Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

Stránky: 1 [2] 
ONDRiX GROW 1# 600W - Klikni zde pro originální téma
Dr_paradox69
no lamat to budes podle me tak 14 dni po prepnuti...a neni co rikat,nejde o vysku ale o pohlavni dospelost...
ONDRiX
lámat ? jak to myslíš
Dr_paradox69
no az to vyjede a nebude to vsecko stejen vysoky tak to polames aby bylo...
ONDRiX
tak dneska je to 24 den růstu a už se ukázali 2 samci -2x white diesel což celkem nechápu když jedu 18/6 ale je to jen dobře... dneska dostanou další postřik phyt-aminem a zítra upnu nějaké fota.. :) pjestu zdar
ONDRiX
tak dneska je to 25 den
ONDRiX
co si o tom myslíte ?
strýček_Pompo
ahoj,sory za OT(když tak nechám smazat) ale jak je možný,že se ukázal samec když ještě nemáš přepnuto na květovou periodu?

co si myslíme o čem:)
Dr_paradox69
to budou zatim jenom preflowers,to se stava ze prvni chlupy z nadpazi(nebo kule)vylezou i pri dlouhe periode...
ONDRiX
no jako o tom jak vypadají na 25 dni :)
nikolaj 01
Vypadaj jak maj, prostě normálka. Nevím jak paradox přišel na přepínaní ze semen nejdřív po 35 dnech já jedu převážně semena a přepínám po 20-25 dnech po vyklíčení ,jedině čistý indiky nechávám těch 30.
Jestli máš květináče pod 10l přepni to, jestli pojedeš nějaký kýble pak má těch 30+ dní smysl má.
strýček_Pompo
čus,vyfoť to lépe ať tam není taková mlha..
by mě zajímalo,čistě teoreticky jestli něco znamená,že maj listy tak dlouhé řapíky?
a psal si,že si zaštípnul fimem,ale(buď špatně vidim)nevidim,že by se ti to větvilo :)
ONDRiX
no některé se povedli zastřihnout některé moc ne dneska jsem je zalil + trošku jinak ustavil (malé do prostřed) tady nějaké foto 26 den 18/6
strýček_Pompo
soráč,tak jsem špatně viděl:)
na tom Siberianu koukam máš nějakej flek:-(
hezký to je,ještě bych to pár dní nechal ale ať ti poradí spíš zkušenější;-)
čus ať to rostě Pompo
ONDRiX
jojo na pár kytičkách to je ale mají to třeba jen na 1 listu nevím co to může být možná reakce na hnojky
ONDRiX
tak dneska mají 28 dní před zhasnutím dostanou další postřik phyt-aminem co myslíte ještě nechat nebo už pomalu přepnout a co si myslíte o 24 tmy před přepnutím ? urychlí to přepnutí ?
Astronautr
kazdopadne bych to prepnul prostor mas vyplnenej hezky... 24H tmy netusim sli ma nejakej vliv a nedelam to ani nikoho takovyho neznam
fedousek
24h tma ti nijak nepomuze a ani nic neurychli... Nektery kytky mas vyssi, tak je nejak poohejbej, at je mas stejne vysoky...
ONDRiX
no dneska mají 29 den tak je nechá ještě zítra 30 den a až zhasnou tak už to přepnu 12/12 at je to číslo kulaté :)
ONDRiX
a dnes přepnuto na plnou palbu 600w :)
Astronautr
ok az prpnes nezapomen do 14 dnu poradne prostrihat spodky mas to dost husty tak by na nich nic moc nebylo pak je s tim akorat strasny srani pri sklizni.
ONDRiX
jo to mám v plánu díky :)
ONDRiX
tak bando je to 30 den růstu koukněte na to a prosím napište jestli to je už na přepnutí nebo to ještě nechat.. :) a poslední se chci pochlubit nejlepším kouskem White Siberian
ONDRiX
tak co myslíte přepnout ??
sailinder
citace:
Původní příspěvek od ONDRiX
tak co myslíte přepnout ??

klido to prepni
ONDRiX
ok přepnu díky :)
ONDRiX
tak 3 den po přepnutí
breakbeat
pekny pekny jenom ta vzadu ti trochu vylitla, tak zkus ohybat kolinkama... jinak vypadaj fak krasne )
ONDRiX
no to je jeden automat nebyl zastřihnutý tak tak vyletěl něco s nim udělám :)
ONDRiX
bando mam takový možná trošku blbý dotaz ? :D :D tak si sedím čumím do akvária a tak mě napadlo nebylo by lepší zalívat vodou s akvária ? přece jenom je tam odstáta dále a budou tam určitě nějaké mikroorganismy které by mohli prospět kytkám ? :D :D nesmějte se moc jen mě to tak napadlo :D
fedousek
organismy tam budou, ale rozhodně ne takové, které by prospěly kytkám :-D :-D spíš naopak... jestli používáš vodu z kohoutku, z klasického vodovodního řádu, tak ani nemusíš nechávat odstát vodu...
ONDRiX
no tak dneska jsem vyhodil 4 nejhezčí kytky jasní samci... :( zbytek zatím moc nejde poznat tak jim dám ještě 2-3 dny
ONDRiX
tak z 34 kytiček zbylo 18 :( a to ještě u některých nejde nic vidět tak doufám že už to tak zůstane at nesvítím na zem celkem to prořídlo zachvilku hodím foto
ONDRiX
tak dneska 10 den 12/12 příjdou mi strašně malé, přepl jsem je rychle protože jich bylo 34 a zatím zbylo 18 :( chtělo by to ještě trochu růstu
fedousek
mi řekni prosím tě, kde svítíš na zem??? být tebou, tak bych tam těch 34 kytek opravdu nechtěl, jestli nejsi blázen...
sWei
já tam teda nic řídkýho nevidim a už vůbec nevidim podlahu :D
Astronautr
spis bych premejslel jak to provzdusnic mas to husty az az
ONDRiX
no ono to na těch fotkách nejde vidět ale když se kouknu normálně tak to vidím 34 jasný že néé ale za 25 bych si nestěžoval :)
ONDRiX
a ještě bych se chtěl zeptat zalíváte hnojivem pořád nebo sem tam jen čistou vodou ??
fedousek
Ani tech 25 by se ti tam neveslo... Bud rad za tech 18 a i s tema budes mit problem, jak te tak pozoruju...
Co se tyce hnojeni, tak se musis hlavne ridit tim, jak se kytky chovaji, co potrebuji a co nepotrebuji... Vim lehko se to rekne, potrebujes odjet vice kol, aby jsi vedel jak na to, ale presny navod, kdy a kolik hnojit ti nikdo neda a jestli ano, tak je to jen od oka, coz nemusi vzdy fungovat a nebo to muze byt kontraproduktivni...
ONDRiX
proc myslíš problémy ?? všechno jde v pohodě ja jen že kolega jich jel 25-30 na tendle prostor.. ale tak snad to bude dobré a něco stoho bude :)
kcb
Ja jich mam na tomhle prostoru 5. Jestli si myslis, ze pokud das vice kytek, tak se to automaticky rovna vetsi vynos, tak to je vylozene scestne )
ONDRiX
ale třeba výška rostlin to ovlivnit může ? když jsem to třeba brzo přepl ?.. a chtěl bych se zeptat má ted ještě cenu to přesadit do větších květináčů ?? :)
strýček_Pompo
citace:
Původní příspěvek od ONDRiX
ale třeba výška rostlin to ovlivnit může ? když jsem to třeba brzo přepl ?.. a chtěl bych se zeptat má ted ještě cenu to přesadit do větších květináčů ?? :)

I kdyby si je nechal narůst třeba metr tak ti lampa stejně neprosvítí až úplně dolů.Takže ve spodku by bylo hovno.Většinou ty spodky potom všichni stejně ostřihávají.Já myslím,že si je brzo nepřepnul,(a i kdyby tak se s tím stejně nedá nic dělat :-D ) ještě by ti kytky mohly trochu vyrůst, záleží na modelu.
Já bych už je nepřesazoval..
pic
ONDRiX
tak dneska to je 13 den 12/12 objevil se ještě jeden samec tak jich zbylo 17
ONDRiX
tak dneska maji 16 dnů 12/12 na fotkách automaty : Lady Dana a Hazir zbytek má zatím jen pár chlupů
ONDRiX
co myslíte jak to vypadá? :)
S3RIOUS
Nevim jestli to nezkresluje fotka, ale ty nejvyšší z prostředka bych dal spíš do krajů.
ONDRiX
no to asi zkresluje snažím se aby menší byli u prostřed ale jak budu doma tak na to kouknu ted posledních pár dní letí nahoru jako šílené každý den 4-5 cm
fedousek
ty větší by jsi měl dát právě doprostřed, jestli tam máš nejvyšší svítivost... aspoň zlehka tím kytku přibrzdíš, jelikož se nebude muset tolik táhnout za světlem... naopak ty menší, když budou na krajích, tak se potáhnou za světlem a doženou ty větší mnohem lépe... samozřejmě vše za předpokladu, že uprostřed máš největší svítivost a kytky mají stejný a nebo aspoň podobný růstový potenciál... každopádně výškové rozdíly musíš řešit už od růstový fáze mnoha způsobami...
keneth48
neviem kolko mali tvoje vysku ked si ich prepinal ale myslim si ze si ich moc skoro zastrihol. uz by som ich nepresadzal ked ich mas na kvete. jednoducho to uz neries a len sa staraj aby im nic nechybalo a dobre to ukociruj. chalani maju pravdu nie vzdy viac kvetin znamena vacsi vynos. ja som ich nikdy do boxu netlacil najviac kolko vojde. ak pozres moj prvy pest 2xMazar tak tam uvidis ze aj z dvoch kvetin pod 250W sa da urobit zazrak.
ONDRiX
tak dneska je to 23 den 12/12 co myslíte ?
Postman16
Zdar,
kytky vypadají pěkně ale zdá se mi že se táhnou za světlem jak vysoko máš povesenou lampu? Možná to jenom zkresluje fotka ... ty to zalíváš všechno ručně?
ONDRiX
cus světlo mám tak 30 cm nad +- 25 den jo zalívám ručně
ONDRiX
..
ONDRiX
tak holky dneska mají 30 dní 12/12
ONDRiX
.
RG45
Cus GRowre konečně je na co se dívat. At se dilo daří vypada to dobře.
ONDRiX
tak dneska je to 37 den 12/12 vysprchoval jsem jím květníky at se proplachnou od sraček
ONDRiX
..
ONDRiX
...
ONDRiX
tak co bando co na to říkáte ?
yabasta
No co rict.pekne salaty, mozna foto by nemuselo byt jen za svetla.
ONDRiX
zítra sem hodím něco bez světla jestli stihnu těsně před rozsvícením at nemají šok
ONDRiX
tak 42 den kvetu dle rady známého přepnuto 11/13 po týdnu ještě snížím na10/14
ONDRiX
..
ONDRiX
...
ONDRiX
ta včera jsem vzal nejmenší kytku Hazir auto a pujde na 3 dny do tmy
hostitel333
ONDRiX tak 42 den kvetu dle rady známého přepnuto 11/13 po týdnu ještě snížím na10/14// a jaký je důvod?// příjde mi to spíše jako blbost :), jinak na 42. den mi to příjde nic moc, ale tak do papírku tak něco bude, přeji GL a ať toho je co nejvíc a pořádně to dává :) a hlavně ať to dojedeš bez problémů...
ONDRiX
takové podmínky simulují přirozené klima, dává šanci rostlině ukázat možnosti své genetiky. tato technika přináší větší palice.. nic moc no to jsi mě moc nepotěšil :D ale je to pvní pokus příště to snad bude lepší.. a to hlavní do papírku něco bude :)
acheron
Ja by som teda povedal ze to je nejak takto: palice rastu z energie ktoru vyraba kytka zo svetla => cim viac svetla tym vecsie palice (viac - aj kvalitativne aj kvantitativne (mnozstvo hodin svetla)) , ale iba do urciteho mnozstva svetla, to je jasne, ze pri 16h svetla hovno pokvete. takze je treba sa drzat co mozno maximalneho mnozstva svetla ale drzat sa pod hranicou kedy kytka uz nevie ci ma rast alebo kvitnut.

Skratenie fotoperiody teda moze teoreticky akurat tak urychlit kvet, co podla mna vedie akurat tak k zmenseniu vynosu (menej dni svetla).

Zvysovanie obsahu THC pocas poslednych 2 - 3 dni tmy je diskutabilne. Obsah THC kolise pocas dna a noci cca o 3% v prospech noci, takze ma zmysel sklizet rano pred zapnutim lampy. Dalsie pridavanie tmy nema zatial dokazane dalsie zvysovanie obsahu THC.

Takze ja som teda za svietenie 12/12 plnou palbou W do konca a sklidit po poslednej noci, pripadne pridat 12h tmy, pre istotu, keby nahodov :D.
fiste
citace:
Původní příspěvek od acheron
Ja by som teda povedal ze to je nejak takto: palice rastu z energie ktoru vyraba kytka zo svetla => cim viac svetla tym vecsie palice (viac - aj kvalitativne aj kvantitativne (mnozstvo hodin svetla))...

Já bych spíš řek, že kytky přes den hlavně vyrábí cukry a přes noc je spotřebovávaj, ergo přes noc rostou a je zbytečný nechat kytky vyrábět cukry, který nestihnou spotřebovat..

Pár dní tmy nakonec se dává aby kytky spotřebovaly všechny cukry. Trochu povyrostou a zlepší se chuť výslednýho kouře.
strýček_Pompo
čau, tak jak ti to dopadlo?
orome9
mne jednou odišel balast a kytky dostali asi 2 dni tmy pred kosou. moc sem tomu nechcel verit, ale zdalo sme mi že jsou víc pocukrovaný, když jsem to tak v hlave srovnal z kolem predtím....
ale je pravdou, že fotosyntéza vyrábi glukozu a tá se spotrebuje v noci..
s tou hladinou thc v noci a cez den - to jako v noci je paldách 20 procent thc a cez den to thc odejde nekde, zmení sa na neco jiného a je tam toho pak 19,04 procenta...?
ten_hodnej
me naopak prijde ze kdyz na kytky kouknu v noci tak nejsou tolik osypany a naopak po rozsviceni se teprve osypou krystalkama az tak po 3 hodinach svetla, tudiz to podle me postrada vyznam kosit po dvou dnech tmy... spekulaci jsem tady videl hodne ale jeste nikdo nezmeril %thc u sklizeneho za tmy a sklizeneho za svetla...
ONDRiX
omlouvám se hoši byl jsem mimo bylo toho dohromady 468 ;) další fota taky bohužel nemám
dmtart
..čuus tak to ti přeju..i když se mi ta váha moc nezdá..nic proti..at se ti daří
Kalashnikova
Jako sorry ale je tam slabejch 250 geee, tem tvojim 468 g nikdo neveri

Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma