plyn |
čus bando mám tu jednu směšnou prozbu,dělal sem tet podruhe hašiš klasika přez led kdo by to neznal a pokaždé než mně voda stihne odkapat v kavovím filtr tak to nák skyše nebo skvasí prostě humus smrdí to a chutná to jak skutečný hovno,dělal jsem to z lampy asi z 40g takže jsem na svět nasraný,nevíte proč.? díky |
|
|
Balon |
jak dlouho ti to prokapává? asi dost dlouho vid? musíš zrychlit proces... necháváš to sednout v lahvi před překapáváním? |
|
|
nikolaj 01 |
To se mi nikdy nestalo. Teď pravě hulim včerejší ice dělal sem to přes pytel 70. Co používáš jako první filtr? Jediná možnost je že ti tam napadá bordel z listů jinak fakt nevím. |
|
|
Bárt |
citace: |
Původní příspěvek od plyn
čus bando mám tu jednu směšnou prozbu,dělal sem tet podruhe hašiš klasika přez led kdo by to neznal a pokaždé než mně voda stihne odkapat v kavovím filtr tak to nák skyše nebo skvasí prostě humus smrdí to a chutná to jak skutečný hovno,dělal jsem to z lampy asi z 40g takže jsem na svět nasraný,nevíte proč.? díky |
To jsi měl asi do druhého dne, jak to zkvasilo, s tím už nic neuděláš, taková namočená zelená hmota pracuje, máš SHIT :-) . Možná když to použiješ na nějaké pečení koláčků, tak tam by se to mohlo ztratit , když to ochutíš třeba kakaem. |
|
|
plyn |
přez noc nechávám sednout rano odříznu na bahýnkem a hnet to liju do kavoviho filtru kapalo to dva dny prvni byl v pohodě ale ten druhej to už načichlo ten smrad a je to takoví řídký bahinka asi ještě hodně vody tak sem todal na obal od cd aby to proschlo |
|
|
Balon |
tak to musíš lejt v menšim množství do více filtrů, protože ti to jinak zahnije pokaždý... máš skoro tři dny. to je strašně dlouhá doba. rychle se to kazí no |
|
|
2echy |
3 dny! Se fakt nediv..škoda,ale poučení pro příště..
ať se daří! |
|
|
PfejrzManiac |
Ja jsem jednou nechal odstat Ice pytle pres noc i s materialem, a stalo se neco takoveho, plus listi atd se rozmocilo na takovou brecku, ktera protekla i 70tkou sitem, vznikl z toho takovej divnej zalenej hash, takze od te doby jsem proces zkratil na par hodin a vzdy ok. Ale delal jsem to pres Ice bagy, tady pres ty kavovy filtry jsem to nikdy nezkousel. |
|
|
usersony |
čau někde jsem četl že se to má nechat sedat jen 4 hodiny, aby se usadil jen haš, po delší době se začne usazovat i chlorofyl a další bordel a riskuješ že to zkvasí |
|
|
Espado |
Proč to necháváte usazovat ?
Použít síto je přece jednodušší a je to hned ? |
|
|
Balon |
usazovat se to nechává právě tehdy, když nemáš to síto... |
|
|
Espado |
Já to chápu, ale přijde mi to kompilovaný, síto 25 velikosti petflašky tě bude stát stovku máš to na pořád |
|
|
Mard |
citace: |
Původní příspěvek od Espado
Já to chápu, ale přijde mi to kompilovaný, síto 25 velikosti petflašky tě bude stát stovku máš to na pořád |
Síto je primitivní řešení. Usazování ti zachytí i drobnosti, rozdrcené nebo úplně mladé a malé trichomy. Když použiješ síto, tak ti vždy něco sítem proteče a o to přijdeš.
Chápu že když prodáváš síta tak že je propaguješ, ale chápej že někteří si raději používají usazování. |
|
|
Espado |
Právě že mě se zdá, že i síto 25 micron je zbytečně jemný , soudě podle velikosti krystalu a sít, když jsem to zkoumal mikroskopem. I v něm zachytíš jemný prach a špínu ...
Usazováním zachytíš i prach a malý kousky který už zase nechceš
Samozřejmě s tou propagací máš pravdu :) |
|
|
Sir_Major |
Ja to nechavam sedat taky alespon 24 hodin. Nekdy to opravdu smrdí jako hovno ale jen nez to vyschne. Pak je to v pohode. |
|
|
dmtart |
Ů..pardon jsem pitomec a blbě jsem vložil...ten tvůj prob se mi nezdá,neměl jsi to plesnivý nebo tak něco..??..hele já to dělám klasa přes bagy a pak pozvolna sušit a hnětat a hnětat je to náročný na karpály ;-D...vždy přes led a většinou používám spodky paldy listy ale taky vršky horší třeba no.co tak je...
..to co vidíš je zhruba 1/4celku v prvním vrhu 150g+-stsčí podržet v dlani a je to plast...převládá venek ale je to mazec..ani nevíme co s tim..je toho mooc :-D |
|
|
Morgan |
citace: |
Původní příspěvek od plyn
čus bando mám tu jednu směšnou prozbu,dělal sem tet podruhe hašiš klasika přez led kdo by to neznal a pokaždé než mně voda stihne odkapat v kavovím filtr tak to nák skyše nebo skvasí prostě humus smrdí to a chutná to jak skutečný hovno,dělal jsem to z lampy asi z 40g takže jsem na svět nasraný,nevíte proč.? díky |
Z lampy dělat hašiš je vyloženě buržoustní počin ale nechávat to odstát tak dlouho až to zasmrádně je trošičku demence nezlob se na mě. Na druhou stranu se mi nedávno povedlo, omylem, na záchodě, nejdřív vytřít prdel a až pak se do toho vysmrkat. Takže v klidu. Hovnům zdar! |
|
|
|