Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
!grEEnlight! 2014 - Klikni zde pro originální téma
greenlight
Tak vas tu vsecky zdravim po nejakej dobe sem opet neco prispeji. Muj letosni outdoor jsem vysadil letos jen na jedno pole tak snad se zadari :) misto se nachazi v oploceni kde spoustu a spoustu let pobihaj pomatene slepice.

Hlina je s nejake casti puvodni poorana a smichana s dost velkym podilem substratu ktery byl pouzit v indooru smichany se zahradnickym substratem perlitem a kokosem promichano s guanem a krapitkem konskeho hnoje :)

Hnojeni: na rust nebylo potreba nic na kvet sem nahazel kolem stonku trosec guana a jinak hnojim jungle in da box . Na zaver ripen od general hydroponic .

Klony od zdejsiho clena jsem vysazoval dost s predstihem pod zarivky myslim ze nekdy v pulce brezna to bylo. Ven jsem je dal na konci dubna.

A jedna se o tyto slecny :
Budha
Blueberry
Hashberry
Ak47
Skunk1
Chronic
Orangle bud
Skywalker
Jack herrer
Euforia
Vse po jednom kusu :)
greenlight
Tady mate neco s obdobi vegetace datum 1.7 2014
Spoustukrat zastrizeno a parkrat polamano.

Do kvetu se jako prvni prepl orangle bud a blueberry 20 srpna na nich uz sli spozorovat mikro palicky po nich na prelomu srpna/zari i zbytek az na skunk1 , jack herre a euforia tem to trvalo trosku dele konkretne 6.9 uz tam neco bylo tak uvidime jestli se pocasi umoudri :)
greenlight
25.9 vse pohnojeno junglem ec 2,0 . Orange bud a bluberry zalito ripenem 5ml/l .V obojim mensi lozisko plisne odstraneno.
greenlight
Mel jsem nejaky ten vzkazik ohledne spodku . Diky za rady a pripominky :) samozřejmě i za Kačka . Ja osobne jsem zastance brutalniho prostrihavani spodku kdysi davno jsem to neresil , postupem casu sem cim dal vic a vic strihal spodky az do dnesni podoby ,kdy nechavam jen konec vetve s nejlepsima palickama . Moc to na fotkach nevypada proto pridavam fotky zevnitr pletivove klece at jde videt jak je to prostrihany :) krasne uvnitr proudi vzduch a pletivo je nesmirne dobra opora at fouka jak fouka vse drzi bez lamani jak ma.Myslim ze je to i dobra obrana proti corkam ktery nemaj sanci se dostat dovnitr oploceni pac jsem dal pletivo i nahoru a nechal prorust vetvemi.A kazdou vetev jsem u vrchu privazal k oploceni.

PS: pod kytkama je moje každoročni posezeni na šloučka :)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma