Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Outdoor Pěstování

 
Diesel - White Widow - Klikni zde pro originální téma
Zdravím,

chci se pochlubit s letošním výrostkem.. a taky se zeptat zda tomu něco chybí či ne? Zdá se mi že kytky kvetou docela pomalu. Hnojil jsem je zkvašenýma kuřincema a kopřivama. Teď tam peru přes květ ty kopřivy Biobizz bloom,topmax a nějaké amina. Ph pudy by mělo byt cca 7,5. Chybí jim něco od pohledu?
2
3
jackherer
Sou krasne zeleny zivin maji dost. Uz bych tam nelil vykvasy odrazi se to na chuti. Posledni mesic uz vubec nic ver mi bude to lahudka a vynosy prakticky skoro stejny...radikalne bych to oholil o maly vetve spodky klidne do tretiny vysky proste vetyvky na kterejch na pohled bude tak na speka . Ubiraji energii akorat. A jeste to vem jakoby stred kere pryc. Je to dobry kvuli proudeni vzduchu mensi riziko plisne.. at to roste mas to pekny
aha, tak to jen rád že se líbí :3 .. dobře, kopřivy už tam lít nebudu, stejně je to už asi dost prohnojené.. ale dávat tam ten biobizz, pak třeba tyden před sklizní přestat? .. Zkusím to prostříhat, protože loni mi to skoro všechno shnilo.. Mam ostřihat i par velkých listů po celé kytce? dat od sebe to netuším jak.. mám to docela navzdušno svázané aby se to nelámalo..


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma