Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
200W/400W sklizeň na vánoce - Klikni zde pro originální téma
maxipalice
Dobrý den,
začínám s pěstováním a uvítám každou radu.

Teď něco o skříni a o všem kolem.

Skříň vlastní výroba 120*120*200 cm. Rohové sloupky ze dřeva a zbytek sololit natřený na bílo. Dveře celé oddělávací. Trochu to v noci prosvicuje v krajích ale jen trochu.
Přítah pasiv.
Odtah ven 250m3.
Světlo 200w CFL na růst a 400 w sodík na květ.
Ofuk malý ventilátor.
maxipalice
Teď něco k osazenstvu.
4x Critical hog
5x Original cheese
2x WW
3x Sweet n sour

dnes je to 12 dní co jsou v hlíně
všechny jsou z feminizovaných semen


Teď dotaz ohledně přepnutí na 12/12 , na stránkách Par.Seed. mají report a oni přepli na 12/12 již po 5 dnech. Trvalo to asi 17 dní než začaly kyti ukazovat pohlaví a pak hned květ.
Nakonec měli z 1 kytky 40 g.

Tak co vy na to ?
maxipalice
https://www.paradise-seeds.com/en/i...-atomical-haze/

Tak ne po 5 dnech ale po týdnu.
cflgrow
citace:
Původní příspěvek od maxipalice
Teď něco k osazenstvu.
4x Critical hog
5x Original cheese
2x WW
3x Sweet n sour

dnes je to 12 dní co jsou v hlíně
všechny jsou z feminizovaných semen


Teď dotaz ohledně přepnutí na 12/12 , na stránkách Par.Seed. mají report a oni přepli na 12/12 již po 5 dnech. Trvalo to asi 17 dní než začaly kyti ukazovat pohlaví a pak hned květ.
Nakonec měli z 1 kytky 40 g.

Tak co vy na to ?
cus,kdyz mas feminizovany,tak je pohlaví jasny a po 5 dnech růstu ze semínka je hloupost,přepnutí záleží na tom,jak mas zaplněný box atd
maxipalice
Proč hloupost.
Nechce se mi to opisovat tak to sem hodím z překladače.


Doc zasel balíček pěti feminizovaných Atomical Haze semen. Za méně než tři dny, klíčící semena dosáhla povrchu Jiffy Pots ", neuvěřitelně rychle něco Doc zřídka nikdy nezažili. On následoval doporučení Luc k indukci kvetení velmi brzy, přitom snížením denního světla období osmnáct-dvanácthodin již jeden týden poté, co Semenáčky se objevila nad hladinou. V tomto jednoho týdne od začátku roku vegetativního růstu, se sazenice byly osvětleny dvěma TLC 150 světel. Shodný se začátkem doby květu, byly transplantovány na 11 květináčů litru a přestěhoval se do květu místnosti, která byla vybavena dvěma 600 W HPS a jeden 400 W Osram SON-T Plus lampu, již ubytovávat některé indica kmeny, které byly v květu po dobu několika týdnů už. Po jednom týdnu do květu, pět Atomical Haze rostliny vykazovaly jednotné kompaktní chování růstu poté, co dorazil do tří internodií. O týden později, ale bylo asi 10 cm vysoký, s 5-6 internodií. Doc zprávy: "Velmi pěkné světle zelené rostliny. První opravdový odstín listy jsou velmi velké, a tam jsou již mnoho vedlejších větví na cestách. Dva z pěti závodech mají poněkud širší listy než ostatní. Nejsou vidět žádné preflowers ještě, což je pro mě věřit, rostlin konopí mají přirozený kvetoucí blokádu v prvních 2-3 týdnech, kdy se okamžitě, nebo velmi brzy vystaven kvetoucích podmínek. "Po třech týdnech ve fázi květu, první žena bílá chloupky se stávají viditelné a rostliny samozřejmě stále na protahování, zároveň urychlit jejich růst boční větve. V té době, oni měří 15 až 20cm, stále roste rovnoměrně. Po čtyřech týdnech kvetení, Doc uvedl: "Wow, rostliny mají více než během jednoho týdne zdvojnásobí svou výšku, měření 35 - 50 cm nyní! Mezitím se ukázalo, že jsou samozřejmě dvě nepatrně odlišné fenotypy, tři rostliny jsou velmi na sativa straně, zatímco další dva jsou také odhalují některé příznaky indica rysy, je nižší a kompaktnější než sativa dominantní fenotyp, a to i má širší listy. "
cflgrow
Jo,ale těm to kamo nerostlo 5 dni,nevšiml jsem si,ze si to opravil na týdny


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma