Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Komunita > Úvod do Groweru

 
Neblaha zkusenost s nakupem semen na aukru - Klikni zde pro originální téma
Basze
Zdarec lidi...Chtel bych se s vami podelit, o jak uz nadpis napovida, mou neblahou zkusenost s nakupem seminek z Aukra..
Nj reknete si, jen blazen by odtud neco kupoval, ale asi jsem blazen...:)

Nicmene chtel bych odradit Vas, kteri jste podobni blazni jako ja...Osobne jsem to chtel jenom zkusit, usetrit nejake penize..Kdo by nechtel, ze? :) Vypadalo to tak lakave, prodejce mel 100 % hodnoceni a mel jich celkem dost..Mel pestrou nabidku semen a opravdu vse vypadalo velice lakave, v neposledni rade cena..Postupne jsem od nej kupoval asi 3 krat semena a uz ze zacatku mne melo napadnout, ze neco nehraje..Semena byly z 5 tak 2 velke, krasne a zbyle 3 mensi, 1 treba uplne male...Rekl jsem si, budiz..Dalsi problem nastal s klicenim, prodejce na svych strankach na aukru tvrdil, ze zarucuje 99 % klicivost...Vyklicily mi max! 2 semena! z kazdeho modelu z 5 kousku!..Tady chci podotknout, ze nejsem zadny amater a mam za sebou vice nez 15 let sazeni outdooru, takze nejsem zadny novacek, co se tyce kliceni apod. Jen aby jste si nemysleli, ze jsem to nejak spackal sam, semena davam vzdy predklicit do hajzlaku apod. ;)

Nicmene i kdyz mi vyklicily 2 semena, rekl jsem si: za tech 130 kacek i s postovnym, dve kytky, proc ne? Fakt jsem se tesil na feminizovaneho Big Buda, samonakvetaci Pineapple Express (od stejneho prodejce, pod jinym nickem, na to jsem prisel az dnes) apod. (3 model ani nevim co bylo, tusim, ze to byl White Dwarf)...Nejvetsi sok prisel asi tyden nebo 2 zpet, kdyz jediny BB, ktery nakonec vyrostl (mam ted dojem, ze u toho Buda vyklicilo pouze 1 semeno z 5!!!) byl prachsprosty samec, ktery ani nevonel po nejakem slechtenem konopi! V te dobe mi za oknem pekne rostl ´´samokvet´´ od tehoz prodejce. ale pod jinym jemenem a co si myslite? Uz od vcerejska jsem mel podezreni, ze to bude samec a dnes je to jistota! Tak mi to nedalo a zacal jsem se trosku stourat v emailech a ejhle: On je to stejny prodejce, akorat jine uzivatelske jmeno na aukru! Ten zmetek se ani neobtezoval si zmenit adresy!

No jsem krajne znechuceny, nakupuji zbozi ve svete (sice ne semena, ale i tak), pres ebay jeste nez vzniklo aukro, a verte nebo ne, kvalita je tisicinasobne lepsi a taky zkusenosti, nez s nakupy v Cesku..

Na konec meho obsahleho, avsak doufam pro nekoho uzitecneho prispevku sem dam odkaz na toho smejda, kteremu se obloukem vyhnete a za ty penize si radeji kupte jedno semeno z origo shopu a poradne...
Tak tedy...Tady mate toho zmetka:

uzivatel maltoni (Big bud fem-klicivost 1 z 5 a samec, WD nejspis to same, ani nevim kde ji mam)
http://aukro.cz/listing/user/listing.php?us_id=7518940

a jeho druhy profil: (odtud mam ten ´´samokvet´´)
http://aukro.cz/show_user.php?uid=11815735


Tak snad to nekomu pomuze..Kdyby tady byl nekdo, kdo si od nej semena koupil a muze dat jeste negativ, udelejte to zavcasu..Bohuzel aukro po 60 dnech neumoznuje dat komentar a ja jsem tehdy prohloupil, ze jsem to neudelal ihned, kdyz mi vyklicilo jedno z peti apod....

Vsem slusnym lidem a prodejcum preji peknou a nicim nerusenou sklizen ;)
1filantrop1
S chybami sa človek učí :) našťastie nebola až taká hrozná tvoja strata, ale predajcovi by som ruky dolámal... Tebe odporúčam kupovať semiačka zo zahraničia, alebo z ČR, ak nájdeš spolahlivého predajcu. PEACE !
Balon
no hlavně kamaráde, největší blbost by byla mu dát negativ hodnocení, protože by si tim jasně napsal, že si porušil zákon... ale tak už se stalo, řekl sis: to sem debil a život jde dál, ještě člověk v životě udělá horší kraviny vid...


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma