Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
Maximalni pocet Wattu. - Klikni zde pro originální téma
Maxik
No a je to.. Nadherna skrin' az budu mit digital hodim neco do galerii. Stara vycistena lednicka s 3 vetrakama 80*80mm (od zdroju pocitace) dole na zafoukovani, a 3 na odtahovani horkeho vzduchu nahore... Jelikoz kazdej vetracek ma tech 80m3 za hodinu mam 240m3 za hodinu... ALE...... Problemek... Jakou davat lampu... Elektrina neni problemem jak jsem psal drive.. Rozmer skrini je 80*80*160cm a nekdo rikal ze mu na takove plose pri 400W sodiku chcipli, a proto radeji 250W...
Co myslite vy? Utahne mi to chlazeni 400W sodik? Neuskodi velky vykon svetla kytkam? Co o tom myslite, predem dekuji za odpovedi a rady.
YoungGanjaFarmers
2 vevejka, co to je ten euro vetrak? kolik kostuje?!! taky potrebuju odtahovat primo od vybojek... diky
YoungGanjaFarmers
bohour- myslis ze by to euro bylo schopny uchladit 2 vybojky-400w, najednou, pokud by byl odtah primo od nich- pomoci toho stinidla s folii a odtahem??? mam skrin 1,2x1,2x1,5- jaky euro by mohlo stačit???
diky .....
satori
No skúsim ti odpovedať za BohouRa. Teoreticky by to 100m3/h zvladnut mohol, no asi len v takom pripade, keď bude uzavrety okruh chladenia výbojek a bude nasávať aj fúkať von oknom, s tým, že vonkajšia teplota bude dosť nízka. T.j. možno v zime alebo v chladnejších mesiacoch. Inak by som dal na každú 400W odtah min. tak 300 m3/h. No sú maníci, čo majú COOL TUBE zapojené bez ventilátora a teplo sa odvádza samé na princípe komína...

Samotne vetranie skrine (nie chladenie výbojky) by malo vymeniť komplet vzduch v skrini tusim 50 x za hodinu, takze treba vypočítať objem skrine a máš to! Inak je to fo FAQ ;)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma