Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Komunita > Úvod do Groweru

 
Strelena zahradnice :D - Klikni zde pro originální téma
Lisuta
Ahoj lidicky,

Jsem mezi Vami zkusenymi zahradniky nova a tak Vas vsechny zdravim a preju hodne slunicka :)
Po par letech se opet vracim k pestovani tech zelenejch ratolesti a pripadam si jako uplny zacatecnik :D
Zatim si hraju jen s par kytekama na balkone a vetsinu z nich jsem pred par dny uz pokacela.
Obavam se ze to byla chyba, jelikoz to jeste neni uplne zrale. Sice jsem to kontrolovala pod mikroskopem ale asi jsem mela spinave sklicko ci co, proste Uupsss.
Cast kyticek jsem rozdelila na palicky a dala to susit do skrine (v panelaku), ale asi to schne moc rychle. Voni mi to v loznici jako na seniku :( Je to sice fajn ze tim krasne oblbnu sousedy ale kourit se mi to moc nechce... Inu zapocala jsem vcera rano tady doporucovany curing a vysledek zatim je k popukani, voni to jako zaparene seno. Verim ze nejsem prvni komu se podobna vec podarila takhle suprove pokaknout, ale jestli je nejaka moznost jak tu vuni/chut jeste zachranit tak mi prosim hrnte ty rady lopatou :D
Vetsina urody se vsak susi na balkone ve foliacku, ktery je otevreny a ze vsech stran prikryty prosteradlama, takze tam maj holky alespon pritmi a jelikoz je venku dost zima a vlhko, snad seno nehrozi, spis se bojim ze to ani do vanoc nedosusim...
Posledni 2 kousky mam stale jeste v hline a sice jednu uplne celou a proplachuju asi 9 dni FS, ale jelikoz je dost zima a vlhko tak ji asi jeste proleju doma vodou a necham lehce vyschnout a za 7-8 dni pujde za ostatnima do domecku. Ta druha je nechteny experiment jelikoz jsem ji planovala taky cutnout tak jsem ji totalne oholila a bohuzel u toho nalamala dost vetvicek a v posledni chvili si to rozmyslela, tak je stale chudera jeste venku na tom balkone ve vlhke hline s FS. Nevim, jestli se vzpamatuje, ale spis pocitam ze ji budu muset asi seknout. Premyslim jestli je dobry napad davat je na noc dovnitr, jelikoz je venku zima ale stridani teplot asi neni uplne nejlepsi. Idealne bych holky chtela nechat jeste 9-10 dni.
Do budoucna planuju poridit ufo a skrin mam 110/50/180 ale musim to dobre vymyslet s pachem a hlukem (Panelak).
To je asi tak vse o mych brnenskych aktivitach. Prosim o rady a napady a kdyby se tu nasel nejakej nudici se Brnak, co by rad udelal dobry skutek a pomohl by mi pestirnu navrhnout a mozna i sestavit, tak budu moc rada a urcite bych se podelila o vysledky. Nejsem silny hulic delam to spis pro radost, ale elektronika neni uplne muj kobyl.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma