Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Komunita > Přípravka pro nováčky

 
Stavím growbox - poraďte a doporučte! - Klikni zde pro originální téma
detlef
Ahoj, rozhodl jsem se pro stavbu growboxu - nemám s tím moc zkušeností, proto jsem se rozhodl zeptat se na pár rad. Rozhodl jsem se využít NFT systém závlahy a jako médium RW kostky (Grodan). Nejdřív napíšu pár zásadních informací:


Představuju si, že pro začátek použiju pouze jednu sodíkovou výbojku (proto jsem si vybral kombinovanou) a to tak že v růstu budu svítit pouze na 250W a v květu přepnu na 400W, do budoucna přemýšlím nad koupí MH výbojky na růst.

Potřeboval bych do vás slyšet, jestli jsem někde v mých plánech neudělal chybu, popřípadě nezapomněl na nějakou důležitou věc. Také bych potřeboval poradit s ventilací - slyšel jsem zlatém pravidlu (že se má 6x během hodiny vyměnit všechen vzduch v boxu) ale když to počítám, tak mi výsledek připadá strašně malý. Objem boxu mi vychází 1,44m³ - tedy bych měl mít jeden ventilátor s průtokem cca 10m³/hodina na přítah a druhý se stejným na odtah + jeden na cirkulaci vzduchu v boxu? Přijde mi to strašně málo... Nebudu mít ve skříni moc velké teplo (třeba v létě)? A jaký byste mi doporučili pachový filtr?

Jinak místo diamantové folie raději natřu box nějakou kvalitní bílou barvu s vysokou odrazivostí. Dále by mě zajímalo, jestli se vyplatí koupit do tanku vzduchovadlo (vzduchovací kámen) a jestli máte někdo zkušenost s PH a EC metry od značky Milwaukee.

Předem díky za reakce :)
ama
ČAU TADY NAJDEŠ CO POTŘEBUJEŠ . http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=45968


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma