Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
První grow v paneláku - Klikni zde pro originální téma
Vilgam
Zdarec,
rád bych ukázal můj nový grow, Ve starém bytě jsem dal tři otočky, ale nic moc. Po pauze a rekonstrukci panelového bytu jsem se rozhodl to znovu rozjet :) Po rekonstrukci bytu mi nezbyli prachy na kuchyŇ tak jsem svůj stan mrsknul právě vedle provizorní linky. Hlavně kvůli připravenému potrubí na digestoř, které vede do centrálního odtahu. Roura ve stupačce. Na střeše je centrální ventilátor, který je funkční a ovládaný přes tlačitka v jednotlivých bytech. Přítah pasivní. Díra ven. Bydlím v posledním patře!
Stan mám 1x1x2 m. Lampa HPS 600W na květ růst jsem měl 400. Cooltube, pacháč, ventilátor RVK 125E2-L1 350m3. 16 rostlin. Kříženec Skywalker Kusch. Hnojky od GHE. Závlaha automatická přes časák, nádřž, čerpadlo a kapiláry. misky pod květináčema jsem vyměnil za jednu velkou plastovou vanu hlavně z důvodu té závlahy (rozdílná žízeň) . momentálně jsem na 10. dnu na 12/12.
Rád bych uvitál jakoukoliv radu a nápad. Stále mě děsí hluk a smrad. Jak to foukám do toho centrálu. Funguje to skvělě. Po mém bytě ani stopa po smradu :) ale paranoia. Jestli to není cejtit po bytech podemnou a jestli to není slyšet. Odtah na střeše lidi pouštějí i já vše se suprově vytáhne.
Dál nevím jestli mám správný ufo a pacháč. Ty jsem kupoval použité v době kdy jsem tomu vůbec nerozuměl. Jestli ho můžu malinko přiškrtit, byl bych rád. Za cooltube je 6m Sonoflex a pak 3m normál roury s baumaxu přes koupelnu. pak křižovatka s ventilátorama z hajzlu a koupelny. Vše průměr 150mm.
Díky za nápady a připomínky jak co nejlépe z efektivnit můj grow.
Díky


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma