Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
Repase pachovecho filtru ??? - Klikni zde pro originální téma
fedousek
Ahoj, mate nekdo nejaky overeny kseft, kde repasujou pachove filtry? V growshopu kam chodim repase nedelaji, takze bych to samozrejme musel i nekam poslat postou.
Jestli nekdo mate odkazy, tak je prosim postujte sem.
Nebo kazda osobni zkusenost, zda to ma a nebo nema cenu, nebo proste tykajici se tohoto, bude taky vitana.
Diky ;)
Epedro
Ahoj jestli jseš trochu zručný a máš doma vrtačku a vrták asi 4 nebo 5mm a potom nýtky 4 nebo 5mm nevím co tam na tom pacháči máš a samozřejmě potřebuješ nýtovací kleště.Nýty na vrchní straně kde je příruba na napojení hadice odvrtej a vysyp uhlí které tam máš, nové aktivní uhlí si objednej tady http://www.aktivni-uhli.cz/ co jsem hledal je to levnější něž v nějakých growshopech, pak tam nové uhlý nasyp a znovu tam tu přírubu nanýtuj a máš to hotový práce asi na 30 minut.
breakbeat
repas pachace nedoporucuju, jelikoz v domacich podminkach se vam nepovede tam to aktivni uhli tak kvalitne narvat.... a co jsem se ptal v growshopu, tak mi typek rekl ze repas stoji skoro stejne jako novej filtr, takze to nema cenu
jufik
http://grower.cz/forum/showthread.p...16&pagenumber=2
fedousek
Diky vsem za info...kazdopadne uz sem radeji poridil novy filtr a sem rad, ze sem tomu tak udelal. Stal me jen 900kc, je to funglovka, 460m/h a zivotnost 18-24 mesicu... Mam doma asi 3 stare filtry, tak proto sem uvazoval o repase. Doma se mi to delat nechtelo, jelikoz nemam nytovaci kleste, byl by z toho akorat mrdnik, a jak uz nakousl breakbeat, tak bych tam to uhli poradne nenarval(nesklepal), takze by se to dost minulo ucinkem. Jinak co i ja sem trochu patral po cenach, tak je pravda, ze repase stoji skoro stejne jako novy filtr a uz to stejne neni ono, jako novy.
Mimochodem, kdyby mel nekdo zajem, tak 2 z tech starych mohu klidne prodat za simbolicky peniz - jsou to obe125mm prumer a jeden je 280m/h a druhy 360m/h - kdyztak SZ.
acheron
Volal som po prazskych growshopoch a nikde to zda sa uz nerobia. A ja debil som si kupil uhlie, kym som si o tom nieco precital xD

Zn.: Darujem kilo uhlia :D
sirup
kleste nepotrebujes - stavajici nejty odvrtas a pak to slepis kvalitni izolepou.

Jen je potreba to poradne sklepat to uhli a delat to venku...


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma