Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Komunita > Síň Slávy

Stránky: [1] 2 
2x600W aneb 10x PP na stereoidech - Klikni zde pro originální téma
kcb
Zdravim, rad bych po nejake dobe ukazal co si predstavuji pod pojmem uspesny a efektivni grow.

System : box jsem postavil v dobre izolovane sklepni mistnosti (kamenne steny 70cm a 30 cm betonu na strope) ve ktere je i privod vody, odpad a pro zimni pocasi navic i radiatorem pro regulaci teploty pri tme.
Rozmery boxu jsou d240 h120cm vyska je limitovana 2m stropem sklepa.
Vytvorit box v tehle mistnosti bylo docela silene ) pokud nekdo nevrtal do kamene, tak mu muzu rict, ze vrtani do betonu je oproti tomu pro slecinky )
Postavena kostra z drevenych hranolu a olepena folii.
Svetlo 2x 600W Sylvania o odtah se stara ventilator Ruck 160L 740m/3 ktery je zapojen do odtahu z komina, coz je pro me super, jelikoz cisty vzduch beru primo z venku a kdyz zhasnu svetla, tak vypinam i ventilator a samotny komin se stara o nasavani cerstveho vzduchu zvenku a dalsi odvod ven.
Vyborne mi to reguluje teploty, ktere jsou pri sviceni 25 a tme nejdou pod 15.
Mohu si dovolit dat vybojku tesne nad vrcholy, coz se pozdeji ukaze jako velmi dulezite )))
Jako pestebni system se mi osvedcil Amazon, takze si vedle sebe hovi dva.

Osazenstvo jsem zvolil Power Plant, do kazdeho systemu po 5 kusech, coz je asi maximum co rozumny clovek da do jednoho systemu.
Hnojiva pouzivam Metrop MR1, MR2 a CallGreen jinak nic.

Pro rust pouzivam pouze jeden system, tedy rust ) - jednalo se o 6 dnu kdy kytky vzhledove nic moc nedelaji, teda nahore, ale roste jim korenovy system, jakmile maji koreny cca 10 cm, vetsinou tedy okolo 5-6 dne, rozhazuji je na urcene pozice v obou systemech. Tedy 18h svitim pouze jenou lampou, coz je kruta uspora energie oproti treba hline, kdy bych musel svitit cca 3 tydny obema lampami )

Po prepnuti na kvet jsem vsechny krome jedine zastipl a rozhodl se cekat ))

Druhy, treti den cekani zacal rust, ktery se neda nazvat jinak nez sprint )

Fotky jsou z 8 dne kvetu
kcb
Sprint se zmenil v neco cemu se neda rict jinak nez exploze.

Fotky jsou z 28 dne kvetu tj jenom o 20 dnu vice.
Celkove maji 34 dnu od zasazeni - v hline je neco takoveho nemozne )

Kytky maji ted i s Amazonem vysku +-170 cm, dve primo u vybojky dostavaji docela cocku, ale jinak nez tim ze dam vybojky co nejnize k vrcholkum nejsem schopny brzdit rust. Ted jsem v 28 dni kvetu, k 2m stropu mi zustava necelych 30 cm a 5 tydnu prede mnou, uaaaaa

Kdyz mi typek rikal (diky Barte ) ze se jedna o rustove silenou genetiku, tak jsem moc neveril. Jj 6 dnu na rustu byl zbytecny luxus, mel jsem je prepnout na kvet hned.
Ale co, nezbyva nez doufat, ze se rust uz prece jen musi zastavit.

PH udrzuji 5.6-6.0 EC 1.5

Kytky v kazdem systemu vychlastaji denne +- 10l vody
Bárt
Tak toto bude zajímavé :-D , hlavně ať Tě nezradí závada na trysce atd...a když už, tak proč ta jedna kytka hází žluté listy? Občas se přes ten molitanový fitlr něco dostane dovniř a ucpávají se trysky a nebo se přestanou točit, no držím palce, máš dobře našlápnuto.
Dr_paradox69
tohle uz je barte myslim trochu preslapnuty :-D,opravdu sileny pheno!jinak krasnej sklipek,kolik stupnu tam mas normalne bez vytapeni?
kcb
S tryskou se mi to stalo vicekrat, ale jde to poznat rychle a pokud ji nahodis zpet tak se kytka rychle spravi. Casem se zacnou zadirat vsechny, ale nova stoji cca 100,- takze vetsinou po dvou pestech menim radeji vsechny a problemy uz nemam.
S tou zlutou kytkou nevim, zloutne jenom jeden vrchol ze 3, takze nic jineho nez premira svetla z blizkosti vybojky me nenapada.
Premistovat v tehle jungli neni mozne nic ) ale trosku se mi ji podarilo natahnou dal od vybojky.
Teplota s vypnutym topenim a bez kytek byla v prosinci +- 12 stupnu.
Ted s kytkama, zapnutym svetlem a s pustenym topenim je ve sklepe mimo box 20 stupnu. Ale do boxu taham vzduch primo z venku a regulaci odtahu se snazim nejit ve tme pod 15 stupnu. Protoze se mi v praxi ukazalo ze zrovna pri pouziti Amazonu, nebo jine vody to nedela dobrotu,kdyzto klesne pod 10, rust se zpomali docela brutalne a nepomuze ani vyhrivani roztoku akvarijnim topitkem.
Bárt
citace:
Původní příspěvek od Dr_paradox69
tohle uz je barte myslim trochu preslapnuty :-D,

Jestli myslíš, že to je moc vysoké, tak ten PP jen na centrály umí pěkně s výnosem, pokud jsi narážel, že zase něco ode mě, tak soráč :-D , ale tento model do půl roku odstavím, tak pěsty s Power Plantem ustanou, ale budou novinky... :frog:
Bárt
citace:
Původní příspěvek od kcb

Teplota s vypnutym topenim a bez kytek byla v prosinci +- 12 stupnu.
Ted s kytkama, zapnutym svetlem a s pustenym topenim je ve sklepe mimo box 20 stupnu. Ale do boxu taham vzduch primo z venku a regulaci odtahu se snazim nejit ve tme pod 15 stupnu.

Teplota by neměla jít pod 17, počítej s tím, že se protáhne doba květu, klidně o 7-10 dní, podle teploty, nebudou chtít zavadat pestíky. A na závěr dělá dost velké palice, ale potom to chytá hnilobu a v hydru to bude s vlhkostí horší.
Dr_paradox69
tak trochu sme narazel na oboje :-D je jasny ze centraly budou jak veze,ale co ten spodni skoro metr kam lampa nedosviti?vyplati se to osvihat u toho ppcka?no a to protazeni kvetu znam no,mival sem taky kol tech 15-16 nejmin a protahlo se to jak rika bart o tyden...at to zvladnes bejku takovou junglu,preju at se rust zastavi :-D
kcb
Chlapi, nelijte to pivo z voken )
Psal jsem ze mohu teplotu jednoduse regulovat pasivnim privodem cerstveho vzduchu z venku. Ted mam flexohadici privedenou primo do boxu, kde je tim padem o 5 stupnu mene nez v samotnem sklepe. Neni nic jednodussiho, nez hadici vyustit misto do boxu do sklepa. Box si zacne nasavat o neco teplejsi vzduch ze sklepa, ktery ma rozmer 5,5 na 2,5 takze se tak rychle neochladi, navic pokud bude zima, si muzu ve sklepe jeste pomoct klasickym radiatorem.
Toz to prohodim a uvidime co se stane, spise me zajima o kolik se teplota v boxu zvedne pri sviceni, pokud se mi to nebude libit tak to supnu zpatky a sere pes )

Jeste k tomu prosviceni, kdyz se poradne mrknes na fotky a vidis kde dole zacinaji rust palice a jsou prozatim stejne velke jako to o 50 cisel vyse tak si nemyslim ze to s tim neprosvicenim bude tak horke, jiste, jsou to kraje, uprostred to bude rozhodne jine ) Ted maji aktualne 130-140cm, jelikoz samotny Amazon ma na vysku +-40
Prostrihat? nevim, necham to tak, nejsem zastancem nejakych vetsich zasahu do kytek, z nejakeho duvodu si ty listy vytvorila tak proc je smikat
cflgrow
Cus,proc to mas překryty tim alobalen,to prosvita nebo to je kvůli odrazu,o amazonu přemýšlím. Ted mam aeroflo 10,co myslis ze je lepsi?amazon ma výhodu 36 kytek což zkracuje dobu růstu oproti aeroflo,kde je to na 10 kytek a aby jsi vyplnil box,musíš si hrat,uvazuju o boxu 120*120 a chtel bych top systém,díky
kcb
Prekryte je to diamantovou folii kvuli odrazu. Vana s roztokem, vsecky kosicky s kytkama jsou zakryte taky, aby se nedostalo svetlo do styku s roztokem a netvorily se tam rasy a podobne svinstvo, ktere ti krome zhnednuti korenu i docela uspesne zasira trysky systemu. Trysky si sice muzes vymenit, ale jen za cenu zvednuti vrchniho deklu s kytkama, coz kdyz mas kytky vysoke 50 cisel nevadi, ale pri mem zpusobu pestovani jsem zrovna uz ted v situaci, kdy by to byl docela orisek, ne-li orech ) tezke je to jako prase a navic ted mam vany plne korenu, ktere manipulaci taky krute ztezuji. Co jsem se mrknul vcera, tak koreny vytvorily rohoz vysokou dobre 5 cm v celem prostoru vany )
Znovu opakuji ze max pocet kytek v jednom systemu je 5 kusu, overeno praxi )
Nikdy jsem nemel kytky mensi nez 80 cisel a takova kytka pokud ji dobre stipnes zabira dobrych 40-50 cm dokola na sirku, amazon ma plochu +- 60 na 60.
Opravdu nechapu jak muze nekdo na pestebni plochu metr ctverecni dat 20 kytek a pouzivat vodu, nebo aero )))
Plocha meho boxu je 240*120 a 10 kusu kytek ji vyplnuje docela hutne po 5 dnech rustu a a jednom stipnuti, vice jsem se s nimi nesral )
Mozna uz dnes udelam update fotek, aby bylo dobre videt o cem pisu )
Dr_paradox69
no jo kcb,ale vsecky kytky ti nenarostou jak ty ppcka...
kcb
Jasne PP me prekvapil,je o 40 caku vetsi nez vse ostatni co jsem zatim jel, snad jen SAGE mu mohla sekundovat. Mrkni se treba na vlakna od XMalcolma v sini slavy, tam jasne vidis co system dokaze )) a ze je to let zpatky )
Navic tenhle PP tady jede nebo jelo vice lidi a podobny progres v rustu/objemu jsem s jinymi medii, nebo systemy v podobnem case nezaregistroval, to by taky mohlo byt voditko ) ted to ale nemyslim vychloubacne (a ted to do me perte ))), jen ukazuju ceho je tahle krabice ) schopna, kdyz ma dobre podminky a pheno
Hlavne, jak uz rikal Jara Cimrman - kdyz se nepochvalim sam, nikdo jiny to za me neudela )
Dr_paradox69
jn,malcolmovy dredy sem brouzdal...ja prave premyslim o amazonu 16 do rustovyho boxu,chcu jet kontinual,tak bych si v nem tyden dycky nechal na rustu rezy...takze su rad ze mas tak pozitivni zkusenost,asi do toho pujdu...
kcb
Dalsi update. 33/12 prvni fotka - vlevo privod cerstveho vzduchu, mohu tim ted aspon trochu regulovat teplotu v boxu. Potrebuji snizit? vsunu do diry na boku a naopak

2. Poslednich 15 cm ke stropu, 3 kytky uz prerustaji a zvedat to ted nebudu, bo to dorostou rychleji, topy na urovni vybojky ) , nastesti se na prave strane nic nepali

3. Pohled celek

4. detail topu, maji mrsky 60 cisel )

5. Kytka vzadu, dalsi 3 sedesatky )
kcb
Nestipana Big Mamma )

Az se to spoji tak to bude hukot )))
Astronautr
zdar jen takova otazecka... jak ty stromy hnojis? (EC)
kcb
PH udrzuji 5.6-6.0 EC 1.5 az 1.6 zitra vymena roztoku kdy krome MR2 a CallGreenu od Metropu budu pridavat jeste Bloombastic. Roztok menim kompletne +- co 14 dnu. Jak jsem psal, chlastaji ted docela dost, cca kybl a pul denne kazdy system.
Astronautr
chapu to teda dobre za takovejmhle hovadum staci v druhy pulce kvetu(v hydru) 1,6?? nebo budes este zvysovat?? kybl a pul to je jako 15 litru?
MocnyOkurek
Ty vado jak to vidim tak to te ceka jeste hodne pernych chvilek. Tak drzim palce at ti do neudela diru ve stropu stanu . JInak vypadaj moc pekne
Bárt
citace:
Původní příspěvek od Astronautr
chapu to teda dobre za takovejmhle hovadum staci v druhy pulce kvetu(v hydru) 1,6?? nebo budes este zvysovat?? kybl a pul to je jako 15 litru?

Je to modelem, mám raději spíše sativy, ale tento model je první, který chce v hydru jen 1,6 , jinak 3/4 sativy běžně EC 2-2,4 chtějí.
breakbeat
nevim jak moc mas silny stonky ale podle me by se to jeste dalo lehce poohybat... jinak pristi kolo bys mohl zauvazovat o siti
Astronautr
do tohodle bych dal sit maximalne pro oporu jinak barte diky objasneni jen skoda ze jsi tak zdaleka uz si tvoji genetiku chci nejakej cas skusit...
mueles
citace:
Původní příspěvek od kcb
PH udrzuji 5.6-6.0 EC 1.5 az 1.6 zitra vymena roztoku kdy krome MR1 a CallGreenu od Metropu budu pridavat jeste Bloombastic. Roztok menim kompletne +- co 14 dnu. Jak jsem psal, chlastaji ted docela dost, cca kybl a pul denne kazdy system.
Máš snad na mysli MR2, květovou hnojku.
kcb
Jasne ze MR2, dik ani jsem to nezaregistroval )
Sit je v tomhle pripade nesmysl, kytkama se da pohnout jedine kdyz je cele pootocim a mirne odklonim topy, to je tak jedine co realne muzu. Se siti by to bylo cele fixovane a otocil bych prd. Vzhledem k velikosti se k zadnim kytkam prakticky nedostanu ( takze odlkonovat mohu jenom k sobe a castecne do stran.
breakbeat
samozrejme ze na sit uz je pozde, ale do pristiho kola bych ji tam urcite dal...
kcb
Hele ty snad nectes, kytky maji +-150 cm, topy 50-70 cm, nepotrebuji/nechci je fixovat, muzes mi/nám prosim tedy po lopate vysvetlit vyhody aplikace site v tomhle pripade, vzhledem k faktu, ze o prispevek vyse pisu, ze jsem s nekteryma musel pootocit, abych je dostal z dosahu vybojky, kdyz uz jsou na jeji urovni, potazmo stropu?
kcb
40/12 dorazili jsme ke stropu, takze realna vyska kytek 140-160 cm podle umisteni
zitra zkusim dodat ostrejsi fotky

Nejdelsi topy u vybojky maji 70-80 cm delku

druha fotka - 4 topy z 6 v popredi patri jedne kytce

posledni fotka detail kam az sviti realne 600W tady rostou palice 130 cm od vybojky )
kcb
tady detaily jak topy prerustaji stinitko, mam jeste 5 cm k dobru, ale narazil jsem na problem, ze nedosahnu na zadni ocka, tak to prozatim necham tak
Dr_paradox69
kuurva doprdele...:-D,este furt se to taha?
kcb
jj, sice podstatne pomaleji, ale taha, vlastne za poslednich 12 dnu daly tech avizovanych poslednich 30 cm, ktere zbyvaly v 28 dni kvetu, asi tak ))
Dneska je prvni den, kdy jsem doleval cistou vodu na snizeni EC, ktere vyskocilo na 1.8 potazmo 1.7, v obou systemech snizeno na obvyklych 1.6 a v druhem 1.5
Takze myslim, ze kdyz prestavaji žrát, tak by se mohly zastavit a jenom kynout.
Apropo v boxu pri sviceni 24, vybojky jsou proklate blizko (nekde i jen 10 cm) a odsrala to pouze pulka jedne kyti na leve strane. A to jeste prosvicenim, ne horkem. Tu jsem nepostoval abych nemusel odpovidat na vsetecne dotazy typu proc a tak ))
Bárt
citace:
Původní příspěvek od Dr_paradox69
kuurva doprdele...:-D,este furt se to taha?

To už není tahání, to se prodlužují palice, to máš u každého modelu na květu :-) KCB nevěřil, že v hyru má přepnout za 5 dní :-D , už si to bude asi pamatovat. :-D
kcb
Prekvapila me zivost genetiky, mile )
Kytky vyrostly za 45 dnu na real 150 cm, tj pokud to podelim - 3.3 cm denne a to je docela masakr )
kcb
42/12 lepsi fotky, konecne se oplati i plna velikost )
kcb
dalsi
Bárt
Ty vrchy klidně opatrně polámej, snížíš dost výšku, pokud už nebude.
kcb
47/12 Sorry za kvalitu fotek, pristi varka bude bude focena zrcadlovkou, sice s ni uz byly foceny minule fotky, ale soudruzi pestitele sice umi pestovat, ale jinak jsou klasicky bez mozku ) takze pri foceni je nenapadlo vypnout vsechny 4 ventilatory, coz v kombinaci s dlouhou spousti rozmazavalo fotky.
Dnes rano jsem si pri krmeni ale neodpustil jednu momentku mym levnym hnojem od Canonu, ale nedalo mi to. Tohle berte jako mensi vabnicku na ty "hruzy" co budou nasledovat )
Dno 2l flasky zacina +- tam kde topy )) (zapalovac, ci krabka cigar by tak asi nebyly to spravne meritko )
kcb
47/12 Konecne zrcadlovka
Kytka uplne vlevo to je dost ulet, Barte nerikej mi ze je ze stejneho vrhu )), skoda ze nemam 2.5 m strop.

Druha fotka detail na 2 vrcholy kralovny plesu, treti o neco mensi je pred nimi, ctvrty je schovany za velkou maminou vpredu. Jsem si zcela jisty ze tahle kytka naboura zazite predsudky v poctu g na kytku
kcb
dalsi
Za tou jakoze nejvetsi vpredu si hovi kralovna plesu se 4 vrcholy ( patri k ni ty 2 hruzy oprene o pachac )
Posledni 2 fotky detail topu co si hovi 5 cm od vybojky a prekvapuje me jak to zatim zvlada )
Bárt
Zajímavě se to vyvíjí:frog: toto bude špičkový výnos.
Co ty černé konečky listu, je to u těch světlejších?
koles
Nepřijde ti škoda těch úplně nejvyšších/přerostlejch topů? Proč je neohneš? :sun:

Jinak pecka! K+
kcb
Docela mi ted ustrelovalo EC, kyti ted ac je to silene vychlastaji kazdy system vic jak 15l vody denne. Musim snizovat EC na 1.3 bo na druhy den je 1.7-1.8 a tomuhle modelu to jak pozoruju docela vadi. 14 dnu to jeste nejak doklepem a pak budou mit jenom vodu. Toz uvidim zdali to bude delat nejaky bordel, ale zatim to nijak nestrada, par listu zezloutlo, hlavne dole, ale to je normal. Na nekterych listech se to spaleni projevilo vice, ale jak pisu extra to neresim. Vcera dostali novy roztok tak to snad tak litat nebude. Mozna tomu napomahal Bloombastic, nevim jiste ale pred podavanim se to nestavalo.
Vice me prudi fakt ze na zadni kytky se muzu jen divat, tam by dosahla snad jen Saxana ), takze tam nevychytam pripadnou plisen.
Vlhkost nemerim, ale po zhasnuti se nic nerosi, toz nezbyva nez jen doufat. O cirkulaci se ted staraji 2 velke stojanove ventaky a dva mensi. I kdyz profouknout tu masu da docela problem.

Konce necham tak, neco tam roste a ja bych sice jeste mohl s pomoci nejakeho dlouhana zvednout jeste o cca 5 cm stinitko, ale vytvoril jsem si k tomu rekneme mentalni blok, takze "nasrat" ))
kcb
52 den
cflgrow
Cus,pokud ti klesá hladina vody a stoupá ec,tak kytky nežerou hnojky ne?
kcb
To je snad jasne ) proto uz dolivam vicemene pouze vodu abych snizil EC na 1,3 jak jsem psal. Prestal jsme pridavat Bloombastic a vicemene se to ustalilo. Za cca 5 dnu vymenim roztok a dostanou uz jenom vodu na proplach, pak uz je to stejne jedno )
Astronautr
ja bych rekl ze zerou ale tim jak maj spoustu listi tak hodne odparujou proto sezerou 15l za den a stoupa ec muj nazor
Bárt
citace:
Původní příspěvek od kcb
To je snad jasne ) proto uz dolivam vicemene pouze vodu abych snizil EC na 1,3 jak jsem psal. Prestal jsme pridavat Bloombastic a vicemene se to ustalilo. Za cca 5 dnu vymenim roztok a dostanou uz jenom vodu na proplach, pak uz je to stejne jedno )

Známej v aeru také přidával boostry k hnojivu a rozhodil si tím poměr NPK , tím mu kytky začaly žloutnout, protože měli nedostatek N a přesně, jak u tebe nebraly hnojiva a dolíval vodu, po vynechání PK boosteru se vše vrátilo do normálu. Tím, že přidával PK v boosterech, tak aby udržel normální EC, tak ubral základní hnojiva a to vedlo k těmto problémům. Pokud jedeš jedny hnojiva, tak to přidávání jiných výrobků není dobré.
kcb
54 den Presne jak psal Bart a k cemu jsem dosel i sam, jakmile se prestal ke svacine podavat Bloombastic, vse se vratilo k normalu, sice ten tyden jde poznat na listech, ale kyti jedou dal a zdarne kynou ) Stoji vicemene na dobre slovo, co se dalo jsem posvazoval k sobe, nektere topy zajistil u stropu, k zadnim se prakticky nedostanu, ale nastesti se vhodne opiraji o sebe, neco jako cesta domu z hospody po zaviracce )) Akorat u toho neni takovy kraval )
Kvalita fotek nic moc, ale v utery opet zrcadlovka.
LonGermaX
citace:
Původní příspěvek od Astronautr
ja bych rekl ze zerou ale tim jak maj spoustu listi tak hodne odparujou proto sezerou 15l za den a stoupa ec muj nazor


Souhlasím ! Je dobré taky vědět o modelu kdy a jak hnojit a pozorovat zbarvení listů. Jinak na tu plochu listů co má se kurva vypaří voda hlavně přes den.

Jinak megamasakr škoda, že si omezen výškou něco takového bych chtěl taky zkusit. K++
kcb
60 den, chce to jeste aspon 10 dnu.
kcb
dalsi
Dr_paradox69
nedavej jim uz ty steroidy :-D
kcb
Ja nic, to samo )))
kcb
63 den. Pozdeji zkusim fotky i za tmy lepsim fotakem.
nasavajtendym
Proboha to není stan, to je prales:).. Krásné to máš;)
kcb
Trochu jine fotky za tmy )
1 fotka - upozornuju na kytku uplne vlevo, docela ulet nemyslite?
2 fotka - toz cosi tam asi bude )))
kcb
dalsi
1 a 3 fotka - toz krapet to prerostlo )
4 fotka - tahle kytka vlevo si docela uletela, jde z ni videt cca tretina

Diky vsem za karmu a ohlasy !
cflgrow
Klobouk dolů
Astronautr
masakr... sem celkem zvedavej na vynos ten bude asi tezce nadstandartni... ovsem obavam se aby to nebylo na ukor kvality....
ONDRiX
to je neuvěřitelné.. dobře ty
Toonk
Čumím,opravdu neuvěřitelné...
sadař22
Bude krasny počítání g/w.
Mazec takovej vysledek ti tiše závidím k+
Tazy'cz
Wow.. :-O
Epedro
Moc hezký.Jsem zvědavý na konečný výsledek :-) .
kcb
67 den, pristi ct/pa kosa tj 73 den

1 Fotka - kytka vlevo,jeden jakoze vrchol jsem ohnul,dalsi 2 jsou za nim ))
kcb
dalsi
2 fotka - nejmensi kytka v rohu
5 fotka - pokus o makro hodne daleko od vybojky
kcb
dalsi za tmy
kcb
Posledni pohled na celek, zitra kosa + dalsi fotky jednotlivych kytek, jak je budu vytahovat k manikure.
kcb
1 fotka - opravdu je to jedna kytka, sirka +- metr )
veterán
ahojky dobrá práce
měl jsi problem s vlchkosti a následně s plisní?
nejsou palice moc řídké když je tam toho tolik?
okouknul bych i kořeny až se ti to povede vyndat
kcb
Vlhkost jsem nemeril, nic se po zhasnuti nerosilo, takze nebyl duvod.
Vzhledem k velikosti je budu po manikure jeste rozstrihavat na jednotlive palice, pak uvidim jestli tam neco nebuji, zvenku neni videt nic. Apropo jsou to vylozene sutry, tedy vsude tam kde naprimo svitila vybojka. Vyjimkou je pouze krak vlevo hned vepredu, je z uhlu a vylozene siroky, tak palice v rohu nic moc, ze strany od vybojky to jde. Ostatni jsou bez vady, pujde to videt az je vytahnu.
Na koreny jsem zvedavy taky, hlavne jak se na nich podepsala neuspesna Bloombastikova kura ) , s temahle kytkama jsem se doted ani nepokousel zvedat vrchni dekl abych se podival.
kcb
Toz slibene fotky jednotlivych kytek po vytazeni, pridavat je budu postupne po ostrihani a rozstrihani predchozi kytky.

Jako meritko pouzivam 2l flasku od Kofoly.

Jedina nestipana. Pozdeji uvidite, ze stipat PP se oplati, i kdyz tahle kytka nemela uplne idealni svetelne podminky, byla z uhlu obou vybojek, ale myslim ze to docela stacilo, co rikate )
Dr_paradox69
rikam dost dobry,aspon sto g na ni...:D
MocnyOkurek
Tezka zavist KCB to sou fakt nadherny ta petka tam vypada jak chudej pribuznej. Tady bude tip na G tezka strelba od pasu. Ale vypada to krutoprisne tak ja tipuju 1.1kg
kcb
Stipana kytka, FIMka se povedla, mam dojem ze bude asi nejvynosnejsi )))
Tady jsou palice opravdu jako sutry do vzdalenosti +- 60 cm, pak tvrdost klesa.
Delka souvislych palic na vrcholech 90-100 cm.
LonGermaX
Ja bych si tipnul, že bude na tý kytce opřeny o zdi tak 170g od oka sklizel jsem dost kytek kolem 100-150 g a byly mnohem menší vzrustově.
kcb
dalsi
kcb
dalsi monstrum ze stredu
Plisen zatim zadna, coz je velmi mile prekvapeni.
ONDRiX
pane bože! to snad ani není možný.. smekám pane zahradník
Epedro
Čaues, tady tohle je hodně povedený pěst.
kcb
dve nejmensi jsem seknul naraz
kcb
dalsi monstrum )
kcb
Takze posledni a nejvetsi. Tomuhle se ani pri dobre vuli kyticka rikat neda )
smoke85
opravdu junglemonstergrow, za mě tip min. 1,8kg a je dost možné že i 2,3kg. opravdu mazec, kámo jde vidět, že víš co děláš. :leaf:

monstrozní křoviska jen co je pravda. ono 45 dní hydra se musí nějak projevit a jde vidět, že to nemusí být vždy scrog. :pimp:

neměl jsi trochu strach jak to dopadne, hmotnost, výška rostlin, příp. plíseň mega tlustých :leaf: :rasta: palic atd. ? nebo to takhle jedeš běžně? a kolik tipuješ spodků?

fakt nádherný grow, jen tak dál. K+
kcb
citace : monstrozní křoviska jen co je pravda. ono 45 dní hydra se musí nějak projevit a jde vidět, že to nemusí být vždy scrog.

Ted nejak nechapu co jsi se snazil napsat.

Celkove trval pest 79 dni, z toho 6 dnu na rustu a to pouze pod 1x600W. Pak uz 73 dnu pod 2x600W.

Amazony pouzivam uz docela dlouho, takze +- vim co a jak.

At si pise kdo chce co chce, ale vsem se nam tady jedna o efektivitu tzn. vypestovat co nejvice, za co nejmensi naklady a v co nejkratsim case ( doba kvetu je +- jasne dana, ta se ojebat neda ) samozrejme chceme aby to i zkurovalo, ale to je dano i pouzitym modelem . Z hovna se bic udelat neda a plati to vetsinou i naopak.


Je rozhodne dobre, ze existuji groweri typu Barta, kteri rozumi tomu co znamena slovo selekce a diky kteremu jsem mohl ukazat tenhle i z meho pohledu docela sileny pest )

Strach z plisne jsem urcite mel, diky tomu jaka je ted byla venku vlhkost me plisen nepostihla, v lete to bude horsi.
smoke85
sry, špatně jsem to pochopil z příspěvku č. 33, v přísp. č. 1 jsem přehlídl těch 6 dní a z tama jsem si zafixoval těch 45 dní, to mě dostalo.
každopádně sativy rostou +- do 5. týdne květu, takže to by odpovídalo.

ale tím víc junglemonster grow,

já měl obdobný diesel v podomácku vyrobeném dr!pu stylu GHE EcoGrower a taktéž mazec do 5. týdnu to rostlo lámal jsem to snad 10x a vzpomínám si, že jednu chvíli to valilo přes 10cm za den.

no já se chtěl zeptat jestli tenhle styl: monstergrow jedeš běžně nebo jde spíš o experiment?

já bych měl třeba strach, aby mi to hydroška udržela tu váhu té zeleně.
stejně jako ta velikost, taky trochu záhul při údržbě, třebas.
podpíral jsi jen přes ty špagáty či co to je?

a jestli to nejni tajné, tak jsem chtěl vědět jak to vidíš s poměrem vrchů ku spodkům +- odhad třebas 10/1?
kcb
Tenhle styl jedu uz nejakou dobu, jinak bych na ten prostor nedaval 10 kytek )
Ovsem takhle to prerostlo poprve, vetsinou mam kytky -+ o 30-40 cisel mensi, pokud se jedna o zivost genetiky, tak se tomu mohl rovnat snad jenom SAGE.
Vzhledem k faktu ze ty nejvetsi kytky byly hned zepredu a stredu, tak jsem nemel sanci dosahnout na zadni, takze fixovane byly ty kam jsem dosahnul, zbytek se opiral o ne.
Vsak taky pri vytahovani bylo par usmevnych momentu, kdyz urezes kytku, snazis se ji vytahnout a dalsi na tebe spadne, ulepeny jsem byl i na prdeli )
Spodku moc nebylo, vzhledem k vysce kytek nerostlo prakticky nic ve vzdalenosti cca 120 cm od vybojky tzn cca 30-40 jsem odepsal a pouziju je na masti, nebo v pripade krize )
smoke85
citace:
Původní příspěvek od kcb
Vsak taky pri vytahovani bylo par usmevnych momentu, kdyz urezes kytku, snazis se ji vytahnout a dalsi na tebe spadne, ulepeny jsem byl i na prdeli )
Spodku moc nebylo, vzhledem k vysce kytek nerostlo prakticky nic ve vzdalenosti cca 120 cm od vybojky tzn cca 30-40 jsem odepsal a pouziju je na masti, nebo v pripade krize )


:D LOL jj, nekdy je to sranda.

tak to je super, že se to tak vyvedlo. malo spodku a kvalitni mega palky. jen tak dal K+++ a dobrou chut :wink:
Dr_paradox69
pan mistr hostitel333 jede 850-900g kazdou sklizen...ale uz tu z toho nic neni...jinak kcb jako vseci chavlim,bartovo pheno poweru je psycho :D ,a amazony umis ovladat fakt skvele...tipovacku si nezahajil ale kdzy uz vseci tipujo toz ja se pridam tak kiloosumdesatpetcelychdvacetsedum...at to chutna,jak to vypada preju...k+ leti
kcb
Konecne jsem dostrihal a rozstrihal, vse rozlozil na kartony a ulozil do tmy.
Mam dojem ze se ted chvilku budu rosit, kdyz uvidim nuzky ), ale pak uz to jenom posbiram a hlavne to rychleji uschne.

Vysledek me taky docela zajima, toz muzete tipovat.
!ZAU!
Muj tip je 1423g
Balon
1555g libohulidla
yabasta
Skoro se neodvazuji tipovat ale 1666
tuffgong1
1400g, ale přeji mnohem víc :-)
Tazy'cz
Min. 1.345gé :) pěknej grow..
Epedro
Tipuji 1420g ,ale přeji i víc.
Sinedos
1550 :P
lolo
1534 g ;)
Kreator1993
1420g tohle pheno je těžký zlo :D
KREATOR
Tipnu 1666g ale přeju aspoň 2 kilka.Nářez kámo!!


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma