Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Nemoci Rostlin a Problémy

 
Plíseň ve foliovníku! Dopěstování za oknem? - Klikni zde pro originální téma
laardilla
Zdravím growery.
Tak zatímco můj první grow probíhal více méně bez větších problémů, tak v momentě kdy se blízí sklizeň tak se to začne ku*vit :(

Jedu Buddha assorted mix - Autoflow. a mám je ve foliovníčku - hlavně jako ochranu před čumily a sousedy.
Bohužel to není asi nejlepší místo pro letošní pěstování protože neustálé střídání deště a vedra je v období květu smrtící a ve foliovníku běžně bývá vlhkost 90%. Což je na květ dost blbé.
Musel jsem kvůli plísni už 3 kyti předčasně posekat úplně nebo částečne, ale teď zvažuji - mám tam ještě 2 co teprvě začaly pořádně kvést (nasazené později) a doposud se jim plíseň vyhýbala. Jenže jak začnou palice houstnout, bojím se stejného problému. A protože se počasí nelepší, tak mám dilema.

Nechat je venku ať mají dost světla i přes risk plísně anebo je dát do domu, za okno kde svítí mnohem mnohem méně??

Jak by jste to řešili vy? Na postřiky už je podle mně dost pozdě, kyti potřebují už jen tak 2 týdny a začínám flushovat.

Díky za rady!
Džejmsn
To je tezky a nakej ofuk tam nemuzes nahodit? Nebo to dat proste ven,ale aby na to nechcalo.. neznam tve podminky... za oknem ti to asi dojede,ale jestli ti tam nepali slunce bude to bida gl
techem
hoj tak jsou tu nějaké varianty, buď udělat pořádný průvan ve foliovníku, tzn. naproti sobě...jedno okno dole a druhé naproti nahoře a nonstop větrat, nebo za to okno to švihnout, ale jak píše Džejms, tak z toho nic moc nebude, okno totiž filtruje sluneční svit a nedáná kytkám potřebné spektrum k vývinu a poslední varianta ka které bych se přiklonil já je dát to ven, nevidím problém v občasných deštích a spousta lidí jede OUTdoor a bez problémů dojede, takže bych se toho nebál ;)
Je to na tobě, ale já bych to švihnul OUT ;)
Tak ať to dojede bez újmy!
KREATOR
možnaby nebylo špatný ten foliak trochu oškubat.sundal bych klidne všechny božní folie a nechal jen střechu.
Rascal33
Nejjeednodussi a nejfunkcnejsi by, myslím si, bylo, kdybys ve foliaku udelal nejaka okna at to ma pruvan, ale nejak rozumne, aby nebylo moc videt dovnitr, takze spise v horni casti sten, at tam moc nefouka, ale at se muze odparovat voda, pokud by to nepomohlo, tak jeste neco pri zemi, ale to uz bude komin a prijdes o cast mikroklimatu ve foliaku.. Ale pokud by se vlhkost neklesla, ani tak, neda se nic delat a musis to dat ven ( nebo ten foliak fakt nejak drasticky oholit, ze bys z toho mel fakt jenom kryt proti cumilum...

Peace!
laardilla
Díky za rady, udělal jsem větší otvory tak aby to nebylo moooc vidět, snad mě nikdo nenapráší :) a budu doufat že už to nezplesniví.
Ono i venku je vlhkost v těchto dnech kolem 80% (aspoň tady u nás) takže už se to moc od foliovníku neliší :)

Snad pomůže ten luft, taky to nechci dávat dovnitř...


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma