Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
DS150*Top Spin*Atami Wilma(Jack Herer, Liberty Haze) - Klikni zde pro originální téma
TommyGun
Čau zahradníci, jsem tady se svým druhým pokusem o 1,3g/w. Systém zůstává stejný jako minule.. Akorát řezy jsou z vlastní produkce a to Jack Herer(15x) od Sensi Seeds a Liberty Heze(1x) od Barneys Farm Seeds.. Kyti od začátku masíruji a byl proveden jeden zástřih..

Foto je z 10 dne 12/12.
TommyGun
Nevypadá to zle ne?!
Mr.MEN
Luxusík kámo. :) Jsem zvědav co ti vyleze z toho JH měl jsem jen 2 phena (z 5 semínek) a ani jedno nebylo podle mého gusta. Tak snad budeš na tom lépe. :)
TommyGun
Mr.MEN:
Dík, pro mne nebude překvapení co z JH vyleze pze už jsem ho jel a máte se na co těšit.. Byla vybrána jedna matka ze čtyř (10 semínek) a myslím si ,že je to naprostý ideál mezi chutí, kvalitou a výnosem..
TommyGun
up.. 19 den 12/12

EC - 1,1

pH - 5,8
Dr_paradox69
zdur,jacka si chcu taky selektovat tak sem zvedavej jak bude vypadat ten tvuj...a jinak jak to mas vysoky?a jak dlouho si to mel na rustu?
TommyGun
Asi 50-60cm maj, ale tahne se docela dost na horu tak ze od zacatku furt masiruju a snazim se to vse drzet ve stejne vysce.. Jinak na rustu jsem je mel asi tyden pod bludickou a pak cca 14 dni pod 400w.. jinak jeste na posledy zalamu vrsky protrham spodky a az do sklizne na to nesahnu..
TommyGun
up.. 29 den 12/12

Ec - 1,3

pH- 5,8
LonGermaX
Pic, máš to fajn pěkně sis s tím pohrál. Jen bych ti napříště doporučil víc vyselektovat větvě před, nebo týden po přepnutí a to tak, že bych nechával max 4 větve hlavní ty nejvytáhlejší a nejsilnější. Sice jich tam máš tahle hafec, ale dosti se stíní, palice budou řidší. Nakonec poznáš, že to není o tom jich tam mít 100 ale stačí 1/4 a výsledek bude min,stejný ba lepší a vzhledově a objemem hustější pálky a méně odpadu.

LonGermax
TommyGun
LonGermaX:
100% souhlas..
str3p
A mě se to líbí. Pekny to bude!
breakbeat
zajimavy, nejakej update bude? co rikas na tu vilmu ? mam v planu poridit
TommyGun
up.. 57 den 12/12 (z toho 7 dní pod 400W MH ) foceno včera..

3dny probíhá průplach kytek.. Průplach bude probíhat--> 5-7dní voda+enzymy, 5-7dní voda, 5-7dní voda+final solution..

Pálky jsou menší než minulé kolo, ale zase na druhou stranu je jich tam mrtě a jsou krásně tvrdé.. Uvidíme jaký bude výsledek..

breakbeat:
Zdar, hele atami Wilma je naprosto v pohodě a jsem s tímto systémem maximálně spokojen.. Tak, že můžu jenom doporučit..
breakbeat
pekny to mas, asi tu vilmu taky poridim :) jenom bych doporucil malinko protrhat ty vetsi zbytecny listy, aby zbyly jenom ty mensi okvetni, lip se ti to prosviti dolu
TommyGun
breakbeat:
Dík, já jsem zastáncem protrhat spodní větve+listy ale vrchní nechávám..
TommyGun
Zdar, dnes proběhla kosa... o5 nějaké ty ložiska plísně což nechápu pze jsem vlhkost držel max.55% spíš míň.. 41-50%.. No ale jinak spokojenost a vypadá ti i na pěknou gramáž..
breakbeat
skoda te plisne... jak jsi resil odtah ? mel jsi zapnuty ofuk i odtah nonstop ? ke konci je to dobry mit pusteny porad, popripadne dokoupit odvlhcovacku, neni to az tak drahy, cca stejne jako zvlhcovacka... ale i tak by tam melo byt aspon cca 350g dobreho sucheho, kdyz to plesnivy vyhodis...
btw. tohle mi doporucili v growshopu, jenom bacha at ti to neucpe rozprasovac jako me : http://www.growmania.cz/polyversum-5g-p-3926.html
TommyGun
breakbeat:
Ofuk a odtah jedou nonstop to je jasný... V průměru jsem tam měl vlhkost 48% což je luxus a málo kdo se na tyto hodnoty dostane.. No hele můžu ti říct jednu věc 350gé tam nebude určitě... fotky trochu matou.. je to plocha 150x150 a jsem si jist, že je tam minimálně g/w.. Schválně si můžete tipnout kolik tam toho bude????
vendiz
tak ja to prudnu :)
623g ale přeji více.
Dr_paradox69
666 ze by...?
LonGermaX
Pic, taky mi to chytlo a to jsem nemel takovy krovi. Je to tim, ze ty palice jsou moc velky husty a proste se ta vlkost drzi mezi tema siskama kort kdyz mas vic listnatejsi sisky a je mezi tou hmotou a to jsem fokul taky a vlkost taky mala. Priste zastrihnu a nepojedu jen central aby to nebylo tak nachylny.

tezko rict kolik tam mas ale dofam ze to bude na 600. typnu 555
marw
Zdar Pánové,předem musím pochválit za krasný pěst,tipovat nebudu bo je to kničemu,no a proč jsem pišu problém plísně kolego LonGermax a TommyGun je u vás rozhodně tím,že tam prostě nemáte pořádně ufukové větráky,ty malé zmetky prostě nemají šanci udělat v boxu pořadný ofuk a pak se není čemu divit,na příští kolo bych vám oboum doporučil koupit někde na netu normální stojanové větráky průměru alespon 40cm,pořizovací cena jeden zhruba 500 až 600 korun a máte vystaráno,jak vidím u někoho v boxu ty malé šmejdy a pak si stežuje ,že mu to chytlo plísen tak mě berou mory,chce to pořádný ofuk a je po starostech a pokud zde někdo bude oponovat,že je to genetikou nebo vhkostí která u vás obou byla vcajk,tak je to blbost jak čert,mám odjeto dobrých 100 genů a nikdy jsem se s plísní nepotkal a to oprvadu.takže tak pánové oba dva předvádite opravdu pěkné pěsty a je škoda to na konci takto posrat.
LonGermaX
Ja ti nevim, mel jsem v rohu boxu normalni 30cm na druhy stupen ktery foukal z rohu nadruhy rok nad vrsky takze draha 2,4m a neotacel se foukal primo. Pak jsem dal do vstupu stojanovy 40cm na jednicku a ten se tocil a stejne:/ nemohl jsem dat vic pac to nasavalo z mistnosti kde se topilo a teply vzduch nasaval a foukal na kytky a tem se pak krposutili a vysouseli listy..asi mas pravdu koupim do kazdyho rohu jeden vatrak a bude.
MocnyOkurek
je to jak pise marw. Taky mi to plesnilovelo ale co sem presel na stolni vetrak s cca 2x - 2.5x prumerem nez ty maly zebraky tak to bylo o tridu lepsi. Jedina nevyhoda toho reseni je ze zabira misto pro jednu kytku :(
marw
Je to taky i o tom jsi s těma ofukama trochu pohrát,sám umistuju ofukové větráky vždy do protější strany odtahu,tudiž v tvém případě odtah doprostřed boxu a do protějších dvou rohů vždy po dvou ofucích ale to až od druhého či třetího týdne květu,já je tam přidávám vždy když proberu spodky a to dělám kolem 20.dne květu,podle genů co zrovna jedu,do te doby ti postačí v každem rohu jeden,taky je mám zavěšená nad kytkama a neotáčí se,z počátku stačí jen nejnižší rychlost ale v druhé půlce květu tomu peru plnou palbu a to né jak někdo doporučuje jemně nad vrcholky kytek ale namířím je tak na horní čtvrtinu kytek at je to pořádně profoukne,když se podíváš na spodní část kytek tak by ti listy měly jemně poletovat a tudiž vidíš že vzduch cirkluje pěkně v celém boxu a nej jen někde v jeho horní části kde je světlo a odtah, s problémem teploty ti neporadím bo nevím jak máš místnost kde pěstuješ řešenou.
LonGermaX
Ok marwe diky za info, myslis tedy ze neni dulezity mit v kazdym rohu jeden ale spis sat pod dvou kusech na protesi stranu odtahu a foukat do kytek a na stranu odtahu, aby to cpalo vzduch z boxu ven a jedes taky nonstop ofuky? Ok zkusime, teplotu si poresim sam. ..
Skaff
typnu si 584 gramců.. Co smoke report, bude? Z Jacka ani snad nemusíš toho kouřil snad každej ale ta liberty Haze mě zajímá už jenom pro těch 25% Thc co udávají stránky prodejců semen.
Btw. Jinak moc pěknej pěst ;)
koogi1
Ofuky jedou samozřejmě že ofuky jedou nonstop i když jsou 40cm velké.
TommyGun
koogi1:
jj to je jasný, že ofuky jedou nonstop..

Skaff:
Liberty Haze je fakt silný model a dělá neuvěřitelně tvrdé a brutálně vochcané pálky a aj gramáž je dobrá... Jinak chuť je taková zemitá a kouř je docela dost silný na plíce, ale jak už jsem psal minulé kolo tak liberty bude mít vždy místo v boxu tak, že můžu jenom doporučit...
TommyGun
Jinak už vím gramáž, ale ani nevím jestli to mám tady naspat pze mi stejně nějaký lidi nebudou věřit, ale co nikdy jsem neměl důvod si vymýšlet a vždy jsem psal pravdivé informace...

Tak že gramáž byla luxusní a modely taky!!! a teď to číslo je to teda komplet aj se spodkama kterých bylo minimu a číslo je 780gé.. Nebýt plísně tak je tam krásných 800.. Tak že maximální spokojenost a já mám na rok vystaráno.. Kdyby tipovalo více lidí tak jsem měl pro vítěze připraveny dva řízky(libety haze a jack herer), ale jelikož vás bylo málo tak nic nebude...
breakbeat
to cumim jak blazen a hned tu wilmu snad objednavam i s tim topspinem
TommyGun
breakbeat:
jj top spin je fakt výborné stínítko a jsem rád, že jsem neváhal tehdy investovat a teď se mi to vše vrací... To samé Wilma jednoduchý a kvalitní systém.. Tak, že já můžu obě věci jenom doporučit..
Dr_paradox69
zdur thompsone,nevim proc tobe by to nemel nekdo verit ten vynos,mas to 2 a ctvrt metru ctverecnyho,a vypada to fakt dobre,topspin do ctvercovych prostor urcite good...
TommyGun
Dr_paradox69:
Fotky trochu matou, ale já jsem byl furt přesvědčen, že se dá udělat 1,2-1,3g/w.. Což se mi povedlo.. Jasně, že to není o gramáži, ale o chuti a kvalitě, ale chtěl jsem sám sobě aj některým lidem tady dokázat, že to jde...
Dr_paradox69
fotky matou dycky fest,ale beru to podle setupu hlavne az pak podle fotek...doufam ze se konecne taky priblizim k te hranici g/w...jinak ty 2-3g na watt to uz chce pojezd,nebo litr na dobrym wingu...
TommyGun
Dr_paradox69:
Jsem to asi špatně napsal myslel jsem 1,2-1,3g/w. Ok?
Dr_paradox69
ne ty vole ja su kokot ja sem si to blbe precetl...cetl sem az tri g...moc prdu v tom vanocnim shonu :-D vse ok...stastny a vesely s tim co mas sou zaruceny... :-D
me ceka strihacka na silvestra,moc se me do teho nechce...
TommyGun
Dr_paradox69:
V pohodě.. Já jsem to tam i trochu nesrozumitelně naspal.. Jinak dík a taky přeji šťastné a veselé nám všem zahrádkářům..

Jinak přecházím na jiné hnoje pze ATAMI (B´cuzz) i po třech týdnech intenzivního proplachu je malinko cítit na chuti hlavně ke konci brka.. Tak že moje nová značka je Advanced Nutrients(přiznávám nechal jsem se inspirovat Mr.MEN)

Na večer přidám ještě foto sušiny a ukončím to tady... Jinak na příští kolo chystám Mazárka od Dutch Passion(vlastní selekce), Nebulku od Paradise seeds(fem. semínka) a nesmí chybět Jack herer a moje milovaná Liberty Haze...

Jo a ještě jestli někdo bude mít zájem tak budu prodávat stan.. Je jetý dvě kola, ale je jak nový bez jediné chybičky a dá se v něm udělat krásná gramáž..
Skaff
Na tu gramáž teda čumim jak blázen. Foto nebude? :rasta: :D
Postman16
Asi sem to přehlídl ale zeptám se pod jakou lampou si to pěstoval? 600w?
xpapousek
Postman: Myslím, že setup je stejný jako v tomto kole:
http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=73440
Takže 400/600w.

Tommy: super výsledek, asi zkusím taky brzo roztočit.
Na plíseň je také dobrý nějaký čitič vzduchu s hepafiltrem. Pořizovací cena vyšší od 3000,- ale stači když ti poběží kolem 30W a práci odvede dobrou. Kytky ocení čistý vzduch. Postřik se dá taky použít jako prevence.
TommyGun
Skaff:
Foto sušiny bude, ale nevím kdy.. Nějak teď furt chlastám a na nic nemám čas..

Postman16:
Jak píše papouch 400w růst 600w květ.. Příští kolo zkusím ve stanu DS120 250w růst a 400w květ a chci z toho vymáčknout minimálně 500gé..

xpapousek:
Dík.. Zkusím koupit nějaký postřik..


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma