Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
Guerillova galerie - Klikni zde pro originální téma
guerilla
Zdravím,

cílem tohoto vlákna bude ukázat změť různých momentek od různých členů a z mé práce s vhledem do nových, neokoukaných odrůd, na kterých jsem v poslední době pracoval.

Prostě taková všehochuť:)

Fotky novějších odrůd jsou primárně z období selekcí, takže se nejedná o zcela objektivní obrázek toho, co dokáží;)

Enjoy

1. a 2. obaly + semínka posledně selektovaných odrůd
3. takto to začíná…
4. ... a pokračuje, než…
5. ...se udělají řezy pro selekci :)
guerilla
600W,
cocos,
Canna A+B, PK13/14

9ks, 120x120cm = 585g

1. 49. den 12/12
2. 62. den 12/12
3. ze sklizně
4. a 5. výsledek
guerilla
Kříženec, který v sobě nese geny OG Kushe. Absolutní laskomina. Na foto fenotyp G4 sativa feno.

thread od jednoho zdejšího člena http://grower.cz/forum/showthread....16&pagenumber=1
guerilla
Vlastní kříženech Northern Lights x Kill Bill.

K1 je sativa feno, rychlý růst, po přepnutí nárůst o 200-300%. Květ do 63 12/12. Sour diesel aroma, silný ale příjemný.
guerilla
Odrůda, která kvete 70-75 dní 12/12, pestíky příliš nehnědnou, tudíž odhad sklizně pouze přes mikroskop, avšak časové rozmezí viz výše. Průměr 54g/rostlina a nezastřižené!

Díky nárůstu cca o 250-400% od přepnutí opět krátký růst, tudíž ve výsledku stále na úrovni tolik oblíbených indik, které jsou rychlé v květu, ale pomalé v růstu (např mazar, růst až 30 dní, květ 55-60 dni). GTH růst max 10 dní a květ max 75 dní, proto se není proč obávat sativ a jejich delší doby květu :wink:

Rezistentní proti plísni, květena podle vzdušné vlhkosti kompaktní až viz foto, což je výsledek vzdušné vlhkosti kolem 70-80% !!!Snese, ba i v pozdějších fázích květu vyžaduje větší EC, ostatně jakákoliv rychle rostoucí rostlina má vyšší požadavky na výživu. Přehnojení snáší statečně bez velkých projevů.

Tropické aroma (směsice tropického ovoce), jemné chuti a velké síly, hodně high - vesměs jako všechny odrůdy, jenž mají převahu sativa genů (K1, G4, MH, SSH, GTH, AH). Velmi chutné, ostatně jako vše co mám, jenž se seznalo s velmi kladnými referencemi.
guerilla
Nižší, vytáhne se přibližně o 80-100%, jediná indika, kterou mám. Květ do 63 12/12, dá se již kolem 55-58 12/12.

Kompaktní, vůně i chuť jemnější varianta sour diesel aroma K1 fenotypu.
Díky pomalejšímu růstu a menšímů nárůstu po přepnutí je vhodná především do aeroponických a hydroponických systémů - snažší ukočírovat jak hybrid nebo sativa gen.

Spodky také pěkně prorostlé - druhá fotka.
guerilla
Bohužel nejsou jiné fotky, možná časem…

Hybrid nesoucí geny v Holandsku tolik populární Amnesie Haze. Tento fenotyp kvete do 70 dnů 12/12 (63-70).

Stavy jsou až psychedelické:frog:, velmi zajímavé a silné, na sativu dosti kompaktní květena, která se blyští pryskyřicí. Ano, ta hnědá kapička je pryskyřice :wink::sun:

Mám ještě jeden fenotyp, M4, který zdědil více aroma po Amnesia Haze, osypaná taky řádně, jen delší květ až k 75 dnům 12/12 a trochu otevřenější stavba květů. Fotky v jiném příspěvku.:sun:
Dr_paradox69
guerilko tu hnedou kapku sem mel na jedne blueberry kery jinak staly uplne za picu taky,ses si jistej ze to neni od nejakyho brouka co to vylucuje?ja sem si nad tim lamal hlavu,co to muze byt,pac se mi nechtelo verit ze je to z te kytky,sic byly pryskyricny pekne ale jinak vzhled a vune a vynos staly za hovno,konzistenci to melo medovou a chutnalo to trochu sladce,moc hasisove prave ne...
guerilla
Nevím jak u tebe, ale ano, jsem si 100% jistý, že to byla pryskyřice. Táhlo se to a lepilo jak šlak :smoker:
benjichaouat
Mel jsem to same na delahaze. Je to opravdu pryskyrice a vyjimecny ukaz, od vicekrat jsem se s tim nepotkal a ani o nikom nevim, kdo to videl na vlastni oci, gratuluju ti k ni.
Dr_paradox69
jj tahlo se to fest,vsiml sem si ji este kdyz byla skoro cira,tehdy sem do ni zlehka dobl a ochutnal,casem sla do medova,ale po ususeni sem ju uz nehledal,pac se to nedalo kourit...
u tebe se neni cemu divit kdyz tu vidim ty krasky...
Jaguar
Ahoj, krásné fotky ! :)

Podobné kapky se z mých zkušeností objevují na těch nejobsypanějších modelech, např. Mazar. Ale nemá to nic společného s pryskyřicí, ze které jsou tvořeny trichomy... Je to koncentrovaná míza, nádherné sladké chuti. Rád si na takové kapce pochutnám, kouřit se to nedá, protože to je vlastně "sirup". Bylo by fajn mít takové sladidlo :) Připomíná mi to sladidlo z agáve, akorát hustší.
guerilla
Díky všem za K! a slova chvály:)

To Jaguar:

Pravda, že jsem to chutnat nezkoušel, nenapadlo mne to, takže tady oponovat a srovnávat nemohu. Každopádně jsem přesvědčený o tom, že míza to nebyla, viz níže.

Ono se to nedá hulit z jednoho prostého důvodu - je to koncentrované a tudíž to neproschne, následně neprohoří tak dobře, jako když je pryskyřice v malých trichomech, které jsou navíc na rostlinné složce, jenž umožńuje "dokonalé" spalování.

Postupem času více a více tuhla, ale ve středu i tak zůstávala měká, poněvadž prosychala velmi pomalu. Při tomto zjištění jsem ji rozmázl okolo paličky a tím historie končí.
guerilla
Cca 60 dní 12/12, čiré trichomy a velmi tropické haze aroma.
guerilla
Tímto vzdávám hold Double Gumu, který dělal vždy radost, ale naneštěsí byl zastíněn novými a lepšími odrůdami, ktéré potřebovaly místo, tudíž se odebral do důchodu a následně se naše cesty rozdělily.

Dostal se ke mně náhodou, ze začátku jsem myšlenkou rozjet levná semínka moc nadšený nebyl, ale pak jsem si řekl "proč ne, dám jim šanci" na popud kamaráda, který jej vybral.

Výsledné feno bylo nejsilnější rostlinou a de facto jedinou, kterou mělo smysl zachovat. Ukázal mi, že i z levnějších semínek se dá rozjet něco hezkého, co stojí za slovo, avšak mi též ukázal, že je to hodně o štěstí.

Double Gume, odpočívej v pokoji, zůstaneš v mnohých srdcích navždy zapsán a budeme na tebe v dobrém vzpomínat.

Jedna éra končí, nová, o krůček zase dál začíná :rip:
guerilla
Kokos
Canna A+B a canazyme
600W









detail na menší sestřičku
guerilla
Kokos
Canna A+B a canazyme
600W

O cca týden déle kvetoucí sestra M3 (termín cca 70 12/12), více sativa - více tropické aroma, více osypaná, ale řidší a o něco listnatější. Kompaktní jako indika to není, ale stuktura dobrá, rozhodně to není nějaké chmíří nýbrž pěkný, ucelený květ.
guerilla
Dostaly se ke mně od kolegy pěkné detailní fotky květů.

Nelze jinak než se podělit :)

400W,
10 rostlin,
Hesi a kokos
420g



Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma