Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor > Galerie Mikropěstování

 
2. microgrow 2x25W CFL/125W CFL Bloom - Klikni zde pro originální téma
Mitch Buchannon
Po velkém úspěchu s právě dokončeným pěstem jsem okamžitě rozjel pěst další, tentokrát už pořádně a bez začátečnických chyb :).

Box: 46x54x70 nacpaný ve škříni :D
Osazenstvo: 4x Chocolope x Chocolope a 5x Chocolope x Jack Herrer ze semen od člena caseage ;)
Květináče: Objednané jsou 3,4l, do té doby přibližně 0,5l jak je vidět z obrázků
Půda: Gold Label Special Mix
Hnojiva: Biobizz Bio Grow a Bloom, na květ ještě Grotek Monster Bloom
Stínidlo: Objednané je stínidlo Hammer 40x50
Osvětlení: Přibližně 18. dní 2x25 CFL, poté Feliz 125 CFL Bloom
Tomsio
Dej tu lampu co nejníže to pujde.. takle se to bude tahat a poroste to pomalu.. :)
Mitch Buchannon
Jj, zítra to předělám. Mimochodem už jsou druhým dnem na květu ;).
Tomsio
Jak dlouho si to měl na květu? Vypadají jak kdyby měli za sebou max tejden.. :)
Pokud chceš jéct pouze CFL.. tak pořiď 200 - 250W red CFLko a jeď pod tim celej pěst.. :) A máš tam vůbec nějakej přístu a odtah vzduchu? :) Na fotkách nic nevidim.. :)
Mitch Buchannon
Přibližně 18 dní to bylo na růstu, teď už 3. den na květu. Hele a pro mě 125w v pohodě stačí, kupovat 200, 250 W to je na mě moc. Jinak nahoře je větrák na odtah a u lampy je taky větráček, dole pak nechávám díru na přítah. Teplota se drží okolo 27-28 stupňů. Mimochodem už mám postavenou novou stříšku se dvouma odtahama a pak přidám ještě nějaký ofuky ;)
SarumanCZ
nejsou jeste moc maly na prepnuti na kvet? pod tema slabsima usporkama to dyl roste,slusne se mi osvedcila na rust 125w az mi to prekvapilo tak zkus na dalsi kolo zapremejslet myslim ze by se to vyplatilo..
Mitch Buchannon
No, jsou i nejsou. Tohle jsou sativy a ty se ještě vytáhnou a kvetou 8-9 týdnů, pod úsporkou možná ještě o něco dýl a jelikož je pak přesadim do velkejch květníků, tak budou mít kořeny hodně místa a to znamená že kytka ještě poroste. Chci z toho mít prostě takovou buš ;)
SarumanCZ
Nejsem si jistej,jestli si neudělal trošku chybu s tou sativou,ona ta usporka nema moc intenzivni svetlo, a takovejch 30 cisel od lampy ty palicky budou hodne ridky,ale ode me ty rady ber s rezervou nejsem zadnej zkusenej grower,do ted sem jel jen balkonek a parkrat v boxiku s nevalnejma uspechama,takze ti drzim palce a budu sledovat jak to jede :)
Tomsio
CFLko jsem teď odjel 4kolo.. a neumim si představit ještě slabší než mam já.. (200W red) První 2 kola světlo dobrý.. pak se neskutečně vysvítila.. a teď jdu na sodík..

Měl jsem sativu.. a i tak na 18den je to hodně slabý.. koukni na muj 18. den .. (uvědomuju si nepoměr ve W.. ale stejně..) Podle mě si to měl nechat ještě jéct na růstu.. pak zastřihnout, přesadit a následně pár dní na to přepnout.. Na CLFko se nejlíp hodí když tam uděláš síť.. a hlavně to chce tu lampu dát co nejníž.. ;) Teď z toho budeš mít "košťata" :D a pořádně to neprosvítíš.. :)

Jen muj názor..!! :)


Měj se
Mitch Buchannon
Hele asi takhle: jsou to regular semínka od místního člena, na začátku měly možná 3 dny špatnou periodu protože blbly hodiny a svítíl jsem jenom 50W, to na ně určitě mělo vliv, ale na moje potřeby těch pár desítek G v poho stačí ;) Jo a to CFLko-až se vysvítí, koupím nový-možná už sodík, ale zas nemám tolik peněz takže vše postupně ;)
Mitch Buchannon
8. den květu. Kytičky tvoří nová patra a mají se skvěle, už dostávají 1ml Grow a Bloom.
Aloneee
Zdarec, pěknej pěst, určitě budu sledovat :)
Ten monster bloom od groteku mas v prášku? Jakou barvu ten prášek má? Mam doma monster bloom a vegetative grow buster a nevim jakej je jakej :( diky moc za radu
sWei
podle mě si přepnul moc brzo mohl si je zastřihnout a zaplnit pořádně celej prostor navíc jsou dost mladý
Mitch Buchannon
Velký upgrade:
komponenty dorazily a tak jsou kytky ve 3,4l květnicích, nad úsporkou je stínidlo 50x40, nahoře jsou 2 velké odtahy a u úsporky 2 menší větráčky.
Bylinkář
Zdravím tě kolego,
dneska jsem si prohlížel Tvoje první vlákno a musím říct, že 2. kolo vypadá mnohem lépe. :bravo:
Držím pěsti a budu sledovat.
Peace
sWei
nějaký UP?
Mitch Buchannon
Jj dneska budou fotečky. Tenhle týden jsem měl fakt napranej takže nezbylo ani trochu času na fórum.

Btw. dal jsem na Vaše rady ;) a uznal, že na květ bylo ještě moc brzo tak jsem je dal zpátky na růst a zpátky na květ je přepnul 3. 1. Určitě je to trochu stresne, ale myslím si, že nijak zásadně. Aspoň už vím do budoucna v jaké velikosti vzhledem k boxu přepínat.
Mitch Buchannon
Tak je tu update. Teď už definitivně 6. den květu, bohužel mám 4 samce, čekal jsem tak 3 a jedna z femin je mutant, ale co, snad z toho něco vyroste.

Hnojím 2ml Bloom a 1ml Grow.
Mitch Buchannon
A detailněji ;)
Tomsio
Promiň jestli budu rejpat, ale neber to vůbec zle.. :)

Podle mě největší chyba je že máš reguléry, nezaštípnutý, krátkej růst, a to ještě pod CFLkem.. Já bych koupil feminy.. nechal je na růstu déle.. rozhodně bych zaštípnul a vyplnil prostor..
--->
Teď tobě se stalo že si měl regůléry.. máš tam samce.. ty vyhodíš.. máš tam nevyužitej prostor a ze samiček budeš mít pouze "košťata" protože to máš pod CFL který má účinost několik cm.. tak samičky nemůžou přijímat tolik světla..

Určitě pro příště zkus koupit nějaký f. semena.. za pár kaček.. stačí tě klidně i 4 kousky na ten prostor.. pak to necha na růstu dlouho, zaštípni a vyplň prostor.. :) určitě to bude lepší výsledek :) :) :)

Teď už s tim fakt nic neuděláš tak snad příště zvolíš jinou cestu :)

Nic neber ve zlém.. doufam že někdo jiný mě popřípadě opraví.. :)

(klidně nech smazat)

Peace

EDIT: Vim o čem mluvim.. taky jsem teď měl 3 košťata.. žádná radost.. :(
Držim palce :)
Mitch Buchannon
Chápu to, tyhle regulary necham dojet a aspoň už vim, že regulary už nebrat. ;) No a na nějaký pořádný feminy se složíme s kámošema, nebo si obstaram řízky jestli jeden týpek rozjede matkárnu.
Darsilius
Jn, jak říká Tomsio výš, Škoda pal svítit na jedno koště. Ty řezy jsou fakt ideální volbou pro slabou wataz, koukni ke mne do tématu je někde dole tady v mikropestovani, jel jsem poprvé indoor bez valných zkušenosti, jen jsem tu studoval...
Mitch Buchannon
Po dlouhé době update, 52. den květu.
countryboy
Zdar, ako to dopadlo?
Mitch Buchannon
Bylo toho asi 30g a bylo to super :D
Jazz
Tak snad už příště to bude bez začátečnických chyb;-)ale dopadlo ještě dobře!!


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma