|
No mliko uz sme varili mockrat a dle zkusenosti je lepsi varit ze suchyho.Mliko pak lip chutna,protoze z mokryho to pousti ten chlorofyl,coz se dost projevuje na chuti.......a dalsi + u suchyho je to, ze to muzes rozdrtit na sracku a ono se to thc pak lip vyvaruje............PS.:s mlikem opatrne!!........vychlastal se toho zelenyho sajrajtu asi 2 deci (bylo z hermacu - rostlo to plane na asi 20x30 metru :-)) a zazil sem nejveci hukot v zivote.....dost nezvladatelny.........probihalo to nasledovne.........poziti mlika--hodina a ctvrt cekani az to najede---najelo to----pote 15 minut neskutecnyho,neuveritelnyho,proste nehustejsiho smichu jakej sem kdy zazil----po 15 minutach lehka nevolnost,konec smichu :-(----nevolnost se stupnuje---po hodine 1. tycka (neni ale co zvracet protoze sem ten mutagen stacil stravit----1.- 10.? tycka----zhruba 3 hodky od poziti o sobe nevim (nevedel sem co su,kde su atd.)---shruba stejnej pocit me pronasledoval asi 2-3 dny.....takze zaci toho davat min nez vic :-))......PS.:JE LEPSI TO HULIT NEZ TO ZRAT!!!! - toho se od toho dne drzim....zdur |
|
|
Dejva |
no tak ja si myslim ze je to naprosto jedno esli sucy nebo cerstvi
toBHF: chlorofil to pusti i ze suchyho musis to poradne vyvarit ve vode |
|
|
|