ja okno zaviram. Odtah mam +-400m3 a tak srkin je zcucla tak jestli tam neni moc pruvan.

Add cista voda) ok zkusim pristi zalivku jen cistou vodu. Mam pridat i enzymy jako ze je to presoleny nebo cista voda bude slouzit k narovnani prostredi? Prolit to mam taky fest treba obsahem kvetinace nebo jen jako bych zalival?

Mozna vam jeste pomuze informace ze ty kytky ktere normalne fungji moc pekne voni ale ty stople skoro nevoni. Jako by se proste soustredily jen na koreny nebo co. Mohl by to byt skudce? objevil sem ty smutnice tak jestli nejsou v tech 2 kakocich nejak rozlezly.

Pak jeste by mohl byt problem starsi lampa? prvni kolo jela cely, druhy pulku a 3ti jen rust bo sem si koupl novou kvetovku.

A posledni vec co me jeste napada je vzlhcovacka? Pouzivam ji na plnej vykon a ve sve podstate to vetrak fouka na secky kytky.

Nic dalsiho co by mohlo byt spatny me nenapada

EDITED: pridal sem jeste fotku z popisem jak to tedka vnimam ja. celkem se to zacina zaplnovat pocitam ze bych mohl v tu nedeli prepnout. Nejmensi z tech co merim ma 27cm a nejvetsi 32cm. Ale secko se da jeste trosku posulit provazkem a tim ze vrsek trosku stahnem at ostatni dorosto
st3pi
Ahoj, o smutnicich pises jiz vyse, obvykle to je problem radny. Doporucuji zlute lepove desky (at vis jak ses na tom) a pripravek na smutnice... Floria - smutnice, je to i hnojivo, prolejes to tim a za par dni je od nich klid. Ovsem jejich doporucenou davkou jsme se neridil...hodilo to EC 5!
MocnyOkurek
Ok zkusim ten florian. dam prvne 1/3 davky zmerim EC a pak uvidime. + tim proliju i secky kvetinace mimo box. Beztak se mi tam porad serou z ostatnich okrasnych kytek :(. Diky za tip
tuffgong1
Tak mě napadá... Jaké máš Ec a PH výtoku ? Ono totiž je občas velkej rozdíl v tom co se leje do květináče a v tom co zněj teče :-)
MocnyOkurek
To jsem zatim neremil ze startu tam nebyva problem s prehnojenim ale ph by tam mohlo litat. Tak pri dalsi prilezitosti promerim odpadni vodu.
tuffgong1
Podle mě je to celkem zásadní informace. Většina mích problemu a nebo problémú kamarádu se vyřešila po změření vytoku a naslednem upravení zálivky :-) Zkus to a uvidíš :punk:
MocnyOkurek
Tak problem odhalen sou opravdu nasoleny. Ty nejlepsi maji ec pres 2.5 a ta nejslabsi mela tusim 4 :(. Takze tedka to budu chvili prolivat vodou s enzymama nez z toho potece neco slusnyho.

Smutnicky se uz taky zacaly slusne rozjizdet vcera sem jich tam snad 7 videl litat. Tak sem je prolil takovym praskem ktery je prej 100% a mel by byt klid. Floriana sem si objednal na ty pokojovy kytky.

vsem diky za rady a tipy.
MocnyOkurek
Aloha pratele drobneho pestovani,

tak nam zase utekl tyden. No myslel sem ze uz prepnu ale jeste chvilku holky necham. Sice uz dve maj 37cm ale s ostatnima to neni tak slavne. Toz sem ty vetsi trosku provazkem stahl. Pocitam ze tak 2 - 4 dny a budu prepinat. Smutnicky sem snad vetsinove pohubil jeste to parkrat pak striknu bioolem a mel by bejt klid.

Zalivku sem tedka daval malou s enzymama, 1ml grow, 1ml heaven a 1ml enzymy. EC to melo 0.8 a PH 5.9. Ty tri nejhezci kytky dle mereni uz muzu priste zalit normalni zalivkou ty ostani budou mect jeste jeden pruplach takovouhle mensi zalivkou popr dvema to se uvidi co z toho priste potece. Jak se kytkam dari muzete posoudit podle fotek.

Co se tyka prepnuti a lampy. Necham prvni tyden porad jeste 400w a pak tam fouknu na tech 600w. Samo lampu uz pak prehodim primo kvetovku at to nemusim uz pak menit a jen prepnu na vyssi wataz na prevodniku.

Tak drzte palce kytky zacinaji moc krasne vonet sem moc zvedavy na kvety :) U dalsiho reportu navidenou
nasavajtendym
K těm smutnicím- stříkání tabákovým výluhem jsi zkoušel? Rostlinám neublíží a pro hmyz je toxický..já jej používal dvakrát na svilušky a pokaždé jsem měl po cca 3 postřiku klid.
:Dr@m:
dopřej jim trošku, přihnoj více na dusík (N)
MocnyOkurek
Tabakovy vyluh sem nezkousel. Je na to treba nejakej special tabak? Bo cigarka maj nejaky aromata tak jeslti to nebude na skodu a neni lepsi vzit treba ten cim se vykurujou skleniky

add dream) tady se priznam ze nevim jak moc bych mohl natunit ciste dusik. Bo ja pouzivam jen grow/heaven a tedka jim zas nemuzu cpat nejaky velky hodnoty bo sou nasoleny. Mel si namysli nejaky pripravek jeste bokem ciste na dusik? Ja zacinam litovat ze sem vynechal to guano, jak sem to tam mel nikdy nebyl problem s barvou. Priste ho dam zase.
:Dr@m:
stačí když přidáš více grow složky, mělo by se to zlepšit, ale teď se dívám, že jsi tam měl při výtoku docela velké EC, jestli se to zlepšilo, tak přidej hnojky, jestli se EC nezlepšilo, nepřidávej. Držím palce)
nasavajtendym
Ten výluh jsem dělal z úplně nejlevnějšího nearomatizovaného cigaretového tabáku.. určitě je zde na stránkách nějaké fórum kde najdeš na tento výluh recept. Nic ním nezkazíš a mám dokonce pocit ze jsem se zde i někde dočetl, že jde postřik z tohoto výluhu aplikovat i v brzké fázi květu( v pozdější fázi květu hrozí plíseň, ale to je jasné)..
MocnyOkurek
Add EC tedka nejmensi mela hodnotu 1.9 a nejvetsi 4.4 ta dlouha co nic nezabira. Ostatni je tak nejak mezi tim. Ty zdravy jsou v rozsahu 1.9-2.5 to mi prijde ze nemusim resit a muzu to tam valit plny a ty ostatni maji prave uz pres 3 az k tem 4em a to uz mi prijde moc.

Tak to rovnou vezmu nejaky jak pujdu z prace tady v trafice a pak vecir mrknu jak se to presne vari. diky moc za odpovedi.
MocnyOkurek
Tak tady na forku sem nic nenasel ale strejda google poradil ze to staci nechat par hodin ve vode. Nearomatizovany u nas v trafice nemeli tak sem vzal nejaky co sem vidaval kurit i znamych. Pres noc necham vyluhovat a pak postrikam a proliju a snad bude s nima amen naporad. Projdu se s tim po celym kvartyru

Jeste si rikam jak pises ze v pripade kvetenstvi opatrne s kvetama, tak by mozna nebylo spatny do toho primichat polyversum nebo bud rot stop. Pak by se plisen nemela objevit ani druhe fazi kvetu a melo by to jit pouzit. Otazka jeslti tabak neobsahuje neco co by to znefunkcnilo.
nasavajtendym
Tak ona vysoká vlhkost na květy není nejlepší ...asi bych se na to v pozdějších fázích květu vykašlal. Mám pocit že jsem ten výluh dělal z cca 40ti g tabáku který jsem dvě hodinky povařil, přes noc nechal odstát, pak scedil a stříkal 3x denně..mám pocit že v tom výluhu někdo kytky i máčel).
MocnyOkurek
Takze dneska prepnuto. Dal sem uz rovnou 600w ze startu 40cm nad kytky. Budu sledovat jestli to neni moc nizko. S 600W nemam moc zkusenosti.
MocnyOkurek
Zdar a silu priznivci drobneho pestovani,

tak tu mame 4 den kvetu. Palicky jeste zadny videt nejsou zato se znovu objevily smutnice. :( tak sem to tam vyleipl zlutyma deskama, koupil floriana a dneska tim prolil. Upozorneni ze jejich davkovani je HC je na miste. Kdyz to namichate podle nich EC +- 4,0 :D, tak sem to seriznul na 2.4 a ph 5.9 . Doufam, ze uz se tech svini na dobro zbavim. Prolil sem i kmplet vsechny kytky, co sem doma mel, pokud se objevovaly z nich, melo by to ustat. Odstranil sem kupu nejakyho nazloutlyho listi a trosku procistil od malych vetvicek. Bohuzel diky dayz sem nestihl vse jak sem si pral, tak holt poradnou manikuru dostanou az pristi sobotu / nedeli. Snad mi kytky odpusti :whistle:

Lampu sem nakonec musel jeste trosku prizvednout cca na 50cm delalo se tam uz slusny teplo( 30 stupnu na kvetinacich). Asi budu muset poustet pri vetsich teplotach ten odtach na vyssi otacky. Se to nezda ale 200w je slusny topenicko navic.

Diky za sledovani a tyden snad s prvnima palicema navidenou :)
MocnyOkurek
zdar a silu pratele drobneho pestovani,

tak tu mame dalsi tyden. Holky uz maji secky krasne tmave listy takze dusik se uz poresil. Smutnice uz tam taky nelitaj takze to vypada ze uz je to jen na dobre ceste. SSHcka po prepnuti trosku poskocily o par cm nad ostatnima povycnivaj. Doufam ze se moc nenaturbi. Tedka ma to nejvetsi ssh 52cm. Vyfotil sem venku jednu POG ktera se moc krasne rozvetvila. Sem zvedav jak ve finale bude vypadat. Tahle by mohla byt krasne obsypana palicema :). Kytkam sem tedka v zalivce ubral trosku growu ale zato pridal seho ostatniho. Zalivka byla 2ml heaven, 2ml bloom, 2ml algamic, 2ml grow a 1ml topmax pri 5,9PH a 1,6 EC. Taky to vypada ze jim to 600w svedci.

Toz diky za sledovani a drzte palce at to pekne roste a pristi tyden navidenou
MocnyOkurek
No ty ssh sou teda slusny rakety. +- 14 dni a uz poskocily o vice jak 20cm. Panove kdo tohle koste pestoval do kdy polezou nahoru? Skonci to za chvili ? Bo vetsi asi nez 120cm bych nezvladl ve stavajicim setupu.
acheron
Kus dratu / provazek a ohni tie SSH nech to mas v rovnakej vyske a nemusis koly par palicam davat vyssie lampu a tym si znizit vynos na ostatnych modeloch. SSH mam, ale s vytahovanim ti neporadim, idem vertical a nesledujem ziadne sialene prirusty v kvete. Ale jak je to 70dni sativka tak by som povedal ze to este pojde hore, takze sa bez ohybania neobydes, a je lepsie zacat skor jak neskor.
Drzim palce a nech sa zelení :)
MocnyOkurek
dik za radu zkusim to tam teda nejak po privazovat a ohnout.
MocnyOkurek
Holy shit dneska mi truhlar prinesl budku na vetrak. No zda se ze jsem to trosku prepalil a vnitrni rozmery 60x80 sou moc OP. Mel sem problem to vytahnout u nas v praci do druhyho patra :D. Kazdopadne jak toto vycpu rockwoolem a temahla srackama tak uz nemuze jit nic slyset ikdyz vetrak prepnu na nejvetsi rychlost. Akorat musim vymyslet jak to dostanu domu :DD

Edit: uz ji mam doma tady mate fotky. Skrin hodlam vystlat http://www.akusticka-pena.cz/zbozi-ceny/chocolate-9cm a pak pridat jeste akusticky rockwool abych vyplnil zbytek prostoru. POkud byste meli nejaky pekny tip tak mi ho klidne pisnete tu nebo PM. Takovou bedynku stavim poprvy :)
MocnyOkurek
Cest praci priznivci drobneho pestitelstvi,

tak sem vcera pri zalivani udelal nejaky pekny fotky. Holkam se celkem pekne dari uz se tak nejak rozjeli slusne i ty 2 zebraky. Vypada to ze budou na tom podobne jako pri prvnim pestu jedna WW. Mel sem ji na centralni palici tady budou akorat dve bo sem zastipoval. Zbytek je normalne rozvetveny takze to je pohoda. Vcera sem daval posledni zalivku 3ml grow, 2ml bloom, 2ml heaven, 2ml algamice a 1ml top maxu PH 5.9 a EC 1.7 . Pristi kolo bude o 1 woche vetsi zalivka. SSH se uz taky zastavily takze je nakonec nemusim vubec upravovat. Co se tyka vune musim konstatovat ze nejvonavejsi sou prave ty SSH moc krasne voni uz se tesim jak si z nich ubalim speka :). Barvu a stav muzete sami posoudit z fotek. Udelal sem jich tentokrate osm tak to musim hodit do dvou prispevku.

Diky za karmu a sledovani a pristi tyden navidenou
MocnyOkurek
Zbyvajici 3 fotky
MocnyOkurek
Takze sem si prochazel ty odhlucnovaci materialy a nakonec sem objednal http://www.akusticka-pena.cz/zbozi-...akusticke-desky celkem to vypada dobre i prace s tim vypada jednoduse. Tohle pouziju jako prvni vrstvu na drevenou bednu. Jako druhou vrstvu bych chtel pouzit neco jako toto http://www.mpl-stavebniny.cz/izolac...x1000-2-m2.html akorat bez toho alobalu a mozna uz nemusi byt sirka 10cm diky tem deskam. Moc se v tom rockwoolu nevyznam pokud byste nekdo vedeli o vhodnejsim kousku z rockwool nabidky tak prosim nahodte nazev. Dikec
koogi1
Ahoj.Do té bedýnky můžeš dát téměř cokoliv co nevodí zvuk z vibrací,a také záleží na tom k čemu máš přístup zda li se ti něco jako je zateplovací vata válí v garáži či jinde. Ale dají se koupit v shopiku malé rw kostičky nasekané (mapito). Také by se daly použít zbytky z té akustické pěny jen bys je nakrájel na menší kostičky. Možností je mnoho. Ale osobně bych použil do té bedny jelikož bude fungovat vícekrát tak nějakou nehořlavou izolaci v podobě rockwoolu. Takovou izolaci dostaneš koupit ve stavebninách a v některých marketech za babku ti uříznou kolik potřebuješ.
MocnyOkurek
No ja to chci neojebat. Vetrak clovek pak muze dycky vymenit i treba za vykonejsi. Bedna rezervy ma :))). takze zajdu koupit tady do tech mpl stavebnin ten rockwool jak rikas. Zni to nejlepe. Diky za radu.

Edit vypada to ze slovo poctive se tu nenosi tak sem to upravil :))
koogi1
Jasný chápu pane (poctivě). Pro to jak jsem psal dát tam pro jistotu nehořlavou izolaci(rockwool) budeš tak mít aspoň jistotu že jsi udělal pro bezpečnost vše.
Nemáš zač.
MocnyOkurek
Zdar a silu pratele drobneho pestovani, tak nam utekl zase cely tyden. Holkam se celkme slusne dari. Bohuzel se jak naschval objevili zase smutnice. Mam podezreni ze air pot jim trosku diky tem vsem zahybum nahrava. Prihodil sem tam par lepovejch desek a pristi zalivku to zase proliju tim florianem. Snad to do konce doklepu tak aniz by mi tam rozjeli nejakou kolonii. Po proliti florianem holkam zvysim dobrutky v hnojivu. Co se tyka bedny se to trosku zkomplikovalo takze akce bude asi az za 14 dni. Diky za sledovain a pristi tyden z vetsima palickama navidenou
MocnyOkurek
Jeste dalsi foto
MocnyOkurek
Desky prave dneska dorazily do prace takze to spise vypada ze boxik dokoncim tento tyden ne az pristi. Na dotek je matros dobrej a vypada to ze se taky bude celkem fajn rezat. Tak se teste o vikendu z bednou navidenou:)
MocnyOkurek
Zdar a silu priznivci drobneho pestovani. O vikendu sem slozil boxik. AKorat ma to jeste dalsi faze musim koupit delsi ten odhlucneny slauch abych to dotahl z boxu a pak budu muset ze zbyleho materialu postavit takovou ohradku na vejfuk z tama to jeste docela hlucni kvuli vzduchu. Pak jeste musim do vika vyrezat dirku pro kabel tedka to nemohu zavrit.

Co se tyka kytek 2 AJ vykazuji popaleniny ta jedna docela dost. Ostantim kytkam zacaly cerna taky konecky tak sem pro jistotu tedka na 3 zalivky snizil EC pod 1 s enzymama at kytky uplne neprehnojim. Jeste jim dam priste takovou malou zalivku a pak pojedu zase normalne. CO se tyka flushingu to bude trosku strelba od pasu bo sem omylem smazal mail od rizkare a nevim ktery je ani jeho ;(. Toz sem hledal ty strainy a nastavil sem si to takhle

Pot of gold - 42-45 pak uz jen voda. Tohle by melo byt +- 60 den
Apple jack - 45 den pak uz jen voda - Tady tohle +- 63den
SSh - 50 den pak uz jen voda a tady si tusim pamatuju 68 den

Vse budu cekovat jeste pomoci meho mincovniho mikroskopu. Snad to nejak sympaticky trefim a modely nebudou gaucaky :). Nic tady fotky

Tak drzte palce at to secko pekne doroste a dik za sledovani a pristi tyden navidenou
Sinedos
Ahoj pěkná prace s zaboxovaním :-) taky jsem boxoval svoje ufo bo ten termostat byl hrozny chvili vklidu a pak to vystřelilo upe do otaček a furt se to opakovalo jak by někdo se snažil furt startovat a nešlo mu to :D jeslti mužu poradit tak docela mi pomohlo se sniženim hluku odhlučněné ventilačni potrubí :-) akorat už neni tak dobře tvarovatelné jak neodhlučněné http://www.kleckashop.cz/sonoair-160-mm
co jsi tam nakonec dal do boxu rockwool ?:-)
Jinak paldy už pěkně kynou :)
MocnyOkurek
Diky za pochvalu. Ano ten sonoair mam v merku. Jen musim sebrat 6-7 metru a ted me vycinkaly ty desky musi to pockat na dalsi vyplatu. Jinak zatim sem to vypcal jen molitanem a dekou :) ja to budu zase rozebirat a skladat kvuli te sone. Rockwool taky koupim z pristi vyplaty a prave cast pouziju i na odhlucenni toho slauchu co leze ven a vyfoukava vzduch myslim ze tam bude nejaky sound leak z diry odkud vede vyfukovaci sono. Nejhorsi je ze to jde testovat fakt jen v noci nejlepe kolem pulnoci kdy je vsude klid :(
MocnyOkurek
Zdar a silu priznivci drobneho pestovani, tak nam zase utekl dalsi tyden. Palice u POGu zacinaj pekne bobtnat a i AJ uz zacina taky nabirat. Vypada to ze by ten odhad mohl byt i spravny. :) Holky tedka dostavaj 3ml growu, 3ml bloomu, 3ml algamicu, 4ml bioheavenu a 1ml topmaxu na litr vody. Dneska sem nafotil nejay makra, na tech pozich se delaj nadherne ruzicky no posudte sami viz priloha. Diky za sledovani a karmu a pristi tyden jeste s vetsima palicema navidenou
MocnyOkurek
Zdravim priznivce drobneho pestovani a koledniky :punk:,

tak nam zas ubehl tyden a fous. Kytkam se vsem dari krom jednoho POGu, ten se nejak dojebal. Jde to videt na posledni fotce ma nejaky divny listy. Je nejblize na prave strane. Podezrivam nekolik veci, vzduch (kytky sem kolem 5 tydnu nepresouval), nejblize ofuku a mirne otevrenym dverim(nocni nizsi teploty a mozne pronikajici svetlo) a prehnojeni. Priste musim zas dodrzovat ty presouvani sice kytky lepe pasuji jak se s nima nehybe ale 2 kytky sou proste slaby. U AJ jde videt ze jeste nejsou tak nabobtnany tak je mozny ze budou dokonce i o tyden pozdeji nez ty POGy. SSH mi nejako zespoda zloutne co vsude ctu tak ty kytky prej zerou jak svina tak to vypada ze jim ani max zalivka biobizu nestaci, ale uz to taky nebudu hrotit neb je to 50 den a hnojku uz dostanou asi max 1x-2x.

Tak diky za sledovani a drzte palce at to doroste, jako ma to sympaticky naslapnuto i pres secky ty problemy
MocnyOkurek
Dalsi foto
MocnyOkurek
Zdar a silu pratele drobneho pestovani tak tu mame jeden z poslednich reportu. Kytkam POG se velmi pekne dari, maji krasne ruzicky takove jako detske prsty nebo knotky :)), SSH tak velke a pekne nema ale neni to tez spatne. U tech AJ se moc ruzicky nedelaj ikdyz jsou kytky na dobrem miste (asi neni tak dobre :)) ). POGy planuju tedka setnout o vikendu. Uvidime kdy presne. AJ asi az pristi tyden a SSH zatim nevim jeste by mely mit tyden urcite. Tentokrate sem vice nafotil to SSH musim rict ze je to moc pekna odruda a chapu proc je mezi lidma tak oblibena. Sice se tahne ale ma pekne palicky a palice na topovych vetvich sou fakt moc krasny a velky. Co se tyka vune tak mi sice vice voni POGy ale u SSH citim takovou vuni do citronu a to ja mam taky rad :).

Priste pokud se mi podari sehnat rizkare bych chtel zkusid SSDH(super silver diesel haze). Pokud by mel nejaky matkar zajem sem ochoten i zasponzorovat castecne seminka s tim ze mi pak flakne nejaky rizky tuhle odrudu sem totiz nikde jeste nevidel v nabidce(Mysleno inzeraty).

Tak diky za sledovani a priste z kosy POGu navidenou.
MocnyOkurek
Tak sry chlapci ze jsem tu nedal vedet ale krom vune a chuti nebylo o co stat. Vysledek nebyl gramove vubec dobrej. Ani na 400 sem se nedostal na to ze sem to tam palil 600W dost blby ale tak co uz. Do priste jsem se rozhodl udelat zase par zmen.

- stan jsem poridil Q100 od homeboxu(kurec to zpracovani se muze secret jadinovi a mamooth jen zdat)
- poridil sem automaticky system wilma 8xl. Tzn 90x90cm 70L a 8 11L kvetinacu, medium hydroton
- zmensil jsem trosku odtah (torin 280m3 nejhure vratim ten 400m3) ktery sem soupl do meho "superboxu"
- svitit budu zaitm jen 400W
- hnojiva prechazim na komplet sadu bcuz hydro
- rizecky sem se domluvim z clenem fora a mely by byt odruhy Ed rosenthal a Sour diesel. Z kazdeho 4 kusy

Fotky dodam nejaky zitra jak babetka dosadim. Pokud tedy preziji cestu bez uhony. Dle instrukci vrhcniho zahradnika nemam kytku zastipavat takze pojedem bez zastipu max ohybani a dratek.
ten_hodnej
nizkej vynos bych daval za vinu tem nenaplnenejm airpotum, mit jenom 9kytek v 10l kvetinacich z 3/4 naplnenych kokosem je malo pod 600w takze jsi poradne nezaplnil prostor a celkove jsi mel mensi kytky...no treba to s tou vilmou odjedes lip budu sledovat
MocnyOkurek
Ano tim to bylo ale co chces udelat kdyz polovinu urody sem prelil a druhou ne tak to rostlo jak krovi v lese >: . Pravve proto sem se rozhodl jit do te wilmy pac ta by mela vynechat moje preliti a pak smutnice. Tem se v hydrotonu urcite darit nebude smejdum posratym :))


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma