Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
Grape Puff soil od 125 do 600w - Klikni zde pro originální téma
celek
Dámy,pánové. Dovolte mi představit Grape Puff. Jde o pěstování ze zakoupených klonů od místního člena gue.

Room: Uvnitř RD vytvořený box s pěstební plochou 130x130. Dvě stěny cihlové, ostatní dřevěné. Vylepen Orca fólií.

Světlo: Zpočátku 125w CFL, následuje MH 400w makající na regulovatelném předřadníku (od 200 po 440w). Stínidlo jsem zvolil Diamand, pro období květu číhá připravena Gavita komplet.

Osazenstvo tvoří klony GP, feno G4, tedy více sativoidnější.

Médiem je Light mix BB, hovící si v květnících Teku 3.5l, poté zkusím textilní květináče 3galonové (asi 12l, možná nebudou zaplněny zcela po okraj). (Root pouch Boxer brown, nedegradující)

Hnojiva jsou má oblíbená G.E.T. (růst A,B. květ A,B. Powerthrive. Umph s Power to Bloom.) Pro jistotu v záloze BAC plant vitality (když by bylo zle).

Ostatní: nějaké ty ofuky a odtah.

Fota: První den, pátý den, 10dní, 2týdny
celek
4 fota naráz mi to neveme,tak teď: 10dní,2týdny
celek
19 a 26 dní
celek
Aby vás to na fotkách nemátlo, tak věřte,že první tři týdny kytky byly v tkz. růstové místnosti, ta má diamantovku.
celek
4týdny růstu,přesazeno do 3galonovejch květníků.
5týdnů růstu.
celek
Zdar přátelé, období růstu máme úspěšně za sebou. První týden osvit 125W CFL,2,týden 200W MH,3.týden 300W,4.týden 400W,5.týden 440W.
Po prvním týdnu postřik BACem (50ml/l),GET Power thrive 3ml/l, GET grow A,B 3ml/l, Root Hesi 4ml/l. Hnojiva obden,postupně jsem přidával GET grow na 4ml/l, párkrát stříknuto GET Powerthrive 4ml/l.
Na konci 5.týdne růstu přepnuto na 12/12 (sice jsem laškoval s myšlenkou snižování fotoperiody postupně a ještě s MH,ale nakonec jsem se rozhodl takto, a to instalace Gavity a hned 12/12. Před jejím rozsvícením opět postřik BACem a k růstovým hnojkám přidáno i něco málo na květ.
Mám dotazy na dlouhou dobu růstu. Ano, je dlouhá, schválně.Minulá kola jsem to dělal podobně a protože potřebuju jakés takés porovnání,protože GP jsem ještě nejel,tak proto.
Zatím jsem odšmik jen pár neperspektivních bočních větviček,zvažoval jsem zástřih,ale topové internody jsou nahusto,tak to nechám přirozeně a budu sledovat jak se zachovají boční větve,tedy kam až povyjedou. (Odcvakávat můžu v podstatě vždy,i s vědomím rizika stresu, zabrždění, obráceně to však nelze.)
Takže se seriál dostává do přítomného času, následuje foto před přepnutím a foto první den 600w HPS.
fedousek
já tedy nevím, ale nenechal sis to přerůst, než jsi to přepnul?
st3pi
citace:
Původní příspěvek od fedousek
já tedy nevím, ale nenechal sis to přerůst, než jsi to přepnul?


Ty jentak tady placas, nebo vis jak ma vysoko strop?
fedousek
citace:
Původní příspěvek od st3pi


Ty jentak tady placas, nebo vis jak ma vysoko strop?


když budu mít strop 10m vysoko, tak si to nechám v indooru narůst 10m ty chytráku? abych z toho měl kytky dlouhý jak tejden před vejplatou, ale bude na nich jen od půlky nahoru? nech toto prosím tě...
mimochodem to byla normální otázka bez jakéhokoliv podtextu, tak si nechej svoje výlevy na doma...
celek
Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko :-) Jinak mám vyzkoušeno,že 2metrový kytky se vlezou, uvidíme. Aby mi to nevylítlo moc rychle vzhůru,nechávám ještě spodky a doufám,že tím růst nebude tak velkej, oproti tomu, že pokud bych je teď ufik, tak mám patrně raketový tempo.
Jsme týden pod 600W HPS. Podle barvy mi přijdou fajn,omezuju zlehka grow složky a přidávám květový hnoje. Obava z toho,že textilní 3galonovej květník neproschne se ukazuje lichou, vysychá dobře. To je fajn, aspoň se mi přirozeně snižuje vlhkost a i to pomáhá tomu, aby kytky nesály vlhko a tak moc nevyjížděly. A navíc jsou kořeny přes noc v textilním teplíčku.
celek
Zdar zahradníci, pohled po dvou týdnech na květu:
celek
A ještě:
jackherer
jo tak to má bejt, spodní větve pryč ale listy nechat : ) na ten grape puff sem zvědavej
celek
Máme za sebou tři týdny květu.Pro zajímavost připisuju pár dat:
V okamžiku přepnutí výška kytek 65cm. Devátý den 100-110cm. 15dní 120-140cm. 21dní 135-145cm.
Budu doufat,že se mi vejška ustálí na 150cm,zatím to vypadá,že polovina kytek je na těch 145cm (moc už se nehejbou směrem nahoru), ostatní je doháněj.
21.den květ.hnoje obohaceny o Get Power to Bloom (0-39-30).
Foto 21dní:
celek
22dní:
Moatas
Jedu při svém prvním Indooru totožné hnojky i substrát.:)
No a vlastně jsem taky v 22.dnů květu dnes. Tak rád budu sledovat tvůj pěst.

Budeš aplikovat 4.den po Power to Bloom UMPH Power?
Co to je vlastně za postřik a mám je postříkat jen jednou?
celek
Ahoj Moatas, ten Umph mám odzkoušený na minulým roundu.No jak to říct, palice jsem měl velký a voňavý,ale těžko říct,jestli by to bez toho postřiku bylo jiný :-) . Teď na tyto GP jsem zatím nedával, protože mám ve flaštičce už tak jen na jeden "střík", ten si nechám možná na pozdějc. Jinak co jsem se dočetl,měl by doplňovat ty prvky, které jsou blokovány právě vlivem Power to Bloom (vliv Ph). Cosi s tvorbou olejů. Taky ta vlastní aplikace postřiku není jednoduchá,nechci mít promáchaný palice. Občas to na listech nechá fleky, no spíš estetická záležitost, doufám. To jsem stříkal vždy po zálivce PTB, asi pětkrát. No uvidíš, já jestli dám UMPH tak asi tím způsobem, že vlhkým hadříkem pár listů omočím. Jestli má někdo další nápad jak šetrně "nadopovat" jen listy a ne pálky sem s ním.
celek
Čtvrtý týden květu se nám uzavírá. Myslím si, že výška rostlin už nebude příliš proměnlivá, tipnu si,že ve finále to bude tak max 150cm. Za poslední týden spíše mohutní, což jsem zjistil při nedávné návštěvě květin, kdy se mi začaly "uklánět". Tak jsem je taky pozdravil a ač nerad, tak jsem použil vázací drát v bužírce, a postupně je z náklonu stabilizoval. Já si snad do budoucna fakt udělám rám se sítí... Tohle kolo jsou absolutně bez zastřižení. Po cca 25cm topech stejně směrem dolů začíná džungle, nějaké spodní bočáky sice stříhám, nechci to však razantně probrat vše najednou, obávám se šoku. Takže radši postupně, ale stejně nestíhám. I z těch bočáků jedou další větvičky... Ještě mám čas,tak to proberu postupně. Taky se začínám seznamovat s funkcí textilních květináčů i taková "drobnost" jako je jejich umístění na děrovaný podložce oproti prostému položení na "zem". Pokud jsou na plném podkladu eventuální jejich protečení při mírném přelití se opožďuje až o dvě hodiny. Zajímavé. Je dobrý to vědět např. pro plánování zálivek. Doposud jsem měl květináče položené na děrované plastové podlážce a lil jsem tak 1,2l obden a pár protečenejch kapek jsem zažil vždy. Teď jsem je položil na zem a ještě lehce doplnil substrátem. Tím jsem jednak obohatil vlastní zeminu a také více kytky stabilizoval a zabezpečil možný naklánění. S poklonou zatím celek. P.S. někam jsem zašantročil kabel, fotky příště, patrně zejtra.
celek
Slíbená foto:
Čtvrtý týden
Čtvrtý týden při světle
celek
S metrem
29dní
celek
29dní
celek
Detaily dvou paliček 29dní.
celek
Vrátil jsem květníky opět na paletu, protože bez ní prosychají o poznání déle, a přece je nebudu dosoušet nad plamenem :flamer:
Další úpravou je uchycení květin dráty a provazy z vrchu, aby neutekly , snad je neoběsím :hanged: Sice to vypadá dost divně,ale funkci to plní dobře. Fota 31dní
celek
35 dní, po týdnu opět přisypány krystalky PK 0,1g na 1l vody, květové hnoje s přidáním Lets flower a Powerthrive, plus lehce fishmix biobizz, výsledné Ph 5,9-6,1 (přesněji nezměřím). Barva listů se mi sice zdá dost tmavá,ale na špičkách čepelí žloutnou.
celek
Detaily dvou paliček:
celek
39 dní. Nechal jsem důkladně proschnout zeminu, (tři a půl dne,přesněji 3 krát 24hod. plus 11 hod), a každou kytku prolil pomalu jedním litrem zálivky. Taky odpadl poslední původní list, zůstával od úplného počátku dovozu klonů. (Poklona matkaři za kvalitu.) Teploty přes den 29-30, v noci 21-22. Možná bych na noc mohl lehce víc přitopit, uvidíme, jsme lehce za polovinou doby květu. Bočních větví je zhruba kolem deseti na jedné kytce, pak už začínaj další dělat topy, patra tvoří na střídačku,nevyrůstaj tedy hned po dvou z jednoho patra. Délka nejspodnějších je kolem metru. (Doposud odcvakáno okolo 5-7 větví každé kytí). Jsem příjemně překvapen, že džungle je prosvícená i přes množství listů, otočnej venťas je občas profoukne.
celek
39 dní
celek
12/12 42dní. Teplota den 29,noc 23. (Trochu jsem to pošteloval) Dal jsem po třetí PK (1krát týdně),hnoje na květ a kapku na růst. Zvažuju,že by to mohla bejt poslední zálivka s hnojkama. Uvidím. Pálky mi přijdou tvrdý. Blizny místama začínají hnědnout, ze zvědavosti jsem mrkl mikroskopem na trichomy, zhruba půlka mléčnejch a půlka čirejch.
celek
12/12 43d:
shefin
Silena sativa :-D a pekna
celek
Lehká aktualizace, místy začínají některé listy dostávat podzimní barvy,jiné jsou stále dost zelené, zálivka jen čistá voda k datu fotek 8-9dní.
celek
Zde 50dní 12/12
celek
Začínají být cítit,vůně je jako čerstvě rozkrojený ananas...
Dr_paradox69
pane celek to je nadherny celek...krasna pryskyricna genetika ten grape kush jak vidim...k+ uz jede...
celek
12/12 55dní
celek
fota 55 a 56 dní
celek
Dnes večer kytky omrknu,zvážím eventuální lehkou zálivku vodou, je možný,že vypnu světlo a nastavím jen odtah s občasným ofukem, asi teda nějaký ten den tma a teplo a sucho. Takže mi kosa vychází nejspíš na pátek, to ale jedu zase na den do Prahy, každopádně do konce tohodle tejdne bude úplné dozrání, zkontroluju trichomy. Dokonce mi kosa vychází na dobu kolem úplňku. (Věř si čemu chceš,na fázích měsíce fakt cosi je). Zatím s úctou se loučí celek. Ne však na dlouho, ať se daří.
celek
12/12 59
Světlo vypnuto...
celek
Proces pomalého sušení.
1.foto zavadnutí největších listů
2.foto odlistění
celek
Původně jsem chtěl nafotit všechny kytí jednotlivě,ale protože jsou vesměs stejné,tak na ukázku jen dvě:
Legy
Hoj, mas to pekny...

Uz jsi to okostoval? Jsem zvedavy na chut a na ucinky. Hledam nejaky model, co neni deep, respektive mi trava nedela moc dobre, ale stejne bych se chtel uvolnit a nakopnout kreaitivout a to tenhle mode by mel umet. Navic pry libove voni a chutna po ovoci. Co mi k tomu muzes rict?
celek
Po deseti dnech sušení kytek v celku,ve tmě s teplotou okolo 17 stupňů, jsem provedl manikůru a následně lehké rozstříhání kytek na menší části. Krycí listy byly téměř suché, pálky vlahé. Pro jistotu jsem zvedl krátkodobě teplotu, poté kytky vložil do otevřených papírových pytlů a nechávám ještě dojet. Častější kontrolu považuju v téhle fázi ještě za nutnou. Vybral jsem si nejvíce suchou kytku a z ní vzal na koštovačku. (Je na fotce) Vůně sušiny je ovocná, hmota se stává kompaktnější, ale stále je to jako bych stříhal žvejkačku. Což mi připomíná, že na rozdíl od jinejch modelů, kdy jsem měl nůžky černé, tak zde jsou spíše medově hnědé. No, po ubalení a zapálení je kouř zpočátku ještě lehce cítit "zeleně", pak už ne. (Inu ještě je krátká doba sušení). Takže škrábání nic, kašel nic, prostě lahoda. Účinek nastoupí velmi rychle a důkladně :-) Hlava brní, nápady se jen hrnou a přitom není potíž vstát a něco dělat. Mraky různejch modelů vyzkoušený nemám, ale tenhle model patří k nejsilnějším co jsem zkusil. Všema deseti,ne spíš dvaceti prsty doporučuju.
guerilla
Žvejkačka to bude vesměs stále, můžou za to trichomy :)
celek
Závěr: Po 14 dnech od začátku sušení jsem převážil samostatně tři kytky a ty samé znovu zvážil po čtyřech týdnech. První číslo je hodnota po 2týdnech,za lomítkem hodnota po 4týdnech. 76/71, 67/57, 74/65. Zbývající kytky zváženy jen jednou, a to nyní po 4 týdnech, a váha ukazuje v průměru u každé jedné okolo 64g. Takže průměrná váha čisté sušiny z 10kytek je na jednu zhruba 63g. A to při nezastřižení a poměrně dlouhé době vegetace. Spokojenost. Jsem rád za zkušenost s klonama i s květníkem z textilu. Ať se vám všem dobře daří.
Legy
Dekuju za info. GP jedu ted taky, mam 21.den kvetu od prepnuti, ale rozhodne se to nemuze podobat tomu tvemu co je objemu tyka. Prijde mi, ze to mam cele tak o tyden opozdene. Myslim si vsak, ze je to v dusledku zimy (nemohu moc regulovat teplotu a pres noc teplota dost klesa). Takze asi tim to bude a take tim, ze stale odstrihuji vetve, ktere jsou hodne dole, nebo se jim nedostava svetla, takze holky i dost stresuju. Se zastrihavanim ale koncim, protoze jsem snad odstrihal uz vse a zbytek, co jeste bude stinit maximalne ohnu, nebo zastrihnu list nad tim. Hnojky jedu nonamelowendy, ale pridavam si i vlastni kvas kopriv a slepicincu. Snad taky docilim aspon podobnyho vysledku, jako ty ;) Ze je model silny me az tak jako "prilezitostneho konzumenta" netesi, kazdopadne to, ze muzes v klidu fungovat a nebo se nechat relaxovat jsem pozadoval a gue mi to prave proto doporucil.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma