Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Outdoor Pěstování

 
Jed na krysy - Klikni zde pro originální téma
Scotty
Nazdar,
chtěl bych se podělit o svou zkušenost se sviní lesní. Letos jsem slyšel o hodně předčasných sklizeních v přírodě, a protože se mi to taky stávalo, rozhodl jsem se rázně zakročit. Pár let zpět jsem zkrátka připíchl ke kytkám na zem vzkaz ve folii. Bylo v něm něco takového.

Ahoj houbaři, jelene, popř. z*rde - ( pro posledního jmenovaného je
míněno toto upozornění)
ty houbaři prosím pokračuj ve sběru hub a s tebou jelene asi moc nepokecám. No a jsme u tebe smažko, na začátek ti dám dobrou radu, vše co uděláš je na Tvé vlastní nebezpečí. Rozhodl jsem se pravidelně potírat palice jedné z kytek jistou látkou. Pro tebe je důležité to, že ti nějak neprodlouží Tvé jistě užitečné a plnohodnotné bytí mezi námi - a to bezprostředně po jakékoliv úpravě. Rozhoduj se tedy moudře a svědomitě, měj se.

Látku zde zmiňovat nebudu. Taky jsem jelena ani houbaře ve vzdálenosti 50m neviděl. A že by dál nedošel.

Jo, na vzkazu bylo fixkou dopsané „ Tak si naser - a pár oslovení“ - zřejmě jelen
Kambu
A proc to pises do Zakladnich pestitelskych informaci?? To jako chces timto rict,aby kazdy kdo pestuje v lese potiral palice nejakyma sajrajtama?? Nebo co tim si jako chtel rict? Podle me toto v Zakladech nema co delat.
Frenkus
tak napsaný bych to tam nechal, ale na kytku by jsem si nic nedával :( fuj to čo za sajrajt bych hulil
Scotty
Tak jasně, ja tu jednu kytku obětoval. Jak jinak chceš vyhubit škodnou...
bruno.kudrna
Zdravím
Ty vole souhlas s tebou.Tak na ně na zmrdy......
Zdárek:sun:
Kambu
citace:
Původní příspěvek od Scotty
Tak jasně, ja tu jednu kytku obětoval. Jak jinak chceš vyhubit škodnou...


A tim,ze nechas napsane líbezbríf u kytek,aby ti nikdo kytku nebral,jako pomoze?Clovek ti kytku vyskubne at tam mas napsane co chces :D proti zveri se muzes branit pletivem napr.je toho tady spousta veci.A jak s lidskou skodnou? co takhle si najit jine misto,kde lidi nechodi?urcite v tvem okoli takovych mist je.Ale psane psanicko a nejake strikani sajrajtu na palice nevidim zadny vyznam.Cau
Scotty
Dle mého názoru pokud to tedy to Hovado lesní vytrhá, tak to zřejmě nezkouří. A pokud ano, tak Tě může hřát pocit, že se buď posere nebo chcípne. A to je lepší než nic. I když vyberu sebelepší místo, nikdy si nemohu bejt jistej kdo to najde. Tohle nic nestojí, max tu jednu kytku - to už je na Tobě.
Kroko
Měl sem letos stejný problém, napadlo mě i toto řešení ale ten kdo to ukradne nemusí byt ten kdo to vykouři. Proto sem to zavrhl aby se podobny šmejd nedostal k lidem kteří toho nemají zapotřebí.
vv2
Tak jako vtip dobrý,a ještě lepší by byl dovětek napsaný nějakým zlodějíčkem,např odpověď: Také jsem jednu potřel nějakým svinstvem:-).Co bys dělal pak:-)?


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma