Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
kokos 300-600W - Klikni zde pro originální téma
Džejmsn
Zdarec All..
Slunce alá ...:whip: předdřadák od frantíků 300-450-600-660?-:flamer:
Szapr lumen? .. :) :heart:
"Žárovka" je neůprosně neůsporná 600w duoplant od Osralm.. ehm :D :punk:
bašta od JIDB
A pak už jen box metr na metr se dvěma nahoru a 9 krasavic v 11,5 L v ČISTÉM kokosu, 9* 9 .. ) které už jsem trápil skoro 5.wejku v homade "řízkárně":einstein: za flašku dezinfekce (vodky) od chlapů z továrny... :death:
Mládež se má čile k světu :leaf: ,tak nás napadlo se podělit se zážitkem .. :dance:
Mám v plánu punk s trochou treningu,případně sít,ale stejně fotky stahuju z netu takže.. :busted: :beer: :smash:
námořnictvo je zkušené .. Sweet tooth 3x , Larry OG 3x Critical 2x a 1x CN haze..všechno do 55Dnů k. jedinej C. newvim :frog:

Edit : jsem idiot ale ty smaljíci tady.. :D:D
Praseone
Bacha na Larry OG, po přepnutí vyletí jako prase.... ;1)
benjichaouat
Musim potvrdit, larry ti vyleti hrozne moc, ale jak se divam na ty fotky, kde je larry krasne videt, tak jsi byl obeznamen :-). Do 55 dnu ti ale asi nedokvete, leda ze mas nejaky ultra rychly pheno.
Džejmsn
Čau growerstvo,tak jsem tu s malým upem.. :bandit:
potýkal jsem se s lehkým žloutnutím u ST. :grrr: tak jsem to prolil hnojema na bázi JIDB a to 1,2ec a 5,9ph do týdne děvčata krásně zezelenala a jedou si vesele dál..:bravo: zajímavé je že i když žloutly, na růstu jsem nepoznal změnu..? zalévám zatím jednou za 3-4 dny jednou hnoje jednou enz. a to než proteče do podtácku.. výtok neměřim.. :titanic:
jinak k tomu Larrymu :mutant: samozdřejmě se mě při tréningu podařilo dva vršky zlomit,ale dnes jsem všechny zladil kolínkama a nějak to snad roztahám,no aspon budou řezy... :bravo:
to je prozatím vše. jestli má někdo nějaké připomínky, či snad dotazy,nu ptejte se.. :)
Edit : Tento Larry je opravdu super rychlej a je k 55.dni akorát,radši ho mam fresh než smrt v gauči.. :) :baby: ALe nakonec možná nchám jednoho přes limit,páč ty criticaly budou taky kolem 60. :einstein:
benjichaouat
Zastrihoval bych ho vic, nez mas, co dalsi patro zastrih( je videt, ze tusis, co dokaze, ale sel bych do toho jeste radikalneji). Jinak to vypada slibne.
Džejmsn
Tohle jsou pres tyden stare fotky,uz je to trosku jinak,ale jak vime je to pacholek.. :) do konce tydne snad nahodim aktualni up.. cuz a dik za ohlas ;)
Džejmsn
něco ze 14. dnu růstu
Bohouš je taky v růstu.... :frog: 3.měsíc a je to rebel :jumper: :D
Foto 1. z leva mandarinka, 2x critical (jeden jen se záštipem,druhý zaštípnut a trénován)
Foto 2. Larry
Foto 3. o5 Larry
Foto 4. Sweet toothi + Larry
Džejmsn
Tak tu máme 24.den periody 18/6 :eek:
kytky vypadají že jim snad nic nechybí ,dnes sem dělal udržbu a kořenů jsou plné podtácky :D bohužel jsem je ostříhal,páč stejně zasychaly a alespon si hokly ujasněj kam až můžou :banana:
Ostříhal jsem spodní neperspektivní výhonky a udělal z nich řízky (už jsem to tak dělal víckrát a nevidím v tom problém)
Jediné co mě trápí je teplota 29-30,protože mam odtah do ventylačky a všechno to ven prostě nejde :baseball: musím udělat díru do zdi,což se mi nechce...
Jestli máte někdo nějakej nápad jak to vyřešit,kromě sádroše na okno a klimošky,budu rád za každy tip.. :)
Ještě na test přidán bubler s GDP,který byl sice nejmenší ,ale bublinky se číní,takže si myslím že kokolíny v klidu dožene :david:
JInak zalévám stále jednou za 3- 4.dny a to EC 1,3 a ph 5,8 vlhkost kolem 45%
výkon 450w.
Ještě počkám tak týden a přepnu..Jestli nněkoho něco zajíma ptejte se...
dík za karmu tě pic.. :)

Foto 1. celekkový pohled z urovně květníků
Foto 2. pohled z vrchu
Foto 3. povadlej Larry :heart:
Foto 4. Criticálové
Foto 5. Zubové

Edit:Kloudný fotky budou asi až přepnu,páč ráno nestíhám tmu a večer už jsem většinou tuhej a vypínat to jen kuli fotce nebudu :rasta:
Džejmsn
Tak teda malej upík...
mame tu cca 18.den zkracene periody,prostor snad zdarne zaplnen a muzeme vesele kynout.. :)
Koupil jsem RO a musim rict ze je to pecka,ph mam hned jak to leze z RO 5,5 ale postupne stoupa az na 7,2 coz je furt hodne v poho...jinak jedu 450w pac teplota je proste nahouno,ale na dalsi pocin budu bourat zed takze i 660w bude :banana:
Keen
Zdarec, kytky vypadaj moc pěkně, sem zvědavej na výsledek. S tou teplotou to má určitě řešení, co máš za odtah a jak máš řešenou místnost ? Teď když je chladnějc nech přes svítící periodu otevřenou ventilačku celou dobu a na noc ji zavři, teplota by měla bejt v pohodě a můžeš klidně dát Szapr lumen :)). Mam sice o 20cm2 větší box, ale přes podzim/zimu to mam osvědčený.
Džejmsn
Cus brachu...
jo reseni to asi ma,ale ja ho nejak nemuzu dohnat.. s oknem to delam presne jak rikas ,rano vse ok ,ale jak se mistnost vyhreje je to v pejru... minule kolo jsem jel v lete a to pri hodnotach kolem 32C a slo to taky, jen kytky dost zloutly a celkove to trvalo vsechno dyl... jinak nodtah nevim kolik ma navic je zabalenej v bedne s rockwolem takze nevim ale muze mit kolem 450m3 a mistnos je loznice jen pro holky,budu dela odtah do jine mistnosti tak to snad pomuze.. jinak mam CT,ale to tam davat nechci.
Džejmsn
Tak díra už je hotovsn a teplota se zavřeným oknem 25C při 600w :winner: takže maximální spokojenost... nechápu, že jsem to nezrobil hned,ušetřil bych si spoustu hodin hluku (aktivní přítah) SDSkou otázka 5.minut i s uklidem :)
Džejmsn
Tak jsme téměř v půlce květu a už to začíná být zajímavé :dance:
bohužel jsem oběvil svilušky,který teda rozhodně neztrácej čas.. mám obědnanej postřik co fakt zabírá(vita BAC),ale jak na potvoru zrovna není k mání,holandani se prej nějak cukaj... :( co ten vermitek 1,8 EC můžu to ted ještě použít?
Ještě jeden dotázek, mám na pokus v řízkárně taboš.. nejsou to náhodou poupata to co se mi tem dělá nahoře?
omluvte kvalitu snímků,je to přes mobil...:punk:
foto č. 1 - GDP
foto č. 2 - Critical
Foto č. 3 - celek P
Foto č. 4 - celek L
:rasta:
Dr_paradox69
cus,ten vertimec ma ochranou lhutu 7 dni takze myslim ze to ve 24 klidne muzes tim este vzit...a tabacek ti nakvita ocividne,taky jeden mam ale venku a teploty uz mu daly zabrat...tak at ty svilusky zvladnes...peace
Dr_paradox69
jak to dopadlo??


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma