Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Nemoci Rostlin a Problémy

 
smutnice, svilusky? - Klikni zde pro originální téma
Skypp
Čauec.. 4kolo a zas mi tam něco lozi. Mohl by mi někdo poradit? Dik moc :/
Skypp
Ještě 1
MocnyOkurek
tohle vypada na smutnicky. Vem kobzol ukrej malej platek a najebej to na hlinu/kokos. Pokud se ti tam objevi larvy tak to mas jisty. Ja mel nejaky trosku mensi vyskyt tehle sracu a proliil sem to nejakym sciarid flyem s..neco a mam klid. Ale stoji ten prasek 300kc a je to na 10litru. . Ani kytkam to nijak neuskodilo.
Skypp
Je možny že mám smutnice i svilušky?
Skypp
Tak daval jsem lepove desky a pouzil biool. Vypadalo to tedy lip. Jenomze.. vcera jsem obevil celkem houf techto smejdu, asi svilusek? Byli jen na jedne kytce vtomto houfu a jen na 1 hornim listu. Mam tak tyden do kosy..muzu jeste dat ten biool? Ci je lepsi neco jinyho? Dik
Astronautr
OOOOOOu ty vole.... to vypada jak msice tezko rict tejden pred kosou otrhej vsechny velky llisty na kterejch sou a ruco je zkus houbickou mokrou co nejvic smejt ze zbytku kytek tejden pred kosou uz to musis zvladnout bez postriku jedine bac plant vitality plus ten muzes den az 2 pred sklizni tusim.
Skypp
No rikam bylo to u vrcholu a jen jedna kyti. Meli tam i pavucinu prave. Msice me napadly taky, videl sem takovy potvory venku na nakych kerech. To uz je vrchol mit smutnice, svilusky a msice dohromady..
tyson500
covece ty tam mas peknou zoologickou:))
ta prvni fotka vypada na svilusku i s vejcetem , to s tema kridlama je smutnice ( kup si ty zluty lepivy desky) a ty cerny srace tak to sou asi fakt msice...
kup vermitec a cely to s tim postrikej
jestli mas tejden do kosy tak to urcite nicim nestrikej ...jen to otrhej a pockej na kosu ....
strikat palice vermitexem a pak to hulit je jako bys kamosovi nalil jed do piti :))
Skypp
Zdrawim vas po delsi dobe jsem zase nasel cas na dalsi kolo a o5.. smutnice.. nevim kde se zase vzali jsem tedkom 10den po prepnuti a na lepovych deskach se zacali obevovat.. sice malo ale z predesleho kola vim ze jich bude vic.. otazka je jasna- cim ty .... zabit? Vtomto stadiu muzu jeste nakou chemku? Pouzival jsem tedkom preventivne rock effect . Budu moc vdecnej jelikoz jak vidite vzdy mam nakou verbez.. premyslel jsem ze koupim gnat off znato tu nekdo?
Martin666
rock effect je nejlepší řešení, radím to všem :-)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma