Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
ANKETY a HLASOVÁNÍ - Klikni zde pro originální téma
Ant
Tohle téma jsem založil protože si myslím že dobrá věc by se měla podporovat :) a když chce člověk něčeho dosáhnout tak by se tomu měl snažit pomoct ......... a proto bych zde rád shromažďoval různé odkazy na právě probíhající ankety a hlasování a pokusit se aspoň trochu prosadit na internetu " co si kdo myslí o marihuaně " a dát najevo veřejně tento názor !!
Protože čím více lidí se zapojí to takovéhle věci tím blíže jsme ........ ;)


Takže tady zrovna jedna probíhající anketa

Snad všem známá anketa na Legalizaci


K otevření tohoto támatu ně přivedla právě tato anketa v které do dnešního dne hlasovalo 270lidí :( ( Přesto že Grower má přes 5000 členů ) :(
greedy23
Jenze z tech clenu ma tak 60 procent 0 nebo 1 prispevek takze se to neda podle toho objektivne soudit¨...

jinak sem hlasoval...
Ant
No jasně ale i když mam třeba jen jeden příspěvek tak je to snad jedno důležitý je že ty lidi existujou a něco chtěj ale nic pro to nedělaj :(
Hicks
Přesunuto => Přetříďění Grower členů ?
Ant
..... díky ale tohle je už trošku něco jinýho já sem tohle téma zakládal kvůly ANKETÁM a HLASOVÁNÍM takže to vezmu a hodim to jako samostatnej návrh. :)


**** ANKETY a HLASOVÁNÍ **** .... zatim
uzzi
né že bych vás chtěl odrazovat od týhle bohulibý činnosti ale myslim že je to zbytečná ztráta času, k těmhle anketám se stejně dostane tak asi pár stovek lidí což je naprosto zanedbatelný procento populace a aby se něco prosadilo v parlamentu v tomhletom složení tak to se mi zdá naprosto nemožný když tam seděj lidi jako ransdorf, špidla, severa atd
_____________
born to be high
eMson
... teda system me eliminoval - to je gut dikes za administraci :D koukam, ze ani nedopatrenim se nemuzu vecpat nekomu na nick...
Ant
Cože ......... kde je Unregistered ???


Já chápu že je to boj s větrnými mlýny ale aspoň trošku se to pokusit zlepšit stávající situaci ............... nebo se na to všechno vykašlem a necháme to plavat a nic se nezmění . KAŽDEJ BY MĚL (alespoň) ZKUSIT PŘISPŮSOBIT SI SVĚT K OBRAZU SVÉMU.

Takže proč se na to vykašlat protože je to skoro zbytečný boj..... kdyby se snažil každej druhej člověk tak věřím že by všechno bylo jiný !!! :) ...... ale bohužel když to je SKORO na nic tak proč se vůbec pokoušet :(
eMson
No, ted to asi nedam tak dobre dohromady, jako se mi to povedlo minule, ale alespon to zkusim...

Ankety jsou problemem hned z nekolika duvodu:
1) Jsou opravdu nepatrnym vzorkem populace.
2) Jsou v podstate nekontrolovatelne (jinak by to musely bejt dotazniky s rodnym cislem event. jinou formou odliseny, aby nemohl vzniknout problem toho druhu, ze jeden clovek bude v teze ankete odpovidat vicetkrat).
3) Vetsinou jsou brany dost s nadsazkou - pratele ruku na srdce, kdo z Vas neodpovida v ruznejch anketach stylem "na blbou otazku blba odpoved" - ja tedy obcas jo.

proto jsou alespon tedy pro mne ankety opravdu nicnevypovidajici zalezitost.
Mias
tak co treba anketa na thema.......kdy chodime spat?????????,,tak nic......zatal :smoker:
Mias
jo a de tu spatne cas????????????dnes v 22:53 je 23:53 nepatrne ale prece
tim180
no jo bych rad hlasoval ale nevim kde.Jo a jde i o lidi kteri nemaji net a radi by hlasovali o legalizaci aby sme ji tu konecne meli znam jich ohden uz bi se mohla konecne sprostredkovat nejaka akce celo republikova a rozhlasena tak aby o ni kazdej vedel. a verim tomu ze bi to proslo

cuz mejte se tim
Ant
To : Mias .............. hale co takle anketa kdo nejvíc zasírá na Grower zbytečnejma příspěvkama . :grrr:


To : tim180

To je učelem tohoto tématu aby lidi věděli kde hlasovat a jenom, tady klikli na pár odkazů a bylo to ........

Hned dva odkazy ( na ankety ) jsou tady u mého prvního příspěvku . :D

A celorepubliková akce je MMM (uvodní obálka posledního čísla Groweru ) ......... každej rok na letné a po hodně městech ve světě : )
negzi
Internetový ankety jen těžko ovlivní legalizaci ..
yTUmama
hlasujte
Al-Ban
http://web.volny.cz/noviny/diskuse.php
Je tam teď anketa, jestli by měla být ganja na lékařský předpis, tak jestli se vám chce, klikněte si :). Ale pokud možno co nejdřív, tam jedna anketa zpravidla moc dlouho nevydrží.
m.y.s.e.l.f
Je to malinká zanedbatelná polská anketka, ale aspoň něco než nic, ne ?
http://www.ankieta-marihuana.prv.pl/ :smoker:




Pro nepolsky hovořící přikládám volný překlad: ;)
citace:

Kouřil jsi někdy marihuanu?

* Ano, jednou.
* Ano, občas si zakouřím
* Ano, kouřím vždy když můžu kouřit
* Ne!
* Co je to? =)


Ant
Klcí máte u mě Kčko :) .... už sem myslel že tohle téma je už mrtvé ale VI jste mu opět vdechli život :) ...... jsem tak šťasten že skoro pláču :)
Taker
Tak sem hlasoval na tý polský stránce. A podle myselfovo překladu sem tam nejspíš říznul vobčas. No a tak to taky je.
smokerson
Taky bych tu mel jednu zajimavou anketu je primo na Groweru a to tady http://grower.cz/forum/showthre...=&threadid=8055 :smoker:
smokerson
Cauvajs:sun:
A mel bych tu dalsi anketu ktere by se meli vsichni Groweři zucastnit je uplne dole na tydle strance je tam i diskuze ve ktery muzete vyjadrit svuj postoj :smoker: http://www.novinky.cz/01/49/49.html
gunman
tá poľská sajta je už preč...
cantrell
Kto ma moznost nech hlasuje!!Ved to pomoze kazdemu kto ma s hulenie nieco do cinenia.Ja si osobne myslim ze toto hlasovanie je za spravnu vec!!!

Hej a chcel by som len podotknut ze ROBOS ma fakt fest bombove citaty!!!Ma na to hlavu a uznavam ho!!!
yTUmama
chECHE,VOCHOMŮRKA UDĚLAL ŠMIKANEC RADIKALIS.
adamo
cool
Taker
Hele těch konopných anket nejsou zas takový kvanta abyste to nezvládali. Ani to neni tak těžký, prostě vodevřete danou stránku, kde stačí 2x kliknout myší a je to a pokud de vo čas tak i těm nejpomalejším to nemůže trvat dýl než minutu. Čili, tady je odkazů na něco přes 5 anket => neni to víc jak 5 minut, a když povážíme že každej hlasuje jen jednou za život neni to tolik :-)
yTUmama
lepsi je vyhlásit než hlasovat
Mellian
tak jsem si zahlasovala a hned mám lepší pocit....:-)
JirikDC19
Kliknul jsem si :) , i kdyz nevim jestli to ma nejaky smysl. Stejne si myslim, ze se tento problem jen tak nevyresi - mozna az stat prijde na to jak by na tom mohl vydelat. A neco jako huleni se celkem spatne zdanuje. Tak jako tak budu porad vsude hlasovat pro LEGALIZACI. :wink:
A proc ne, tech par sekund se da pro to obetovat ...
Reza
Aspoň zkusit se to musí!
Shadoow
Hlasovat se musí jinak to nejde a když nepomúže hlasování tag valný schromáždění lidí na legalizacy tý naší léčiví byliny:D
kernelerror
Tenhle thread je o jednej zajimavej ankete /KDU-CSL HomePage/...

;) ;) ;)

http://grower.cz/forum/showthre...16&pagenumber=1

:bong:

PS: ctete do konce... opravdu zvlastni...
chOdec
KDU-CSL je fakt zlo... :(
cru_ci_fix
Tiez som hlasoval!
Aj ked si myslim, ze to asi ziadny ucinok nebude mat, ale hlasoval som s tym pocitom, ktori mi dava nadej a postupne ma zbavuje myslienky, ze ludia su so vsetkym nespokojny, ale nic preto nerobia. Je to sposobene touto mentalitou naroda a je len otazkou casu ako sa to ... Preto by sme sa mali, uz konecne zamysliet nad tym, ci toho robime dost, a ci mame na viac. Ked sa o teba stat nevie postarat, musis sa postarat ty o stat. Cas je najlepsi liek a len cas neklame. Preto aj taketo male ankety, ktore posobia bezvyznamne, maju neskutocny vyznam, pretoze davaju jednotlivcovy pocit, ze v tom nieje sam. Ved v jednote je sila. A citim, ze tato sila s postupom casu a skusenosti bude rast. Ako rastlina, pred ktorou maju niektori ludia strach, lebo sa boja nepoznaneho a nepoznane je pre nich zle. Preto musime byt pre tychto ludi ako starsi brat, ktory ich postupne toho strachu zbavy. Pretoze najhorsie, co mozes urobit je odsudit nepoznane. Vsetko tu na tomto svete ma svoje miesto a treba si to vazit. Ked si nebudes vazit sam seba a vsetko, co ta obklopuje, tvoje sny a nadeje sa budu postupne rucat . A clovek je tvor, ktory si zacne veci vazit, az ked o ne zacne prichadzat a zacne sa mu po nich cniet. Zieme taky zivot, aky si vytvarame. Je zbytocne plakat nad rozliatym mliekom a zobrat si s udalosti ponaucenie, vdaka ktoremu mozeme zit lepsi zivot. Ja viem, ze ako jednotlivec nic nezmozem a preto sa ucim vnasat svetlo do zivotov tych druhych. Niekedy musis poriadne padnut na hubu, abi ti tie ruzove okuliare, uz konecne spadli z nosa. Realita je tvrda, ale tym ze sa schovame nic nevyriesime. Zivot je zalozeny na kompromisoch. Len treba najst ten medzi realitou a tvojimi snamy. Zivotom sa musis prebijat minimalne tak tvrdo, ako je tazky. Ked sa naucime vazit si zivot, tak budeme mat pochopenie jeden pre druheho. Toto pisem preto, ze uz mam dost toho ake to tu na tomto svete je. S ludi sa stavaju sebci a myslia len na seba. Nemozeme zo vsetkeho len tazit, za vsetko treba "platit", pretoze sa moze stat, ze vsetko to, co si so sebou beries bude take tazke, az ta to stiahne so sebou. Ked sa naucime vazit si zivot, budeme si vazit vsetko okolo nas, lebo ZIVOT nas obklopuje.
Tak teda "Jeden za vsetkych, vsetci za jedneho"
bBoOrReE
NEMALO BY TO BYT V "Kurarne"
NATRAFIL SOM AKURAT NA TO A TAKEMU VYPECENEMU SA MI NECHCE DO TAKEJ VAZNEJ DEBATY PUSTAT.
atnelegalizovatnelegalizovatnelegalizovatnelegalizovatnelegalizovatne
wandrej
uzzi:Ransdorf sedí v Evropskym parlamentu,je to jeden z mála komančů který byli pro vstup do EU. Lidi který se objevěj na Groweru mi přídou minimálně jako hodně nevhodný vzorek populace pro jakýkoliv sociologický průzkum.
Shrek
No a kde to mas poradne zvirazneny aby to bylo vidět ja to nasel za dlouho
Joe
Prisel sem, videl sem, hlasoval sem!!! Tech 5 minut nikoho nezabije, zvlast pokud ma cas projit celou tuhle diskuzi a psat sem jak strasne je to zbytecny. Takze vas vsechny prosim, HLASUJTE
Dude
http://www.novinky.cz/07/04/96.html
vyzkouseli jste MARIHÁNU???
hehelum
Takovy palicky sem videl naposledy na kytce ktera byla zasazena v pulce cervna a dozrala na balkone:D:D, ze se nestydej davat tam takovy chudinky.
majdasag
legalizece nebo částečná tolerance by pomohla vsem tady nemuseli bychom se tolik ohlížet na vlastní zada
holt to tady nema žadnou tradici bude to jeste chvíli trvat si myslim
Lucifer
Souhlasím s hehelumem: ty paličky jsou fakt hrozný :D nějaký seno :D
:rasta:
hanz159
Checkujte tuhle stránku - je tam super anketa !NYRO WEB'Z


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma