Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Léčitelství

 
Spätná dekarboxylácia - Klikni zde pro originální téma
acheron
Zdravim, mam taky problem. Varil som palice v brutnakovom oleji (vraj najlepsi na lupenku) ale material nepresiel dekarboxylaciou. Varil som to x-hodin ale iba vo vodnej lazni, takze teplota oleja nepresiahla 100°C. Je dekarboxylacia ucinna aj ked prebehne az po samotnom vareni oleja/maste?

+ Ako je mozne ze klasicke poskliznove mlieko je psychoaktivne, aj ked kanabinoidy nepresli dekarboxylaciou?

Diky za odpoved, ak sa niekto najde :)
Jaguar
Ahoj, co vím tak dekarboxylace probíhá přirozeně pozvolně při sušení a dalším zrání, to znamená, že není nutno dosáhnout 120C, aby k dekarboxylaci došlo. Po X hodinách na vodní lázni jsi dosáhnul obdobného výsledku jako 30 minutovým pečením konopí při 120C.

Což by měla být i odpověď na druhou otázku.

Mimo to, podle novějších poznatků není žádná dekarboxylace pro léčbu ani potřeba, naopak to má nežádoucí psychoaktivní účinky a část látek se místo přeměny teplem zničí. Psychoaktivita je běžně považována za známku dobrého materiálu (např fénixovi slzy), to je ale přežitek, THCA, která není psychoaktivní by měla být stejně léčivá jako THC nebo alespoň v ekvivalentu toho, že při dekarboxylaci se část zničí.
acheron
Diky ti za rychlu odpoved :) . Tvoje tvrdenie potvrdzuju aj na strankach konopijelek, kde udavaju ze dekarboxylacia prebieha aj pri 90 stupnoch , kde je potreba zahratie po dobu 1,5h. Kedze ale masti a oleje vsetci varia x hodin a na x krat, tak je teda nejake pecenie alebo akekolvek zarievanie nad 100°C koly dekarboxylacii zda sa uplne zbytocne.
High
Zravim.Nejlepší dekarboxylace(kurva to je slovo) je podle mě časem.Prostě dobře usušené hulení naskládat do zavřené velké papírové krabice(aby to dýchalo) a na nějakém suchém a temném místě nechat alespon 2-3 měsíce odležet odležet.
Třeba u vodního hašiše je to dost znát jestliu se dělá z čerstvě dosušeného nebo i půl roku starýho bordelu.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma