Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování > Mikropěstování

 
HPS vs CFL 60x60 - Klikni zde pro originální téma
Ahoj,vím že se to řešilo 100x ale už asi 14 dní se nejsem schopnej rozhodnout co pořídit za osvětlení do plánované skříně 60x60x140,přečetl jsem snad všechny fora na netu včetně zahraničních na tema CFL vs HPS ale stejně si nevím rady.V podstatě jde o variantu 150W HPS vs 200-250W CFL,skřín budu mít v ložnici a tak bych nechtěl nějaké velké hučení větráků,takže proto se spíš přikláním k cfl,ale prej v tehle wataži už taky docela topí,na druhou stranu si říkám proč platit víc za mín lumenů..kdo má zkušenosti jak dobře jde uchladit 150HPS v tehle velikosti s nějakým lehčím odtahem?V kolika stupních se to pohybuje?Popř někdo zkušenosti s teplotama v s CFL v tomhle rozměru?Díky moc!
rogi4
150W v 60x60 v pohode ale rátaj s normálnym odťahom , žiadne PC vetráčiky ale aspoň 150m3/h . V ložnici máš cca 20 stupňov tak v skrini budeš mať tak 26. teplotu ti znižuje aj zvlhčovačka.
breakbeat
jednoznacne 250w sodik, k tomu 9 kytek (3x3) a tahat to ven necim okolo 300m3/h + sonoflex kterej tlumi hluk. mam to taky v loznici a usnout se u toho da... navic na kvetu muzes svitit od rana do vecera (napriklad od 7rano - 7 vecer) takze te to nebude rusit pri spani


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma