Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Odrůdy a Šlechtění > Autoflowering Odrůdy

 
Balkónové pěstování AF odrůd. - Klikni zde pro originální téma
Zkuřka420
Zdravím všechny farmáře a huliče.

Letos pěstuji druhý rok fotoperiodické odrůdy a na příští rok budu sázet samonakvétací z důvodu hlavně velikosti kvůli systému.
Bude potřebovat spousty rad, protože jak to vypadá u samonakvétacích odrůd budu muset zůstat protože nemám zahradu.
Plánuji si koupit nějaké špičky aby mi dokázali pokrýt mojí spotřebu.
Přemýšlím nad AutoMazarem, AutoBlueberry od Dutch Passion a ještě něčím levnějším třeba od Buddha seeds, protože když zasadí 5 rostlin, tak je sklidím dva krát za rok. Proto potřebuji nějaké rady pro maximální výnosy.

1) Velikost květináče. Bude mi stačit květináč 28 cm průměr?
Nebo můžu použít květináče co mám teď na normální odrůdy 25L?
http://2imgs.com/2i/i/53ee0b3f/2ce9...d57d0fa29.f.jpg

2) Substrát. Mám AGRO Zahradnický substrát řezaný půl s perlitem ve kterým mám letos normální rostliny. Budu ho moct použít na příští rok, pokud letos hnojím Kristalonem a na ty AF budu chtít něco organického? Popřípadě jaký jiný organický substrát si mám koupit. (Prosím z normálního zahradnictví. Growshop ve městě nemáme.)

3) Hnojiva. Budu potřebovat hnojivo na růst a pak na květ, nebo stačí pouze jedno? Myslel jsem na růst koupit Guáno a na květ tekuté slepičince. Nebo jaké by jste vybrali vy? (Zase prosím z normálního zahradnictví.)

4) Klíčení. Mám klíčit normálně v teple a tmě na vatě a pak vysazovat nebo bude lepší u AF zasazovat rovnou do substrátu?

5) Přesazování. Je lepší napřed zasadit do menšího květináče počkat až rostlina povyroste a zesílí nebo rovnou do finálního květináče?

6) Zalévání. Ze začátku jsem vždy zaléval převařenou vodou a při větších rostlinách odstátou. Je dobré jako u normálních rostlin nechat substrát vysušit, že se to začne projevovat na té rostlině nebo mám zalévat pravidelně?

7) Prostředí. Světlo, teplo, vítr. Tam asi nebude nic k pomoci když pěstuji venku. O to vše se postará příroda.

Tímto prosím všechny farmáře, aby mi poradili co bude pro rostliny nejlepší aby se cítili dobře a darovali maximální výnosy.

Děkuji Vám. :)
Alpinestars
Nechci te prudit ale vse tu uz je, vetsina lidi naapise to same, af rovnou do zeme bez presazovani, kvetinac kup ten 10l hranaty bude stacit na balkon, a voda no nevim jake ma ph projistotu zmer ph. hnojivo na rush se vyser a kup predhnojenou hlinu, nejlip, kup jen na kvet a pokud chces tak aj stimulator, af je af ze.
Subatomic
Zdar, letos jsem jel Deimose v 11L kvetnicich, a na jedne bylo neco malo pres 50g a na druhy asi 40g. Prisni rok ho zkusim zase a nebudu se je bat posadit do 25L kyblu, maji obrovskej rustovej potencial a urcite si zaslouzej dost mista pro koreny. Spousta lidi tvrdi ze 10L a vic je pro af zbytecnych ale opak je pravdou, znovu se mi to potvrdilo. Myslim ze stim automazarem to bude dost podobny, je to vcelku robustni rostlina a tech 20L bych ji urcite dopral. Mej se
Zkuřka420
Když to tu všechno je, tak mi pošli odkaz na to. Většina co tady je je pomíchaný a pak se v tom nevyznám. Já bych tu rostlinku klidně píchnul do tech 25L květináčů ale potřebuju aby byla maximálně metr vysoká a nelezla na ulici. Co když jí dám do toho, tak se určitě vytáhne víc. Pokud by mi vyhodila 50g už usušených květů, moc by mě to nevadilo, když jich za léto sklidím 10. A předhnojenej substrát bych si musel kupovat z netu a to se mi moc nechce.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma