Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
SSH + GDP ebb&flow // 600w coco - Klikni zde pro originální téma
Timmy
Setup: stejný jako minule + nově ebb&flow systém
Osazenstvo: 11 SSh + 24 SSH/GDP
Výsledek: 565g

Zdravim všechny,

jsem tu opět jen se zpětným rychlým reportem z předešlého kola, kdy se jelo SSH z vlastni selekce viz: http://grower.cz/forum/showthread.php?postid=1109111 + vlastni cross SSH (žena) a GDP (Grand Daddy Purple - otec). Celkem bylo na začátku 36 ks, z čehož SSH bylo 11 ks a zbytek, tedy původně 24 ks byl GDP/SSH7. Z těch se 7 ukázalo posléze jako samci. Vzhledem k tomu, že se cross jel ze semen, nebyli někteří jedinci z crossu samo nejsilnější, jiní ovšem velmi. Nevyrovnanost vrcholů se tedy předpokládala. jel jsem metodu SOG, tudíž topovky.

Stavbě ebb systému předcházelo dlouhé přemýšlení a vybírání, ale nakonec jsem nad míru spokojen, jelikož když jedu z odzkoušených řezů a metodou sog, narvu tam 36 kytek, přičemž jen ssh v těchto podmínkách může dát 30-40g na kytku při dobré selekci řízků samozřejmě..;-) čísla jsou to závratná pravda, zkusím se někdy na podzim hodit celý report z nového kola..

Toto prezentované kolo samozřejmě potkaly nějaké problémy - odešel časovač a holky byli tři dny po tmě, dvě kytky v závěru květu chytla plíseň a musela se jim setít z části hlava; svilušky se opět doázali vyskytnout i přes veškerésnahy tomu předejít (už zbývá jen možnost, že si je vozím v substrátu přímo z gs, takže od příště už jen asi vypéct a až pak použít :-//) atd atd, ale i tak to bylo úspěšné a vzhledem k tomu, že to vzhkledem k pár slabším jedincům a vyškrtnutým samcům nebyla plně obsazená skříň, urodilo se tuším 565g velký kvality:-)

SSH sám o sobě můj velmi oblíbený model jak stavem, sílou tak rozhodně i nezaměnitelnou vůní a chutí.. GDP v crossu přidal ještě ovocné a citrusové podtóny a slavil rovněž velké úspěchy. Nevýhodou u GDP byla délka jeho květu, která se vyhoupla u nejpozdnějších až na 83 dnů, což je fakt moc, i když výsledek stál za to:-)

Dobrý dost keců dál už jen fotky, kdyby někdo měl nějaké dotazy, či komentáře tak pište sem, nebo do pm.

Dík za případnou podporu a zdar a sílu všem
Timmy
Začátky a do květu..
Timmy
A dál..
Timmy
A tudy


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma