Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Odrůdy a Šlechtění

 
Vymena semen a odrud. - Klikni zde pro originální téma
zlobivejkluck
Vymena vlastnich semen Pro vsechny fajnsmejkry, zahradkare, semenare a dalsi lidicky ktery by chteli posmelit vlastni semena, jak AF tak klasiku, proste cokoliv.
zlobivejkluck
Zdarec, jestli je tu podobne tema tak mi to prosim reknete, docela peclive jsem to tu projel a nic nenasel. Mam nejaky vlastni seeds, jsou to crossy mezi Mazar od DP, Skunk1 od SS a Kalashnikova od GHS. Trosku jsem je v bedne postresoval a ejhle zadarilo se, udelali samci kvet tak jsem je nechal samospadem opilit, takze to nemam rozdeleny, letos se to odjelo u kamika na zahrade a par kousku v boxu, vypadali dost slusne a vsechno pekny samicky, kdyby nekdo chtel rad jich par za nejaky jiny vymenim. aby bylo na pristi rok zase co do pestrosti.
sWei
to by mě zajímalo kdo by chtěl měnit semínka který jsou oprcaný hermáčem
zlobivejkluck
nebyli to puvodne hermaci ale samice ktery nasadili samci kvet az po dostatecnem stresovani. Cetl jsem o tom na foru DP tak jsem to chtel vyzkouset, je to jeden ze spusobu feminizace ,.)
sWei
zajímavý a znáš někoho kdo to zkoušel? Nezhermily pak kytky s těchto semen?
zlobivejkluck
Jo odjelo se 10 kousku u kamose na zahrade a 2 v boxu, a vsechno byli samice, takze zatim dobry, ale 12kousku z fakt hromady semen zase nejni zadnej poradnej test. Uvidi se jeste pristi rok.
ZOO68
Jakým způsobem probíhal ten stres?
zlobivejkluck
Uprostred tmy kdy bylo 12/12 se na pul H zaplo svetlo, nepravidelne. Obcas preschnuti, obcas preliti, a vykyvy teplot vetsi nez 10stupnu nekdy skoro az 20 taky nepravidelne, stecilo takle trapit 14dni tyden po prepnuti a bylo vystarano.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma