Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Nemoci Rostlin a Problémy

 
Fialovění květu? Plíseň? - Klikni zde pro originální téma
Orsek
Zdravím,
jsem momentálně v 52. dnu květu Orange buda a začali mě fialovět vrcholky květů.... Mám strach, aby to nebyla plíseň či jiná havěť. Sklízet budu do cca 2-3dnů a nerad bych něco prošvihl. Objevilo se to jen někde. Teploty pod 18°C nejdou a zalévám vodou + final solution. Vlhkost 40-55%. Plíseň znám pouze šedou, která kolem sebe dělá takový chomáčky čehosi a většinou se po rozdrolení v prstech rozpadne na prach... a tohle ne.

Mohl by to prosím někdo zhodnotit co by to mohlo byt? Protože pochybuji, že by měl orange bud fialovět :-D
koles
Z té fotky to není moc jasné, ale pokud je to fialové (a ne šedé), tak je to skoro určitě zbarvení listů vlivem nízkých teplot. Venku tohle kytky dělají běžně, doma ne, tam většinou bývá vyšší teplota. Navíc klasická plíseň palic bývá spíš schovaná mezi květy než na povrchu.
Dr_paradox69
jak rika koles muze to byt teplotama,ale asi ne jenom nizkyma,kdyz sem mel OB venku tak fialovely jenom stonky ale jak sem ho soupl pak pod lampu na dojeti docela dost zfialovel...tak se toho neboj,mozna nektery pheno haze barvicky...
BRooT
Ahoj
Kdyžtak , fialovet muže každa kytka s tzv. fialovym potencialem. Což je celkem dost kytek, i white widow a orange bud. Nevzpomenu si teď na nazev , tušim že anthokyan. Když chceš tak diky jedne latce muzes nechat prebarvit celou kytku na fialovo :-)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma