Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Komunita > Úvod do Groweru

 
Ahojte - Klikni zde pro originální téma
Kalos
Ahojte
Aj ja som tu nový tak pár slov o mne. Nikdy som nepestoval , vždy len kupujem.Chcel by som si vypestovať niečo sám. Už pár mesiacov cez google hladám informácie a vždy ma to zaviedlo na stránku grower.cz . Veľa informácií som našiel ale na pár vecí sa ešte potrebujem popýtať. Plánujem len také mini pestovanie 70W sodík ,nejaký menší priestor a metódou Scroog. Teda aspoň tú som našiel pre mňa ako najideálnejšiu. Ak niekdo už pestoval z takou slabou sodíkovkou bol by som rád keby mi napíšete pod príspevok alebo súkromnú správu.
Ďakujem
a prajem pekný deň.
Nif
zdravim,

prohlidni si forum mikropestovani, urcite najdes co hledas.

http://grower.cz/forum/forumdisplay.php?forumid=36

at se dari
Kalos
Nif ďakujem určite si tam každé jedno téma prečítam a budem hladať veci ktoré mi napomôžu :) Len 2 veci sa mi nepodarilo zistiť . Do akej výšky mám dať mriežku.To by som ale nevidel ako taký problém skorej do akej výšky dať svetlo. najradšej by som to dal akosi na retiazku aby sa výška dala nastaviť.No skúsim niečo odkukať z témat iných užívateľov .
Nif
Nevim jakou mas skrin, takze svetlo zaves do takove vysky, aby u vrcholku bylo dostatecny teplo. Staci abys tam udrzel ruku. Nebo ho zaves nahoru a uz se dal nestarej. A na zaves svetla jsou dobry tyhle dve veci.

http://www.growshop.cz/katalog/deta...ystem-pro-lampu

http://www.growshop.cz/katalog/deta...g--2ks-v-baleni
Kalos
Ďakujem veľmi si mi pomohol .Jednoducho spravím výšku vyššiu ako som chcel a objednám ten závesný systém z prvého linku. Počuj mám ešte jednu otázočku . Veľa pestovateľov používa pod lampou sklo ale nikde som nenašiel ako to sklo uchytávajú pod tú lampu. Tiež sa dá kúpiť nejaké špeciáne ako ten závesný systém ? Alebo mať tam sklo nieje nutnosť a stačí jednoducho dať lampu vyššie aby to nepieklo na kvetinky .
!ZAU!
cau.Davat sklo pod 70w je blbost!70w skoro vubec netopi.Jakou mas ventilaci?Kdyby jsi ale trval na tom skle musis pouzit specialni borosilikatove sklo.
Kalos
!ZAU! Aha .. Ja iba dnes skladám skrinku ventiláciu doriešim až bude aspoň kostra hotová.Tipujem že použijem nejaké PC vetráky na prívod a odvod vzduchu.Ak by si vedel o nejakom dobrom čo by si mi odporúčal k 70w tak mi kludne pošli link . Rád si nechám poradiť keďže doteraz som nikdy nič nepestoval :)
!ZAU!
Budes pouzivat pach.filtr ?
Ja jsem pouzival tenhle.Zacinal jsem taky s 70w a bylo to v pohode.Kdyz ho das jako odtah ze skrine a udelas pasivni pritah nebudes mit zadny problemi.Plus jsem pouzival PC vetracek kterejjsem namiril na lampu+jeden PC vetracek na ofuk.Ten vetrak neni nejlepsi ale da se namontovat do potrubi a udat na nej podomacku pach.filtr.Kdyby neco ptej se.http://www.elima.cz/obchod/euro-1-p-7259.html


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma